bekaret raporu-2

benim anladigim kadari ile 8 sene bu aski paylasmissiniz ve zaten bakirelikle ilgili senin bir derdin olmadigi icin bunun size engel olmasini istemiyorsunuz.
peki arkadasim hayat senin hayatin.
ama bugunleri hayatin boyunca unutamayacaksin
bir rapor alabilmek icin o masaya kac kez cikicaksin
bunlar hic silinmeyecek zihninden,

google da bekaret raporu ile ilgili biraz arastirayim dedim ancak sebnem scheferden baska birsey cikmadi.
ilgine..

ailem bilmiyor zaten uzaktalar.. eltiler normal hastaneden almışlar ama çok önceden..sonradan yasa falan değişmiş şimdi alınamıyormuş

al nişanlını
yanına,beraber git, hastaneye,özellere, devlet hastanelerine. neden seni tek başına bu iş için yalnız bırakıyor.
,isteyen oysa madem,seninle gelecek,sana ,eşlik edecek.
böylecede,raporun hiçbir yerden alınamayacağını da görmüş olur....

arkadaşım yazık etme kendine
bak bunu gerçekten içtenlikle söylüyorum
senden rapor isteyen zihniyette bir aile ilerde giyimine karışır her şeyine karışır
bak iyi düşün mesele rapor değil
bırak onu sen zaten gururunu zerre kadar düşünmüyorsun
o kırılmış incinmiş umrunda değil ama geleceğini düşün kendine gel
bunu ispat etmek zorunda değilsin
sana güvenemeyen bir aile ile karşı karşıyasın sorun bu
görmüyormusun bunu allah aşkına yapma
mesele rapor değilllll güven...

Kısacası Sunn; burda sanırım kimse bilmiyor ''evlenebilir raporu ''nerden alınır diye..

Aramızda bu konuda tecrübe yaşayan olduğunu sanmıyorum..

Sen en iyisi nişanlına söyle de o araştırsın ve seni götürsün, zaten bozuluyormuş raporu alamadın diye..

Açıkca söyle alamadım sen götür beni de..Başka çaren yok..

arkadaşım lütfen arkası yarın gibi..1-2 diye konu açmayın...
konunuz geyiğe çevrildi ama gerekli fikirlerde verildi size...
lütfen uyarılarımızı dikkate alın...
geyik yapmak isteyenler için geyik bölümüz mevcut..
sevgiler...

bazı insanlarda kanama olmuyor.raporu aldın diyelim.bkire yazıyor..ama sende kanama olmadı..bu sefer bizi kandırdı diye düşünülerse,doktorla konuştu sahte rapor aldı derlerse ne olacak?
ayrıca bu kayınvaliden seni gerçekten de istiyormu? belkide seni istemiyor ve ayrılın diye sana böyle rezil bir teklifte bulunuyor

Kim öğrenmek istiyorsa yanınıza alın herhangi bir hastaneye gidin, dr hem sizi hem onları aydınlatsın, böylece onlarda belki utanmaları varsa utanırlar.. Yalnız bence dr u ya da hastaneyi onlar seçsin zira bu seferde para yedirdi diyebilirler bu kadarını beklemek lazım bu tür insanlardan, ama yerinizde olsam benden bunu isteyen kişinin suratına o raporu çarpar hayatlarından sonsuza kadar çıkardım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…