bekaret raporu-2

sunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
7
0
86
İstanbul
yorumları okuyodum tam bitirdim bişe yazcam dedim konu kapatılmış neden kapadıldıki anlamadım..
neyse yorumlarınız ve konuya olan ilginiz için hepinize çok tşk ederim ancak 1 kişi bile nasıl alcağım konusunda yardımcı olmadı... evet kendimi incittiğimi gurursuzlaştığımı biliyorum ama durum anlatamıyacağım kadar karışık.. ve kesin kararın bu raporu almaktrı ancak o zaman o kaynananın tepesine binmeyi bilirim ben bundan emin olabilirsiniz.neyse
sadece olayı geyiğe çevirmeden yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum.. bu hayat benim büyük bir hata yapsam da o hatayı göğüsleyebilecek güçte olduğuma inanıyorum..hiddetlenmeyin ve kırıcı olmayın o raporu almaya çalışan ve zaten yeterince incinen benim sizler değilsiniz.. böylle düşünün aptal gurursuz bir kız olarak düşünmeyin ben şimdilik sineye çekiyormuş gibi yapıyorum sadece..

kızım git eltilerine sor yada kayınvalidene...madem istiyor yol göstersinilla alacağım diyorsan

konuyu geyige cevirmek gibi bir niyetim yok ancak sadece bana sunu soyle ailenin bundan haberi var mi?
kaldi ki eltilerine danisirsan sana cok yol gosterceklerine inaniyorum
adli durumlar disinda da rapor veriliyor mu bilmiyorum

sunn , gerçekten üzücü bir durum bu ama eğer bu raporla ilgili adım atarsan,ileride daha da üzüleceksin.bu aileyle bir ömür geçireceksin.eltilerinle konuştun mu?ailen ne diyor peki bu konuda?

nesrine katılıyorum,git diğer gelinlere sor
onlar aldığına göre nerden alacağını ,sana söylerler.
ilahi,hiçmi bu gelmedi aklına...

sen daha neleri sğneye çekmek zorunda kalıcaksın haberin yok
git eltilerine sor yol göstersinler

onlar senin tepene binmişler bile çoktan haberin yok
hayat senin hayatin tabi kendini istediğin kadar küçült kimin umrundakaydirigubbakcemile2

ailem bilmiyor zaten uzaktalar.. eltiler normal hastaneden almışlar ama çok önceden..sonradan yasa falan değişmiş şimdi alınamıyormuş

Bu raporu oyle gıdıp her ısteyene vermezler bıldıgım kadarıyla.
Ama cıdden senın su an kafanı kurcalaması bıle senın kaybın demek.
Boyle dusunce yapısına sahıp bır aıle ıcın ne kendını nede kendı aılenı uzmeye degermı?

bak güzelim işi geyiğe çevirmeden konuşalım bu konuyu
ben evleneli 10 sene dolacak
o zmanalar yaşım 18 di eşime cahilce bir soru sordum çarşafı göstercezmi diye ilk ogün eşimden azar işitmiştim senin çarşafın beni ilgilendirir anamı ablamı değil diye
kısacası senin nişanlında iş bitiyooo
eğer onunda psikolojisi bu yöndeyse sana ondan zaten hayır gelmezzzzz

hayat senin hayatın arkadaşım...ben evlenirken böyle bir rapor istemedikleri için yardımcı olamayacagım kusura bakma..

ailen bilmiomu..neden bu durumdan onlarad bahsetmiosun..nekedar uzakta olursa olsun telefon denilen bi icat var..ara sor bakalım..kızlarının bukadar küçülmelerine ne tepki vericekler..

benden rapor isteyenin ben akıl sağlığından şüpe eder ve akıl raporlarını tek tek isterim..

evet yaa.nişanlın ne düşünüyor bu konuda.hem diyorsun ki 8 yıldır birlikteyiz hemde diyorsun ki artık şüphelenmeye başladı..demek sana güveni yok..

ailen bu konuyu bilmeli bence buna hakları var.sakın habersiz bir şey yapma daha çok üzülürsün.peki sen neden bu kadar bu raporu almak istiyorsun.yaşın kaç ?

ee git eltine sor kayınvalidene sor dedik yaa
daha napalım
biz nerden bilelim nasıl alınır
adli tıpta vermiyor,hastanede ben nerden alcam de sor eltine
madem sana göre hava hoş biz fikir veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…