bekaret hapı bile çıkardılar...

Kapsül formunda mı yoksa sandoz gibi su da çoğaltılarak mı tüketilecek?

Yeraltından el altından mı temin ediliyor?

Devlet ödüyor mu?

Reçeteye yazılabiliyor mu yani?

- Şey hekim bey, bakirelik hapı alıcaktıım daa,, bakire değilim de ben,
bisikletin tekerine elledim,

- Haa! Tamam.
bisiklete ellemiş bakiresiz teşhisi ile bakireliğe dönme ilacı imzası.

- lalalallalallaaaa eşliğinde eve sevgiliye dönüş

hahaha bu kadar komik anlatılacağınıda hiç düşünmemiştim...

türkiye'ye daha gelmemiş sanırım böyle birşey felç yada ölümcül bi durum olabilirmiş , ama yapay kızlık zarı diye bişey gelmiş 55tlye satılıyor internet sitelerinde...

yapay bekaret sentetik bekaret gibibibibi çeşitleri de mi var yani? fantazi de sınır yok. evli adam da hanımına alsın özel gün dönümlerinde yada kadın beyine alsın :))

haha semt pazarlarına da gelir yakında bunlardan renkrenk desendesen. yapayın çakması geldi'

2 yapay ay 1 sentetik öde

3 tane al yanında oyuncağı benden

5 al 15 öde haha :))

resmen dalga geçmişsin hee :))) magdur olan arkadaşlarımız var ama onun için paylaşmıştım ben

Doktor olduğunu iddia edem arkadaş erkek değilse ben de bu forumda yanlışlıkla kızlığı bozulan bütün arkadaşlara sponsor olucam. Ben diktirticem zarlarını. Hadi bakalım!

Doktor olduğunu iddia edem arkadaş erkek değilse ben de bu forumda yanlışlıkla kızlığı bozulan bütün arkadaşlara sponsor olucam. Ben diktirticem zarlarını. Hadi bakalım!
Helal be... Wuhuuu
yalnız, izdiham olmasın.
Hep okuyom burda, bütün akşınlar
yanlışlıkla oluyor. Heheheh

Helal be... Wuhuuu
yalnız, izdiham olmasın.
Hep okuyom burda, bütün akşınlar
yanlışlıkla oluyor. Heheheh

Önce şu arkadaş kadın çıksın da sonra araştırırız kimin ki sahiden yanlışlıkla yırtıldı. Yanlışlıkla yırtanı da bulsam alnından öpücem. Bulunmaz hint kumaşı mübarek

benim de öyle bir ihtimal var. 13 yaşımda ağır bir çarpma geçirmiştim. fakat tıbbi yönden 14 yaşına kadar yenilenme özelliği var diye üstüne düşmemiştik ailemle.

"Madem yaptın arkasında dur .. "

Rabbime şükür HERŞEYIN ilkini eşimle yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…