78 mi yok canm sen karıştırıyorsun tanımıyorum sizi yaşım o kadar degilBu arada şeker kiz senin kim olduğunu tahmin ediyorum 78 lisin değil mi ve iri göguslere sahipsin ama nasip ki henüz nasibin gelmedi ve evlenemedin
Kendini çok övüyorsun küçük dağları ben yarattım şeklinde geziyorsun gerçekten insanlar sana uzaktan gülüyorlar bunu yapma nacizane tavsiyem
Çok ilginç tanıdığınız biri ile karıştırdınız heraldeBu arada şeker kiz senin kim olduğunu tahmin ediyorum 78 lisin değil mi ve iri göguslere sahipsin ama nasip ki henüz nasibin gelmedi ve evlenemedin
Kendini çok övüyorsun küçük dağları ben yarattım şeklinde geziyorsun gerçekten insanlar sana uzaktan gülüyorlar bunu yapma nacizane tavsiyem
2019 da adet im 3 gün sürdüğü için Dr a gittim Dr da tüm hormon ve rezerv tahlili de istedi ben istemedim yani bilmiyordum da o zaman öğrendim o zaman 3 çıktı zaten ideal çıktı yani hormonlar da normal her ay adet gördüğüm için de Dr herşey yolunda demişti sonrasında ben meraktan kendim istedim düştüğünü öyle anladımRezervlerinize neden baktırdınız? Bekarken yada çocuktan önce benim hiç aklıma gelmedi baktırmak.
Etrafında ortayaslarinda hala bekar, erken menapoz endişesini arkadaşlarıyla paylaşmış,havali bir tanidigi var sanırım. Kadına bir şey söyleyecek cesareti yok ama burada birinin o olma ihtimalini görünce ofansif sekilde saldırmak istemiş. Nasılsa o senin kim olduğunu (kendince) biliyro ama sen onu bilmiyorsun, o yüzden atış serbest78 mi yok canm sen karıştırıyorsun tanımıyorum sizi yaşım o kadar degil
Devlet Hastanesi'nde mi oldu bu?2019 da adet im 3 gün sürdüğü için Dr a gittim Dr da tüm hormon ve rezerv tahlili de istedi ben istemedim yani bilmiyordum da o zaman öğrendim o zaman 3 çıktı zaten ideal çıktı yani hormonlar da normal her ay adet gördüğüm için de Dr herşey yolunda demişti sonrasında ben meraktan kendim istedim düştüğünü öyle anladım
Evet devlet hastanesi.Devlet Hastanesi'nde mi oldu bu?
Benim de adetlerim bu sene 3 güne düştü (artı birkaç gün lekelenme), ergenken 6ydi, üniversitede 5, sonrasında 4...kademe kademe azaldığı için heralde büyüdükçe vücut kendine geliyro diye düşündüm ama doktora mi gitsem acaba ben de? En son 2020de checkupa gitmiştim, smear, ultrason falan, bir sıkıntı yoktu
Yazık ki kadında arkadaş dost diye paylaşmış bilse şu an :))Etrafında ortayaslarinda hala bekar, erken menapoz endişesini arkadaşlarıyla paylaşmış,havali bir tanidigi var sanırım. Kadına bir şey söyleyecek cesareti yok ama burada birinin o olma ihtimalini görünce ofansif sekilde saldırmak istemiş. Nasılsa o senin kim olduğunu (kendince) biliyro ama sen onu bilmiyorsun, o yüzden atış serbest
Yok daha memelerBu arada şeker kiz senin kim olduğunu tahmin ediyorum 78 lisin değil mi ve iri göguslere sahipsin ama nasip ki henüz nasibin gelmedi ve evlenemedin
Gercekten bu kadar seri laf sokup sonra da nacizane tavsiye demek? İroninin dibi olmamis miBu arada şeker kiz senin kim olduğunu tahmin ediyorum 78 lisin değil mi ve iri göguslere sahipsin ama nasip ki henüz nasibin gelmedi ve evlenemedin
gittin mi doktora yengenc? benimde azalma varda merak ettimDevlet Hastanesi'nde mi oldu bu?
Benim de adetlerim bu sene 3 güne düştü (artı birkaç gün lekelenme), ergenken 6ydi, üniversitede 5, sonrasında 4...kademe kademe azaldığı için heralde büyüdükçe vücut kendine geliyro diye düşündüm ama doktora mi gitsem acaba ben de? En son 2020de checkupa gitmiştim, smear, ultrason falan, bir sıkıntı yoktu
Yok ya gitmedim, o tarihten sonra tatile çıktım, döndüğünden beri de teker teker korona olduk ailecek, ocaktan beri karantinam bitmedigittin mi doktora yengenc? benimde azalma varda merak ettim
benim üç beş sene önce azalmıştı o zaman doktora gitmiştim bişeyin yok demişti . Şimdi dahada azaldı burdada gördüğüm kadarıyla AMH düşük oluncada azalma olabiliyormuş korktum o yüzden.Yok ya gitmedim, o tarihten sonra tatile çıktım, döndüğünden beri de teker teker korona olduk ailecek, ocaktan beri karantinam bitmedi
Ama bu ay 4 gün artı lekelenme şeklinde oldu,eskisi gibi.. acaba pedi bırakıp vajinal cupa geçmenin etkisi mi diyorum (gerçi bir sene olacak geçeli)
Bir dahaki aylarda yine düşerse o zaman giderim. Hem smear mmear verir, hem kontrole giderim diye düşünüyorum.