• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar olup ve suan icin bekar olmaktan mutluluk duyan herkez BURAYAAAAA

2497

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
521
3
118
Kizlar, elbette cogumuz bir sekilde evliligi düsünüyoruz, istiyoruz ve bir sekilde bekliyoruz....

ama aranizda benim gibi : SUAN EVLENMEK MI? diyen var mi?

Hayatimin okadar tadini cikariyorum ki, hic de suan baglanmayi düsünemiyorum diyen var mi?

Daha is anlaminda baska yerlere ulasmak isteyenler, dünyayi gezmek isteyenler buraya =)))) :51:

ben nişanlıyım .. ama kafa nereye bn oraya:1: dikine solucanım.. nışanlımda kırmaz sağolsun:nazar:

bekarlık sultanlıktır tabı ama hanedanı buyutmek lazım:1:

ama farkli iste...nisanlisin......hayatinda ciddi bir iliski sürdüren birisi ve bekar gezen birisini cok farkli hayatlar sürdürüyor.....

tabii ki hosgeldin =)

zaten bekarlar fazla yok burda sanirsam =):72:

Kizlar, elbette cogumuz bir sekilde evliligi düsünüyoruz, istiyoruz ve bir sekilde bekliyoruz....

ama aranizda benim gibi : SUAN EVLENMEK MI? diyen var mi?

Hayatimin okadar tadini cikariyorum ki, hic de suan baglanmayi düsünemiyorum diyen var mi?

Daha is anlaminda baska yerlere ulasmak isteyenler, dünyayi gezmek isteyenler buraya =)))) :51:

bir süre sonra değişicek fikrin .25 yasındayım yeterince gezdim tozdum ..cok da sevmem .her yaz bı yere gıdım yeter.sevgilimle gezmek eglenmek daha mutlu edıyo benı ee tabı arkadasın yerıde baska.nişanlıyım 30 eylülde düğünüm var insallah...

yas kac sizin ? =)

Son düzenleme:
ama farkli iste...nisanlisin......hayatinda ciddi bir iliski sürdüren birisi ve bekar gezen birisini cok farkli hayatlar sürdürüyor.....

tabii ki hosgeldin =)

teşekkür ederim..hoşbulduk:3:

bız 4 senedır beraberız ama yılda 2 defa yanyana gelıyoruz..

o yuzden hep tek kalıyorum:31:

tabii ki hosgeldin =)

ay kiz ne diyorsun??????????????????????????????

nasil 2 defa yan yana geliyorsunuz sadece? öncelikler RESPECT diyorum.....nasil yapabiliyorsun ? uzaktan bir iliski yürütmek cok zor :S hayatta cesaret edemem. bir kere yaptim bir daha...insallah basima gelmez :S

bir süre sonra değişicek fikrin .25 yasındayım yeterince gezdim tozdum ..cok da sevmem .her yaz bı yere gıdım yeter.sevgilimle gezmek eglenmek daha mutlu edıyo benı ee tabı arkadasın yerıde baska.nişanlıyım 30 eylülde düğünüm var insallah...

yas kac sizin ? =)

sende hg canim..... benim yasim da 25.
acikcasi hep öyle bir evlenme düsüncem vardi bugüne kadar...benimki aksine degisti =))))
hep istedigimi yaptim.....hep bir eksik hissettim iste evlenmek istedim....ama simdi hic öyle düsünmüyorum. yanlizligin mutlulugunu yakaladim birden......

dügünün resimlerini bekleriz kiz ozaman =)))))
napiyorsun? calisiyormusun?
allah bozmasin canim simdiden mutluluklar :nazar:

sende hg canim..... benim yasim da 25.
acikcasi hep öyle bir evlenme düsüncem vardi bugüne kadar...benimki aksine degisti =))))
hep istedigimi yaptim.....hep bir eksik hissettim iste evlenmek istedim....ama simdi hic öyle düsünmüyorum. yanlizligin mutlulugunu yakaladim birden......

dügünün resimlerini bekleriz kiz ozaman =)))))
napiyorsun? calisiyormusun?
allah bozmasin canim simdiden mutluluklar :nazar:

Çok teşekkür ederim amiiin inşallaah..
Evet çalışıyorum,bankada asistanlık yapıorum.
Tabi paylasıcam evet.su aralar cok yogunum zaten :)) tatlı telaşlar ama
ev iş gelinlik işi derkeen vakit kalmıyo .
cok şükür ev işini de hallettim.işime yürüyerek 10 dakika :))
malum istanbul trafigi..
evin işine yakın olucak yoksa hergün karsıya gecmem 2 saat benim.avrupadan anadoluya..

kiz sariyildiz =))) ben vazgectim ya hahahhah ben mutlu degilim yanliz *g*

bende eski sevgilimle geri irtibata gectim.....insan ihtiyaci, hayata gögüs gerebilcegi bir sevgilisi olmasi.......

Back