Bekar olup sevdiğini her dakka düşünmek mi evli olup hep yanında olmak mı ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Merhaba kızlar .
Aslında sorduğum sorunun cevabı belli ama yine de belki düşüncesi değişik olanlar da vardır ve ben o düşüncelerin neler olduğunu merak ediyorum açıkçası .
Kısaca soracağım sorumu . Evliler hep ( genellikle çoğu zaman ) eşlerinin yanında oldukları için düşünme fırsatları olmuyo eşlerini ( sonuçta insan yanında olan kişiyi neden düşünsün ki yanında ne yaptığını nerde olduğunu biliyosun .. Eksilerini artılarını düşünürsün hep ama yalnız kaldığın zamanlarda ama evliler hep yan yana olduklarından bunları da pek düşünmezler , hayal kurmak zorunda kalmazlar )
Ama bekar ve uzun süreli ilişkisi olanlar ve de çok seven çiftler birbirlerini uzak kaldıkları için düşünürler hep hayal kurarlar , birbirlerinin nerede ne yaptığını merak ederler ( belki mesaj atarlar konuşurlar ama bilirsiniz işte bu yanınızda olmasıyla bir değildir çok farklıdır )
soruya gelirsek eğer sizce düşünmek zorunda kalan mı ezik olan taraftır yoksa hep yanında oldğu için düşünmek zorunda kalmayan için mi eksikliktir ? Eksiklik olarak düşünüyorum ben bazen ama sonra diyorum ki kendi kendime neden eksiklik olsun ki düşünmemek , yanında olması herşeyden güzel olandır bence ama galiba ben bu eksiklik yalanını kendimi iyi hissetmek için uyduruyorum ..

Son düzenleyen: Moderatör:
yanında olması en güzel çünkü sürekli birini düşünmek normal yaşantıyıda engeller en guzeli guvenı ılışkıdır oda sevgiye dayalı bir evliliktir

Hayatta herşeyin ayrı bir güzelliği vardır.
Flörtün,nişanlılığın ve evliliğin...
Önemli olan her andan güzel bir pay çıkarıp mutlu olmak.

Hayatta herşeyin ayrı bir güzelliği vardır.
Flörtün,nişanlılığın ve evliliğin...
Önemli olan her andan güzel bir pay çıkarıp mutlu olmak.

Eminim ki nişanlılık ve evlilkde çok güzeldir . Evet sevgili olmak da çok güzel sonuçta yeni biriyle tanışıyosun zamanla alışıyosun güzel şeyler paylaşıyosun onu çok iyi tanıyosun birsürü güzel şey yapıyosun . Nebiliyim pikniğe gidiyosun , sinemeya gidiyorsun , yeri geliyo yakınlaşıyosun , dertleşiyosun , omzunda ağladğn günler oluyo , sonra mutluluktan uçtuğun anlar oluyo , ailesiyle tanışıp heyecanlandığın zamanlar oluyo , kavgalar da oluyo sorunlar da oluyo , çok eğlendiğin zamanlar da oluyo ama nebilyim bence bunlarında belirli bi süresi var tıpkı nişanlılık gibi . Hep derler ya nişanlılık süresi uzatılınca ilişkinin bitme olasılığı yüksek oluyo diye bence ilişkide çok uzun olduğunda insan alıştğı için artık hep yan yana olmak istiyo buluşmalar her ayrılık vaktine yaklaştığında kişi kahroluyo .. İnsan alıştıkça birlikte yaşamak istiyo artık iyi derecede tanıyo karşısındakini ve çok iyi benimsiyo .. İlişki uzadıkça insan beraber olamaıdğı için acı çekiyo . Bu da çok zor gerçekten ve işte o zaman gerçekten onu düşünmek üzülmeden bir gün geçirmemene neden oluyo

Eminim ki nişanlılık ve evlilkde çok güzeldir . Evet sevgili olmak da çok güzel sonuçta yeni biriyle tanışıyosun zamanla alışıyosun güzel şeyler paylaşıyosun onu çok iyi tanıyosun birsürü güzel şey yapıyosun . Nebiliyim pikniğe gidiyosun , sinemeya gidiyorsun , yeri geliyo yakınlaşıyosun , dertleşiyosun , omzunda ağladğn günler oluyo , sonra mutluluktan uçtuğun anlar oluyo , ailesiyle tanışıp heyecanlandığın zamanlar oluyo , kavgalar da oluyo sorunlar da oluyo , çok eğlendiğin zamanlar da oluyo ama nebilyim bence bunlarında belirli bi süresi var tıpkı nişanlılık gibi . Hep derler ya nişanlılık süresi uzatılınca ilişkinin bitme olasılığı yüksek oluyo diye bence ilişkide çok uzun olduğunda insan alıştğı için artık hep yan yana olmak istiyo buluşmalar her ayrılık vaktine yaklaştığında kişi kahroluyo .. İnsan alıştıkça birlikte yaşamak istiyo artık iyi derecede tanıyo karşısındakini ve çok iyi benimsiyo .. İlişki uzadıkça insan beraber olamaıdğı için acı çekiyo . Bu da çok zor gerçekten ve işte o zaman gerçekten onu düşünmek üzülmeden bir gün geçirmemene neden oluyo

Elbette nişanlılık da evlilik de güzel.
Bu saydıkların gezmek,eğlenmek vs. dışında biriyle hayat paylaşmak çok güzel.
Ama önemli olan doğru kişiyle olması.
İlişkinin uzaması kişiye acı veriyorsa bazı işler yolunda gitmiyordur,gözden geçirmek gerekir sorunları.
Çünkü hiç kimse keyfinden evliliği ertelemez mutlaka kendince sebepleri vardır,bunları bilip ilişkiyi ona göre yaşamalı.
Abartılı hayaller ve duygulardan uzak kalmanı tavsiye ederim,sonunda üzülen sen olursun.

Elbette nişanlılık da evlilik de güzel.
Bu saydıkların gezmek,eğlenmek vs. dışında biriyle hayat paylaşmak çok güzel.
Ama önemli olan doğru kişiyle olması.
İlişkinin uzaması kişiye acı veriyorsa bazı işler yolunda gitmiyordur,gözden geçirmek gerekir sorunları.
Çünkü hiç kimse keyfinden evliliği ertelemez mutlaka kendince sebepleri vardır,bunları bilip ilişkiyi ona göre yaşamalı.
Abartılı hayaller ve duygulardan uzak kalmanı tavsiye ederim,sonunda üzülen sen olursun.

İlişkimde sorun yok şükür herşey yolunda şuanda ama çok üzülüyorum gerçekten çünkü gerçekten çok istiyorum artık birlikte yaşamayı sevdiğim adamla .. Okulumdan dolayı beklememiz gerekiyo .. Doğru diyosunuz o duygulardan uzak olmak gerekiyo ama ben sevgilimle aram iyim oldukça daha da kötü oluyorum çünkü biz iyi oldukça onu daha da çok düşünüyorum kendime engel olamıyorum ..

Neden biri diğerine baskın olsun ya da bekar/evli diye eziklik kavramı olsun, ilahi güldürdün beni :1:
Bence ikisi de ayrı güzel.

İlişkimde sorun yok şükür herşey yolunda şuanda ama çok üzülüyorum gerçekten çünkü gerçekten çok istiyorum artık birlikte yaşamayı sevdiğim adamla .. Okulumdan dolayı beklememiz gerekiyo .. Doğru diyosunuz o duygulardan uzak olmak gerekiyo ama ben sevgilimle aram iyim oldukça daha da kötü oluyorum çünkü biz iyi oldukça onu daha da çok düşünüyorum kendime engel olamıyorum ..

Sevgiliyle aran iyi oldukça kendini daha kötü hissetmek derken?
Gerçekten bu da ilginçmiş.
Kendin söylemişsin okulun varmış,demek ki çok küçüksün.
Bu ne acele? Bu ne üzüntü?
Çık,gez sevgilinle tamam da kendini geliştirmeye bak.
Bugün evlenmek için sabırsızlandığın sevgilin yarın sana neler neler eder tahmin bile edemezsin. Sen kendi ayaklarının üzerinde durma çabası göstermelisin, bunları düşünmelisin evlenince pikniğe gitmeyi,ailesiyle tanışıp kaynaşmayı değil.

Sevgiliyle aran iyi oldukça kendini daha kötü hissetmek derken?
Gerçekten bu da ilginçmiş.
Kendin söylemişsin okulun varmış,demek ki çok küçüksün.
Bu ne acele? Bu ne üzüntü?
Çık,gez sevgilinle tamam da kendini geliştirmeye bak.
Bugün evlenmek için sabırsızlandığın sevgilin yarın sana neler neler eder tahmin bile edemezsin. Sen kendi ayaklarının üzerinde durma çabası göstermelisin, bunları düşünmelisin evlenince pikniğe gitmeyi,ailesiyle tanışıp kaynaşmayı değil.

okulumun son aşamasındayım zaten 2 sene sonunda bi mesleğim olacak nasipse :) üniversiteye gidiyorum . Bakalım hayırlısı .

ben de sevgilimle 2.5 yıldır çıkıyorum önümde daha üniversite var iş hayatı var cart curt 25imden önce de evlenmem. rahat bi 8 sene sevgili flört dönemi olacak gibi napalım şimdi uzun diye ayrılalım mı :50:

Back