Bekar olsaydım polise haber verirdim...

obiviyante

Zamansızım...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
4.369
4.375
Üst kattaki komşumuzun eşinden bahsediyorum. Ne lanet bir adam ya! Adam habire karısına çok afedersiniz bilmem nerene ne yaparım diye küfür ediyor. Lanet insan, sesi de gür.

Ne yüzsüz bir adam ya. İnsan karısının bilmem neresini başka adamların duyacağını bile bile diline dolar mı? Benim eşim duyuyor, bu lanetlerin üst kattaki komşusu da duyuyordur haliyle...

Biraz önce çocuğuna aynı küfürü etti, kadında geri kalmıyor ha adama çemkirip duruyor. Ne biçim insan bunlar ya? Yemin ederim bekar olsam polise çoktan şikayet etmiştim bu rezilleri. Ama eşim adına çekiniyorum. Adam gelir bir şey der falan...

Böylesini erkek olup döveceksin yemin ederim...

Yönetici yok mu binanızda ona söyleseniz sonuçta tüm binayı ilgilendiren bir sorun.

Polisi aradığınızda isminizi falan sormuyor
Herhangi bir komşu yani şikayet eden siz soylemezseniz kimse sizin aradığınızı bilmez

Bence eşiniz adamı kibar bir dille uyarsın.
Evde nasıl konuşuyorlarsa konuşsunlar en azından kısık sesle konuşsunlar böyle şeyleri.
Baktınız olmuyor polisi arayın çekinmeyin bence sonuçta sizin eviniz orası.Yarın bir gün bir misafir gelir hoş bir ortam oluşmaz.

Haklısın. Adam gerçekten çok terbiyesiz.

insan bazen okadar sinirleniyor ki alti ustu konuyu komsuyu unutuyor ya
bide cocuklar zorlayici cocuksa evde hep bir aksiyon

Sikayet etsen nerden bilecekki senin oldugunu ..
Herhangi biride sikayet edebilir ..

Bunun bekarlikla bir ilgisi yok ki arayin polisi biz aramistik polis şikayetin kimden geldigini gizli tutuyor ustelik anlamazlar kokmayin

Bilgisayarda word dosyasını açıp yaz kızım...

Sayın Bilmem kaç numara
Apartman huzur ve refahını bozacak davranışlarınızdan, yüksek sesli bağrışlarınız ve küfürlerinizden rahatsız olmakta ve psikolojik olarak olumsuz etkilenmekteyiz.Apartman gürültü yönetmeliğine uymanız gerektiğini hatırlatır, aksi halde Kabahatler Kanunu Madde 36'ya dayanarak yasal haklarımızı kullanacağımızı hane halkına bildiririz.

yaz, print-out al ve apartman girişine yapıştır canım...

Ben iki üst katımdaki anıran çiftin sesini böyle kestim, 1 aydır çıt yok maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…