Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Selam kızlar.. Keyifler iyidir inşallah.. Ben bir konu açabilirim isterseniz..

İnsan terkedilmekten korktuğu için aşktan kaçar mı.. Ben öyle yapıyorum mesela, buna engel olamıyorum maalesef..

Slm kızlar...
Akashacım hayatta insan risk almalıdır, buda bi risktir. Sırf bu yüzden aşktan kaçıyorsan demek daha zor kararları asla veremezsin. Terkedilme üzüntüsü bile insan için bir tecrübedir, belkide terkeden sen olursun bellimi olur??
Hayatın tadına varabilmek için bazı riskleri göze alabilmeliyiz, sonucunun ii olacağını düşünerek, tabi olumsuz yönleri içinde önlem alarak...

bence asktan yara aldıysak her ask sevgi öle olcak diye bakmamak gerek ask sevgi güzel seydir cimcimenn dediği gibi hersey tecrübe bizim için hayat öle değilmdir yasadıgımız her olay her an bi tecrübe aynı olayı bidaha yasadıgında geçmişe bakrsın aynı hatayı yapmazsın

Öyle canım tabi, ama insan engel olamıyor bir türlü bu düşünceye.. Sanki hep aynı şeyler yaşanacakmış gibi geliyor.. Böyle olunca da gözün kimseyi görmüyor, sadece o fikre odaklandığınız için..

üç harflı mı pembecım yanı konu bence acılmadan kapansın :)

akasha terkedılmekten korkutugu ıcın ılsıkı yasamamak cok sacma...terketsınle ne olur....sabrnmı yok bunu bunyenın kaldıramayacagınımı dusunuosun..ki kaldıkı bu sadece bı tahmın..belkıde terketmıckler senı hem belkıde sen terkedıceksın yada bıtmıycek bı ask olacak..bu dusunceden bı an evvel kurtul bence....ask ne olursa olsun yasanmaya değerrrr

mermaid bi yazı okudumda ordan geldi aklıma yazının hala etkisindeyim :bbo:

:) Ben de sadece bir kez aşık oldum.. Sonu kötü bitti cimcime.. Beklemediğim şekilde yaralar aldım.. Şimdi de hiçbir şey eskisi gibi olamıyor..

Ben de istiyorum kızlar unutmayı yaşananları; ama olmuyor bazen. Haa, ona olan aşkımdan değil, bana yaşattıklarından korktuğum için..

Haklısınız, saçma aslında biliyorum; ama işte olmuyor bazen.. Belki de bana bunu unutturacak kapasitede bir içıkmadığı içindir hala karşıma.. mafoldumben

yas kac akasha güzel günlerin gelceğini düşün ve beklemediğin bianda cıkıcak böle düşün hayat heryse ragmen güzel

Yaşım genç kızlar, bunalımda da değilim.. :umursamaz: 21 yaşındayım..

Ama öyle bir düşüncem var yani, genelde karşıma çıkıyor bu fikr.. Biliyorum, bunlar geçici şeyler, bir gün bulacağım prensimi ben de .. Ama konuşalım diye konu açmak istemiştim.. hihoyyyt

Bunu bilmiyordum.
Sanırım acın hala tezeliğini koruyor, o nedenle korkuyor olabilirsin...
Karşına gerçekten sevebileceğin biri çıktığı anda bu sorun ortadan kalkacak diye düşünüyorum...
Kendini hayatın akışına bırak, yaşın bildiğim kadarıyla daha küçük...Yeni zorluklar gördükçe bunun yanında hiç olduğunu farkedersin zamanla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…