Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kıslar şimdi bi haber okudum gerçi bu haberi buraya yazmam yanlıs belki ama cok kötü haber Türkiye PKK'lılara 78 bin 500 euro ödeyecek detaylı yazamıom siyasi olur diye cok yazık diyorum.....

bu kararı avrupa insan hakları mahkemesi verdi türkiyeyi böle bi cezaya carptırdı

tatlış ne oluyosa hükümetin acizliğinden oluyo
ahim zate türkleri pek sever
ülkede sahipsiz olunca
neyse girmiyim bu konulara

günaydınnn kıslarrr bugun cuma hayırlı cumalar hepinize bu güzel gününzde tüm dualarınız kabul olsun güzel bir gün diliyorum sizlere

günaydın kızlaar nasılsınız herkese hayırlı cumalar...
Sabah sabah haber okudum okumaz olaydım...
Cinayet hırsızlık tecavüz ay bunaldım valla...

gunydn gunaydn...erkencısın gulpembe.kıs kçta uyanıosun sen

6,30da uyanıyom 7 de evden cıkıyom 7,15de otobüse biniyom 07,40da durakda oluyom 8dede şirketin kapısında oluyo bidahaaaa aksam 8de cıkıyom işten 9dada evde oluyom kafamçokkarıştımafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
geliyom işte dükkanı (topiciği) ben acıyom kaydirigubbakcemile2 sonra sizin gelmenizi bekliyorum

of of of ben henuz haberlere grmedm daha kahvaltı yapıyorum bı yandan..ama yemın ederım su haberler benı panik atak yaptı....acaba hırsız bızede denk gelırmı vs vs..hele bu ara evdeyken ıcerden kapının demırını kapıyorum evde..takmıs durumdayım..senaryom şu: kapı çalcak bız acacaz bıcakla yada tabancayla oldrcekler evı soyacaklar yada tecavüz...........Aman büyük Allah ım sen sakın sen koruu...bu haberlerı dınleye dınleye okdr cok oluokı bızımde basımıza gelebılrı dıyerek bole dusunur oldum :S
hele en buyuk korkualrmdan bırısıde trafik kazası

ben kahvaltıyı bitirdim bile artık takıntılı olmaya basladık cevremizde yasadıklarımızdan dolayı aslında tedbiri elden bırakmamak gerk diye düşünüyorum cunku olan sana oluyor Allahım sen bizi koru :Saruboceq:

Aminnnn :Saruboceq: Pembiş bugun çok güzel bı gun benım ıcın hem cuma oluşu, hemde iş çıkısı aşkımı görücek olmam kaydirigubbakcemile2 değmeyin keyfime :asigim:

saol cnm ya,inş tez zamanda senınkıde gelsın de kavuşun.ama varya zmn nsl gecıo analsılmıo ya 1 ays sora ramazan..nsl gectı bı yıl dun gıbı.....sora bıde bakmıssın yıne bı yıl gecmıs ve bıs evlenıos
heheh yada bız hala 1 yıl sora aynı seylerı konusurmusuz bırde.. :))) Aman aaman amann Allhm hayır olmasn öle bişi :)))

kızlar bakın ne sorcam.burda bazı üyelerin nickıne tıklayınca nıckı gri renkli oluo ve altında:kapsama alanı dısında yazıyo ...ve uzun zmndr gırmıo oluolr bu kııs..bu engellenmıslermı demek onu merak ettım....belinay_merve ole olmus, birde kolonya vardı ya hanı :)))işte o da

evet onlar engellenmiş üyeler belinayı biliyordum ama kolonyayı bilmiyordum acep nekadar süre giremiyom siteye

hımm baktım nekadar süre engellendiğine de aldıgın ceza puana göre değişiyor 100 puan alınca ebedi olarak giremiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…