Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

canım alerji ilacı ,

yorgun yapar demişti doktor ama eve gidiyorum yemekde sonra bir fasıl uyuyorum 9 gibi uyanıyorum birkaç saat sonra uykuya yatağımda devam ediyorum :bbo: sabahda uyanmak ölüm geliyor telin alarmını kapatıp uykuya devam ediyorum sonra bir bakıyorum servisin kalkmasına 10 dk giyinip fırlıyorum, kafamı yastığa koyar koymaz uyumaya başlıyorum önceden böyle olmazdı yaa

hım neye karsı alerjin var bende günese karsı alerji oldugumu ögrendim ve tedavisi yokmus bunu :S ilaçların cok etkisi var geçmiş olsun

canım 20 yakın test yapıldı ama neye karşı olduğum bulunamadı bu nedenle ilamç tedavisi yapıyorlar 2 ay sonra kontole gidicem belki bulunduğum şehrin havasınında etkisi olabilir dediler ama ben kendimi biliyorum kokulara karşı cok duyarlıyım parfüm kolonya deterjan kokularından başlıyorum tiksirmeye günde 10kereden fazla tiksiriyordum artık başım ağrımaya başlıyordu neye karşı alerjim olduğu bulunamadığı için ajı da olamadım bu nedenle ilaçlara devam bir tane hap alıyorum gece ama işde oda yorgun düşürüyor beni dün akşam içmedim bıktım bu uykulu halimden bakalım belki 2 günde bir içerim CADIARZU

günaydın gül güzellerii :lepi: canım benim çok geçmiş olsun benimde alerjim var ilacı bir gün almıyım kaşıntıdan uyuyamıyorum geceleri benimde neye alerjim olduu bulunamadı zaten çok az kişinin neye alerjisi olduğu belli olurmuş alerji ilacı antidepresan gibiymiş hem insanı rahatlatır hemde uyku verirmiş haberin olsun canım çok geçmiş olsun işallah bu nanet şeyden bir an evvel kurtuluruz yerimseniben

cok küçükken benimde vardı güneşe karşı onun için krem yokmu yaa ben öyle hatırlıyorum

yavri bence bırakma ilacını devamlı kullan belki uyku yapıyo ama ilacı tam kullanman gerekliki bi faydasını göresin geçmiş olsun dikkat et kendine....benm ilkin 3 sene öncemine ayaklarımın kenarında ufak ufak cıktılar içleri su doluydu kasındıkca sular cıkıyordu sonra parmaklarımın arasında cıkmaya basladı yada ellerimin üstünde gecen arkadasımla bulustumda konu acıldı onun eşindede varmıs onunki benimkinden dahada kötüymüş tüm vucutta cıkıyormus günese cıktıgı an ve tedavisi olmadıgını söyledi karaciğerde cok calısıyor olmasından dolayı birazda bunların cıkması dedi.....

teşekkürler şeker inşallah dediğin gibi kısa sürde kurtuluruz

canım bir deneme yapım dedim napım artık annemde söylenmeye başladı cok uyuyorsun diye ki normalde hiç uykuyla aram yoktur böyle uyanmakda filan zorlukda çekmem

anladım canım ama bırakmamandan yanayım ben en kısa zamanda kurtulman dileğiyle

Gunaydın kızlar,,,,,,,kararsız cok gecmıs olsun cnm.......yasamadım ama emınım zordur...o uyku halını de kesın o yapıyordur...doktora sor,kullandıgın ılacın alternatıfı olarak yan etkısı uyku olmayan bı ılac versın sana...eger varsa tabi...yalnz ıstem dısı yukarı kararsız yazmısım ..:)) adın ne canım dreamlıfe cok uzun beaaa

dıger gacılarada merhaba secl pembış,cımcımeeeee,
pırlantacık sn nerelerdesın gırmıosun hıc?????????????????
artıııııııııııııııı özlem den haberın varmı gulpembe ya????????????

hadi yaa uzunmuş olmuş fisfisfis ismim Tuğba canım

ya bunu babası vermıyo ya sevdıgıne,turkıyede amcaları ıkna edecektı daha dogrusu ıstemem deıldıe ıkna olcktı burda

hadi hayırlısı....düşünsene bizimkiler hade isteyelim dicek ana babalar olmaz diicek bekle bekle babadan veto ye kafamçokkarıştı

kıssss susssssss agzından yel alsınnnnn, babam vermesse ztn hıc dusnemıorm gıcıklıgım çarpı 11 olur olur onunlada heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…