Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kıslar haberlre bakıomda ne kötü haberler varya iranda ucak düşmüş....iki cift bekarlıga veda partisi düzenlemiş ayrı ayrı kız eski sevgilisyle yakalanıo kocası tarafından.....bi kadın evleniyo ertesi günü dul kalıyo :uhm:

slm kızlar sllmm

cimcime o nasıl bir tatlı bebiş öyle maşallah

ay Rabbim isteyen herkese nasip etsin nasıl tatlı kokuyordur o şimdi

teşekkür ederim henüz kokusunu alamadım bebişimizin yarın çıkacaklar hastaneden...
Pembecim yaşadığımız şu hayatta her dakika bir olay oluyor, aslında biz bu olayları dışarıdan izlediğimiz için çok şanslıyız, Allah kimselerin başına vermesin...
Dün kuzenim en yakın arkadaşını toprağa verdi oğlunu kucağına aldı, insan bir anda üzüntüyü ve sevinci bir arada yaşayabiliyor...

cok şükürler olsun ac değiliz kafamızı sokabilcek bi evimiz var yasadıgımız sorunlar var ama genede herseye sükürler olsun

ii aksamlarrr mermaid yarın görüşmek üzere ii bakın kendinize bende 8 de cıkıyom :gitme: :gitme::gitme:
madem herkes gidiyo bende kapatayım dükkanı

kıslarrr günaydınnn haftanın sonuna 1 gün kaldı....nasılsınız umarım iyisinizdir güzel bir gün diliyorum sizlere kolay gelsinnnn

Günaydın kıslar iyisiniz inşallah,

Akşam Bolu ya bir yağmur yağdı sormayın şimşekler geceyi aydınlattı gündüz gibiydi Rabim hayırlı yağmurlar yağdırsın ,

benim bugünlerde acayip uykum var sanırım aldığım ilacın etkisi o yüzden h.sonu iple çekiyorum bir an önce uyumak istiyorum

bizde yagmur duasına cıkıcaz yagmur için arada bi yagıyor ama tam yagıyor burdada cok bunaltıcı bi hava var....ne ilacı alıyorsun uykun geliyor

Günaydın kızlar...
Bugün hava yine bozuk dün yağmur Türkiye'yi etkisi altına aldı...
Dünkü halimi görmeliydiniz ketcap lekesini yolda kapamak için şekilden şekile girdim :))

Evvet haftasonuna geldik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…