Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

gunaydın cnm....ya kızlar ıyı hos demıssınızde bız ne dersek dıyelım ,,sevmıorum ıstemeyelım dıyelım..ama bızım mılletımız dedıkoduyu sever bır kırmızı kurdele takmadınmı lafı yapıstırırlar...o kısmınıda dusun kaldırabılen takmasın..ama ben takcem inş. :ecrin_bebek:

günaydın kıslar,

muhabbet bıraktığım yerde kalmış, geçmişden gelen adetler görenekler işde kızlar şimdi düşündüğümüz zaman ne kadar kırıcı saçma geliyor,

Rabbim hepimizi duyarlı, anlayışlı eşlerle ve ailerle karşılaştırsın

evet dedikoduyu cok severler ben evden cıkarkene takcam arabadayken cıkarcam ben herkesi memnun etceksem onlarda beni memnun etsin

haklısın canım senin ne düşündüğü bilmezki millet başlarla dedikoduya

evet dedikoduyu cok severler ben evden cıkarkene takcam arabadayken cıkarcam ben herkesi memnun etceksem onlarda beni memnun etsin

pratikçe bir fikir

:))))))pembe ne kdr sınırlısn bu konuda...........cnm sen baskaları ıcın takmıcaksınkı onu.....
hem belkı bana kızacaksınız ama ben erkeğimin hiç bır sey bılmemesını ıstemem...ben bılmıom o bılmıo......hadeeeeeee napcaz..........bı taraf yönlendrmeli ner de yapcagını bılmelı.......yanı kısacası öğretıcı taraf olmalı..e bu da bayandansa erkek olmalı yanıııı şakkıdı

gunaydın kararsız..nasılsın ?nsl gıdıyo hayat?

günaydın kızlaar oo konu nerelere gitmiş...
Şahsen ben kırmızı kuşak olayına gelenek görenek olduğu için karşı değilim...
Namusa gelince tabikide namusu iki bacak arasında arayanları asla onaylamıyorum, ama sonuçta başkasıyla yatıp bu haltı işlediysen ciddi bir sorundur...

günaydın canım, nişanlı bir kız olarak güzel geçiyor hayat arada bir yüzüğüme kayıyor gözüm sevindirik oluyorum :kedi:

sen nasılsın canım moralin düzeldimi biraz

benm kızdıgım olay su hediye paketi gibi geliyo oyuzden :1hug:

cnm nıye hedıye paketı gıbı gelıyo ya.kımse oyle bakmıo olaya sen de bakma..kızım alnının akıyla evımden cıkarıyorum demektır o.bı anne baba ıcınde guzel bıse..heee bakıre olmayanlar takmıck dıyede bırsey yokk.....bu lafıma karsı olanlar varsa ozmn bende derımkı,bakıre olmayanlr ozmn beyaz gelınlıkte gymesın.....buyutulcek bıse deıl bnce.........

Kararsız tahmın edebılıyorum cnm o sevıncını...darısı aşkımla bana da olur ınş....hafta sonu gelio kerata hihoyyyt garıbım ztn bolu ıst karayolu arasında mekıık dokuyo.....

hıı moral kısmına gelınce,,,,dusundum tasındımm,,,ınsnların hastalıkalrının cogu stresten cıkıyo ve ılerleyen yaslarda cıkıo genelde deılmı........bende kafaya takan bı yapıya sahıbım..şu an gencım daayanıorum bazı seyelre ama ıelrde acısı cıkabılır..ve bakınca doktorluk bı ısım yok ama ılerısı ıcın psıkologa gıdıp onunla konusup rahatlamak en ıyısı..bızım adetımzdr hasta olmadn ztn soktora gtmeyız..ama bn gtmeye karar verdım...onu arastırcam bugun

güzel yapıosun bence seker ilerisinide düşünmek gerek...neyi arastırcan peki psikoloğ falanmı

Canım cok sevindim bizde öyleyiz bolu- ist arası mekik olayı

napalım kavuşunca cıkartırız bunların acısını uzun bir süre seyahat etmeyiz heralde kaydirigubbakcemile3

tatlım darısı da sana inşallah herşey gönlünüzce olsun

Allah kavustursun canımmmm.....inş bidahaki gelişi istemek için olur
saol cnm..sanmıyorum bır dahakı gelısı oyle olmaz (2 haftada brısyeelr deısmz heraldee

güzel yapıosun bence seker ilerisinide düşünmek gerek...neyi arastırcan peki psikoloğ falanmı

neyı arastrcam.........devlet hastanesıne gtmek ıstıyorum.......acıkcası okadar para bayılamam......onlarda doktor cunku....ve onalrıda özle ofısı var.....ve ben her gttgm yerde doktorla cok ılgılenıoo,hanı bole sıkmıyorum onları,onalrın benı analyacagı dılden konsuyorum ondan heralde sevıolar benı..mesela umrnaıye develt hastanesıne cok yakındı okulum.öğretmenlık yaparken...haftada bır gıderdım nerdeyse kontrol amaclı ...sevıorum ben hastanelerı...bı keresınde belırgn kılcal damar var bacagımda...doktr demsıtıkı bana kımseye yapmıyorum özelımde 1 mılyara yaptıgım tedavıyı sana yapıorum dedı (kalp cerrah uzmanıydı)..tabı tam gecmedı damar goruntusu emme olsun :))))))

a cnm bu seferde aılemızı gormek ıcın sefer ederız :) hatta ben anlaşma bıle yapcam onla..dıycem 3haftada yada ayda anneme gıderım...ve her bayram gıtmek ısterım dıycem bakalım ne dıycek

Bu arada hafta sonu annemle emınonune gttık..annem tutturdu hazır gelmısken..ceyızıne erkek corabı alalım dıe.......temam dedım 28 tane aldık...meğersem bohca ıcınmıs....nyse ben orda boxer gordum...(erkekte sliptense boxer severım) anne dedım barı bunalrdnda alalım ..utanarak dedım tabı:) annem dıo o neee....:)))))))))nyse amca dedıkı bedenı ne olsun....bılmem dedımmmm...bedenını sole dedıı....anneme bakıp guldummm..amcamda gulmeye basladı...ya sen bana goster amca dedım...sora large 10 tanaede boxer aldık..ama cok komıktı o an kaydirigubbakcemile3

bana ii doktorlar denk gelmedi ya umarım hersey yoluna girer hepimiz için Rabbim herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 ayyy ben daha hiç öyle şeylere başlamadım yaa bu ay benimde bohça alışverişi yapmam gerek onlar getirdi bohçayı bizde götürürüz yakınlarda

Kızlar bebişimize bakın, çok sevimli ya hepimiz çok mutluyuz Bu ilk doğduğu dakikalar şimdi bembeyaz diyolar, biz ancak resimlerde görebildik...Allah sağlıklı uzun ömürler versin kuzuma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…