Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

erkek kardeşim sakaryada okul kazanınca bizimkiler oraya gittiler bizde 2 kızkardeş kalıyoz 15 günde bir geliyo zaten bizimkilerde ama genede rahatsın inş 2010 yazı beklemeden evlenirsin

suan için bi sorun yok cok şükür bulustugumuz günki dediğim gibi herseyi ona bırakcakmısım ona güvencekmisim benden daha fazla düşünüp istiyormus herseyi düşünüyorum dedi ayrıntılarına kadar dedi ama bi türlü anlatmıyo oda orda yalnız yasamaktan mutlu değilmiş zaten gündemimiz benim işim daha acmıyom evlilik konusunu sorun yokmus sorunu ben cıkartıyormusum devamlı evlilik konusunu acarak beklicem bakalım neler olcak ekimde gelcek gibi ALLAHın izninle suanda bi problem yok izinde....

kıslarrr bi konu geldi aklıma hımmm nasıl desem aceppp şimcik evlendiniz ilk gece günüde geldi ilişkiye girdiniz ama beklenen sıvı gelmedi o an da ne yaparsınız :jeyyar: :kedi:

kıslarrr bi konu geldi aklıma hımmm nasıl desem aceppp şimcik evlendiniz ilk gece günüde geldi ilişkiye girdiniz ama beklenen sıvı gelmedi o an da ne yaparsınız :jeyyar: :kedi:

bu gelen şey neden bu kadr önemliki bende bekliyorum ozman erkekden de gelsin ya benden önce başkasıyla yaptıysa bende sıfır kilometre istiyorum nolucak

:roflol:

vala ben hiç önem vermiyom namus iki bacak arasındaysa hiç olmıyım daha iyi cunku kimseye kanıtlamak zorunda değilim ama karsı taraf bekliyo ona nasıl bi açıklama edersinda

vala ben hiç önem vermiyom namus iki bacak arasındaysa hiç olmıyım daha iyi cunku kimseye kanıtlamak zorunda değilim ama karsı taraf bekliyo ona nasıl bi açıklama edersinda

bence bunu acıklamaya gerek bile yok tıbben açıklanmış bi durumda zar esnekse kan gelmez ... zaten beklenen bir olay gerçekleşmediğinde doğal olarak iki kişide şaşırır ve şaşkınlığı belli ederler cokda sorunsa kalkar gidlir dr a ne bilim dediğin gibi ben pek önemsemiyorum ozman bende beklerim karşı tarafdan bişiyler haksızlık değil mi bu yaa
kafamçokkarıştı

tabiki haksızlık sekerim kırmızı kurdela bilem takmıcam onada takarlarsa takarım hem doktora gittikten sonra o evlilikten hayır gelmez bence ne yane beni kız oldgum içinmi evlendi öncemi bilmiyor sonucta

anam anam ne muhabbetler donmuş....ama şu kırmızı kurdele kısmına katılmıorum pembiş öle şey olur mu....bakire olmasa bıle eger cok gurur yapmıosa kısı takmalı bnce. adettır.kızlk konusuna gelınce;es kaza kaybedılmıs bırseyse bencede sorun deıl ama her erk ark ınla bırlıkte oluosan o zmn bıraz dusunurum...ama tabı buyuk konusmıım..o durumlara dusmeyelım.amaannn :)) esneklık konusu ıse cok hassas bı mevzu vallahı cok korkuyrm bn ılk gece ole olursa dıe...ama sonucta aşkım bılıo benı..ama gorucu usulu bı evlılıkte bakırelık yoksa cok zor.cunku adam senı tanımıo......kızlr bırde şans ışı bnlar bakıre olmassn ama bılerk kabullenırler senı bakıre olursun esnk olursn doktora goturrler ..gıbıııııııııııııı............

namusu iki bacak arasında arayan bir erkekle benim işim olmaz zaten
ki kimsenin haddi değildir beni doktora götürüp kontrol ettirmek
kırmızı kurdele olayında ise tereddütteyim
önceden çok hoşuma giderdi.
ne zaman anlamını öğrendim tiksindim.
kadınları yaftalamayı ne kadar çok seviyorlar.

anlamı biliğim kadarıyla kızlıgı temsil ediyor diye biliom bende bu yuzden istemiom kurdeleyi erkegede taksınlar istiyom oda kanıtlasın onuki canda benmki patlıcanmı

Back