Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ılk önce kilon için züppersin demeden geçemicem...
Sonrasında benimde balık burcu olduğumu belirteyim...Annem geçen sene ne kadar ısrar ettiysem beni Düzceye göndermedi neymiş beni oradan istiyorlarmış oysaki tek amacım tatildi, şimdi ise o gitmeyi çok istiyor ben gitmicem, çok kızdım ona çokk...
Üzerime çok geliyor, arkadşıma gitmem bile olay oluyor

:lepi: alkıs alkıssss ıslık ıslık mermaidddddd böle güzelce gitmesi dileğiyle kilolarının

1.sorunun cevabı beklemeye devam edicek kafamçokkarıştı

2.sorunun cevabı topic artıkkk allaha emanet gibi bişey -tatlicadiarzu-

3.sorunun cevabı ise benide cok bırakıyorsunuz yalnızzzz :1no2:

cımcıme,benm annemde sıkar cok gtmeler gelemelr ama evhamından dolayı.......sana karsı sevgısınden emın mısın?? ozmn bunları takma canım.....annen sızı bırkaıp bır baskasını buldumu...........bır baskasının sevgısı sızınkınden ustun oldumu.........emınm bunlrn cvpları hayırdır.........Onun ıcın bunları cok buyutme

bu arada sevındırıc tek bırsey var..su teller yuzunden ıyıce zayıfladım..kılom 58.5 oldu :)))))))))) tebrıkelrı alıyım ??????????

alkisalkisalkis canım üzme kendini git kafanı topla gel takma aklına dediğin gibi maden o sana kıyıyor sende babana kıyıp yolları ayıracaksın herşekilde iş bulunur en azında ikinizinde kafası rahat olur üzm eknedini şeker opuyorumnanaktan

1.sorunun cevabı beklemeye devam edicek kafamçokkarıştı

2.sorunun cevabı topic artıkkk allaha emanet gibi bişey -tatlicadiarzu-

3.sorunun cevabı ise benide cok bırakıyorsunuz yalnızzzz :1no2:[/QUOTE

:1hug:

yok kısım biz buradayız özelliklen ben...
Millet Kıbrıslara, tatillere, denizlere gider gezer ama ben yine burda beklerim :))
Siz heç merak etmeyin topic bana emanet, siz olmasanızda ben bişeler bulur kendi kendime delüler gibi konuşurum
kafamçokkarıştı

benim annem de cok evhamlıdır şehirdışına cıksam aman ya yolda bişiy olursa , başınıza bişiy gelirse aslında sıkma yönünden haksızda sayılmazlar ben onların yerine koyuyorum kendimi cocuğum olsa dizimin dibinden ayırmam gibi geliyor baksanıza hiç ummadığınız bir anda başınıza herşey gelebiliyor

annende seni düşünüyordum canım belki kafasına bişiy takılmış yada morali bozuk bir anına denk gelmiştir bu arada sen ailenden uzakdamı yaşıyorsun yazışmalardan öyle bişiy anladım ama

kım aılesınden ayrı yasıyor gıbı geldı sana kararsınz ben mı cımcıme mı??????????ıkımzde bır yasıyoruz ben dıyım

yok canım uzakta değilim işteyimya eve telefon ettim, ben gün içinde ararım onu dayanamam o ise bana tavır almaya bayılır saolsun, yaptığım hiçbirşeyden memnun olmaz asla ve asla beğenmez...Küçücük bişey olsa bağırırda bağırır bazen bende dayanamayıp ona bağırıyorum sonrada pişman oluyorum ama sabredemiyorum...
Sonuçta ben çalışıyorum, yapmak istediklerimi ondan habersizde yapabilirm ama vijdanım rahat etmiyo, ama bazen yalan söylemeye mecbur bırakıyo beni...

bazen düşünüyorumda evli olsam belirli bir planım olur, çalışsam bile ev ve işi bir arada idare edebilirm, belirli bir yaştan sonra aileyle yaşanılmıyor, fikirler çakışıyor, en basiti annem evde danteli, süsü, kalabalığı çok sever ben ise sadelikten yanayım...Kendi evim olsa zevkime göre döşerim, yapacağım işler planlı olur...

ayy cımcıme ya konustukca daha fena oluorum ben yaaa........fıkır dahıl hersey çatısıyor evet........bazen de dıorumkı evlenınce acaba 'aman bekar olmk daha ıyıymıs' dermıyım.oyuzden hep dua edıyorum ''sımdıkı gunlerımı aratmasın evlılgım'' dıye

nan kararsız sizde iş saatlerinde olmazsınız tam ben çıkacağım zaman hepiniz toplanırsınız... :mymeka:

kısım yok ben eve gittiğimde giremiyorumki hiç kendimi eve zor atıyorum sonra yemek hop yatak :1closedeyes: pc nin başına nasıl geçim
kım aılesınden ayrı yasıyor gıbı geldı sana kararsınz ben mı cımcıme mı??????????ıkımzde bır yasıyoruz ben dıyım
canım cimcimeyi sanmıştım ama oda ailesiyle yaşıyormuş yerimseniben

:teselli:

canım yaa ne bilim ben evlenip gidicem ama daha baya zaman olmasına karşı içim cız ediyor yanımda annemide götürmek isityorum :kedi:

oysaki ünv ayrıydık ama bambaşka bir duygu evlenip de gitmek bence myle demeyin büyük konuşmayalım

bizde yaşıyoruz annem le fikir ayrılığı ama yine de ona danışmadan hiçbirşey yapamıyorum nede olsa benden daha iyi bilir diye geçiriyorum kafamdan

şöyle düşünün iş yerinde yada ünv. ev arkadaşlarınızdan sıkılırsınız belli bir zman görmek istemezsiniz ama annenden babandan sıkıldığın an olmaz yada görmemeye dayanamazsın heralde dimi bizim en az 20yılımız geçti onlarla hiç bizlerin kötülüğü isterlermi kalbizimiz kırılsın isterler mi :1hug:

bu arada sevındırıc tek bırsey var..su teller yuzunden ıyıce zayıfladım..kılom 58.5 oldu :)))))))))) tebrıkelrı alıyım ??????????

pardon muhabbete ortasından atlamış olcam ama merak ettim ne teliyle zayıfladın? fisfisfis

ozaman bi evde toplanalım bende cok istiyom ayrı yasamak benmde babamla sorunlarım var 1 senedir rahatım babam annem 2 kadeşim sehir dısında ben ve diğer kardeşim evde takılıyoz tabi babam sehir dısında olsa bile yetiyo benmki de despottur sen haklı bile olsan kendini haklı cıkartır laflarıyla ve sen haksız olursun bazen beni yalan söylemeye iter ama kendi yaptırıyo aynı mermaid babalarımız para yönnden destek olmaz ben yaptım sende yap diyo bana bosverrrr karadenizliler nede olsa

Son düzenleyen: Moderatör:
gulpembe sen kardeslerınle tekmı kalıosun.oohh bu ne free lik kıss..ben de dıs tıcaret ısı bulcm yada baska bısı..karşıda kuzenım var bekar..onla beraber kalırım...ne gusel olur yaa....ama ızın verme ıhtımallerı çok dusuk (((((( üf 2010 yazı inş. düğünümz olurda...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…