konu 1 = ne olacak bu bekar kızların hali
konu 2 = peki bu topiğin hali ne olacak -- uğrayan sohbet eden yok
konu 3 = neden beni topikde yalnı bırakıyorsunuz küscem bak -tatlicadiarzu-
gerçekden kızlar yaaa hadi bişiyler yapalım hazır mdr de yok bol bol topikdeyim işlerinizmi yoğun havamı sıcak , uykunuzmu geldi,
bu arada sevındırıc tek bırsey var..su teller yuzunden ıyıce zayıfladım..kılom 58.5 oldu :)))))))))) tebrıkelrı alıyım ??????????
1.sorunun cevabı beklemeye devam edicek kafamçokkarıştı
2.sorunun cevabı topic artıkkk allaha emanet gibi bişey -tatlicadiarzu-
3.sorunun cevabı ise benide cok bırakıyorsunuz yalnızzzz :1no2:[/QUOTE
:1hug:
nan kararsız sizde iş saatlerinde olmazsınız tam ben çıkacağım zaman hepiniz toplanırsınız... :mymeka:
canım cimcimeyi sanmıştım ama oda ailesiyle yaşıyormuş yerimsenibenkım aılesınden ayrı yasıyor gıbı geldı sana kararsınz ben mı cımcıme mı??????????ıkımzde bır yasıyoruz ben dıyım
yok canım uzakta değilim işteyimya eve telefon ettim, ben gün içinde ararım onu dayanamam o ise bana tavır almaya bayılır saolsun, yaptığım hiçbirşeyden memnun olmaz asla ve asla beğenmez...Küçücük bişey olsa bağırırda bağırır bazen bende dayanamayıp ona bağırıyorum sonrada pişman oluyorum ama sabredemiyorum...
Sonuçta ben çalışıyorum, yapmak istediklerimi ondan habersizde yapabilirm ama vijdanım rahat etmiyo, ama bazen yalan söylemeye mecbur bırakıyo beni...
bazen düşünüyorumda evli olsam belirli bir planım olur, çalışsam bile ev ve işi bir arada idare edebilirm, belirli bir yaştan sonra aileyle yaşanılmıyor, fikirler çakışıyor, en basiti annem evde danteli, süsü, kalabalığı çok sever ben ise sadelikten yanayım...Kendi evim olsa zevkime göre döşerim, yapacağım işler planlı olur...
bu arada sevındırıc tek bırsey var..su teller yuzunden ıyıce zayıfladım..kılom 58.5 oldu :)))))))))) tebrıkelrı alıyım ??????????
pardon muhabbete ortasından atlamış olcam ama merak ettim ne teliyle zayıfladın? fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?