Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

günaydınlarr,

gülpembe sanada günaydın kuzum inşallah verimli geçirebileceğiz güzel bir gün olur kaydirigubbakcemile5

benim basımda iş esiyo ne yapsam diye herkesin sorunları düşünceleri farklı farklı inş sadece hep aşkla eserler

şekerler nerelerdesiniz

cimcimenin dediği gibi tepemizde ne esiyor bakım
tatile cıkacak olan yokmu,
burası bir soğudu anlatamam sanırsınız kış geri geldi, hergün de yağmur yağıyor gerçi bu Bolu nun geröek havası,
memlekete giderken Bolu dan geçerdik ve dağda durup mutlaka yemek yerdik aman ne soğuk olurdu yazın ortasında hırkalara bürünürdük onları hatırladım..
yazdan yaza gelip geçtiğimiz yerde şimdi yaşıyorum hiç aklıma gelmezdi birgün Bolu da yaşayacağım :)))

burada da sabah 5 gibi bir yağmur yağdı gök gürültüsüne uyandım, bugün hava serin şükür dün acayip bir basınç vardı...
Bi sorun çıkmazsa bu hafta sonu Düzceye gidicem, Boludan geçerken sana el sallarım kararsız
:gitme:

mafoldumben mafoldumben tatilmi ben yanından bile geçemicem ama zaman bize ne gösterir bilemeyiz bakmıssınız tatildeyim kıs cimcime bizdede 6,30da yagdı dedim tamam ben işe gidemem dedim cok kötüydü bi baktımki 10 dakka sonra bitmiş

TAMAM CANIM BEN PENCERE BEKLER SELAMINI ALIRIM yerimseniben

Düzcelimisin yoksa eş dost ziyareti içinmi gidiyorsun

gölyakaya pikniğe gitmeyi düşünüyoruz, yada abanta denize ıstanbulda gidicem inşallah...
Ya kızlar şu bayan plajına kendi imkanlarımızla nasıl gideriz bilgisi olan varmı??

kıslar nerdesiniz ya mermaid anemon ecrin pırlanta cimcime kararsız bugun öksüz bıraktınız burayı

konu 1 = ne olacak bu bekar kızların hali

konu 2 = peki bu topiğin hali ne olacak -- uğrayan sohbet eden yok

konu 3 = neden beni topikde yalnı bırakıyorsunuz küscem bak -tatlicadiarzu-

gerçekden kızlar yaaa hadi bişiyler yapalım hazır mdr de yok bol bol topikdeyim işlerinizmi yoğun havamı sıcak , uykunuzmu geldi,

annelerimizden konuşalım hazır annemle ilgili bir pürüz varken onlardan bahsedelim...
Annem nedense beni hiçmi hiç anlamıyor, mermaid babasından bahsettiya aynısı benim annem hiç bir konuda uyuşamıyoruz onunla...
Birazn önce kuzenimin oğlu oldu ve annemi aradım heyecanla ona haber vericem o kadar soğuk davrandıki oysa ben büyük heyecanla aramıştım öle davranınca tabi benimde canım sıkıldı ablamı ara haber ver dedim, bu sefer bi kızdı bana "nerden arıcam kont. yo" diye...Oysaki aramak istediği her zaman ev telefonundan arıyo, tabi bu basit bişey ama buna benzer çok olaylarımız vardır

slm kızlarr...ben bugn yoktum evet cunku cnm acyıp derecede cok sıkkın,kötuyum ıyı değilim......Cımcıme benım o dun bahsettgım seyın devamını bugun yasadık..anlatıp yasamak ıstemıyorum ..kesınlıkle anlasamıorz..ve anlayamıyorum bı baba evladına dayanamaz kıyamaz dımı.........ama benım babam öle deıl çook dertlıyım coook (((((((((((bugn gun nsl gecıo bılmıyorum..yerde mıyım goktemıyım..........kararımı verdım..bazı ödemelerım var onun ıcın.ocak ayını beklıyorum ..babamın yanından ayrılıcam..aılevı olayalrı ıse tasıdıkca o ben dayanamıyorum..balık burcuyum hassasımmm bazı seylerı kaldramıyorum............kararım ıns değişmez..........iş bulup cıkıcam bı sekılde..
bu arada bugn ucak bıeltı aldım 1 agustos ta KIBRIS a gıdıyorum teyzmn yanına....annem önden gıdıcek...bı afta kafamı dınleyecem orda .umuyorum yanı

bu arada sevındırıc tek bırsey var..su teller yuzunden ıyıce zayıfladım..kılom 58.5 oldu :)))))))))) tebrıkelrı alıyım ??????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…