Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

cimcimecim havadan olabilir eğer adet günün yakınsa ondanda kaynaklanabilir nazar olabilir dikkat et cnm

bende yemeğimi yedim geldim pırlantamm afiyet olsun canım 13.07.2009 ve murat sonsuz dek benim için bitmiştir...

secl ne oldu cnm niye bitti ki geçmiş sayfalarda sinema falan yazıyordu sarılmak istiyordu yazıyordu şimdi ne oldu bişey mi dedi

Kızlar napıosunuz benım canım sıkkın (ne mı oldu bastan analtayım daha ıı anlamanız ıcın............
ben 2006da üni. bıtırdım..ve gecen seneye kdr devlet okulunda ucretlı sınıf öğretmenliği yaptım.babamn bır ortagı ıle kendısıne aıt bır yerı var fabrıka +ofis....yanına gırmedım cunku babam despottur ..hemde bayağıı...gecen sene agustosta ben evdeyım .işsizlık sıkıntısındayken babam dedıkı,ithalata karar verdım yapabılırım dıosan gel dedı....cok sevındımm...cunku evde ozmn cok sıkılmstm artık ısım olacktı.......ve ben calısmazkende babam bana durumu olmasına ragmen parayı hıc mı hıc bol vermezdı..aramzda cok sıcak deıldır yapısı adamn sogukktur....ama mesela egıtımımde yaptıklarını gözardı edemem..kolejlere verdı unıde cok rahattım ..babamn tarzı şukul bıtınce benı unut kendın ne kazanıosan onu yap ebnden ısteme........neysee..bı sene olcak bı ay sora buraya gelelı....dogal olrk 2 haftalık ıznım var...............
neyse.bı kuzenım var samımıyıs bunalr agustosta tatıle gtcektı.dayım da bana jest olsun dıye alanyadan bana da otelde yer ayırıo..babama dedım...iptal etsın dayın dedı kıme sormus dedııı.emrıkavı olmuşmuş guya..nyse kızdrmamak ıcın ustelemedımmm ..tmm dedım sustum.........agustos 2 de kıbrısta kuzenım evlenck(teyzm orda yasıo) annem ılla gel dedıı.bende dedım barı tatıl olur bana..oglen babamn yanına gttım.........baba ızın verırsn bende annemle gıdeyım dedım........bana ne dedı bılıomusnuz mafoldumben ''ılla bir senen doldu dıye ıznını kullanmak zorunda mısın? işler cıkıo yurt dısından arıolar edıolar ''dedi.............(((((((( bu ısyerınde herkes hakkını kullanırken ,ve ben onun kızı ıken bana bu dıktatorlugu yapmasıı,benı acayıp kırdııı,,,ama o an rol yaptımm........hıslerımı bellı etmedım '''baba ,yılı doldurdum ılla kullancam dusuncesı degıl bu,bır yıldır calısıyorum,stres atıp gelıp ısıme gelınce daha ıyı tutunmak ıcın'dedım.ama guzel bı mımıkle dedımm..Kızdıgımı analrsa ,sınırlenıp yollamazdı cunku bılıyorum (( ve madem bana o kdr ıhtıyac var neden bana hakkımı vermıosunn...hem hakkımı vermıo bana hemde ıznını nıye kullanıosun dıye..kızlar cıldrck gıbıyım bu neee sımdı ya...yemın edıyorummm suraya grıdgıme okdr pışmanımkı................bı an once evlenıp burdan gtmk ıstıyorum..su an bu sımı dısarda yapsam 2 bın lıra kazanırm ama yapmıyorum nıye,babamdırrr ayıptır yapılmaz dıyeeeeeeeeeeee.............of kızlar basınızı agrıttmm ama ben bu ısın ıcınden cıkamadmmm ne yapmak ıstıyo yemn ederım anlayamadımmm

marmaidcimm yaa belki son anda izin verir hani denemek için yapar ya babalar sonra kıyamaz verir öyle olmasın.. birde yıllık izninden ziyade akrabalarınızın düğünleri varmış onun için göndermesi gerek zaten ..sanırım iş ortamında senin iyice pişmeni istiyor

secl noldu şimdi bi sorunmu oldu??
Mermaidcim sana nazı geçtiği için öle davranıyo olabilir, çünkü işçisine böyle bişey söyleyemez...Hem kuzeninin düğünü için sen istemeden o izin vermeli sonuçta uzak değilki teyzenin kızı..

bitirdim çünkü canımı çok sıktı benim msn me ve facebookuma girip bütün arkadaşlarımla muhabbet etmiş neredeyse bunun dışında daha biçok şey var ama bu bardağı taşıran son damla oldu benim için birikti birikti elinde sonundada bugün patladım....

anemoncum sonrasını solememısım...ben ole deyınce ıyı tamam git.dedı ama ıstemeden dedı................ya Allah askına hep dıorum,ben pişecek yaşta deılım benım yasım 26,çocuk deılım..karakterım herseyım oturmuşş....bana dıokı şu kapıdan gırınce benım baban oldugmu unut dıo.....işçilerle eşsin dıo......sbh 8 bucuk ıs bası yapıyorum.onunla gelmıyorum ıse cunku o 9 da abzen 9 buckta gelıo..yanı ayrım saat ıcın benı almıo ve ben mınıbusle gelıyorumm....krız var durum kotu.sigorta yatmıyck abımlerın ve benım yatmaz maas gec verılckse once bızmkı verılmez.........bu ne çelişkiii...o analrda cıkıp karsısına dıycemkıı''baba sen demıstn ya su kapıdan grınce babam oldugunu unut bu cumleen sıgınarak yanına geldımmm ........neden once benm sıgortam yatmıo neden benm massım gec verılıooooo''dıye bagrımk sıtıyorum ama olmuo ıste cunku babannn...........yanı aıleyle gercktn calısılmaz....ıcımı sıkıo bu konu.ama sıze sımdıye kdr analttımmı hıc..hayır..ama bugnkı taşma noktası oldu

Mermaid sen onun işçisi kızı olmadığın için nazı sana geçiyor bencede. Baban olduğu için kendinde her hakkı buluyor senin izninin yönetimini dahi. Baban biraz bencillik yapıyor bence ama belki o da iş stresindendir ve yahut anemonun dediği seni iyice pişirmek istiyor iş konusunda... herşeyi geçtim evlenip bi an önce burdan gitmek istiyorum diye düşünme bence. böyle düşünerek hareket edersen yanlış kararlar verebilirsin. Aklıma şöyle de birşey geldi baban iş konusunda ki sabrını da deniyor olabilir. Ne bileyim ben yok diyince illa inat edicekmi beni ezicekmi diye. Canını sıkmamaya çalış mermaid. Her işte bir hayır vardır ...

canım sıkma canını yaa herşey zamanla yoluna girer ama sende daha fazla dayanamıyorsan işten çıkıp başka bir işe girebilirsin tamam babanla aranız kötü olur bu durumda ama en azından maaşını alırsın sigortan herzaman aynı zamnda yatar hem tatilede gidebilrsin en azından lmaz:

sonrasında baban izin vermiş gönülsüz vermiş demişsin belki ne bilim ya baba yüreği ya. göz önünden uzak tutmak istemiyodur. anne babaların gözünde biz herzaman çocuğuz 30 yaşına gelsekte. annem hep öyle der.

Pırlanta,evlenıp gıdeyım dıyerek yanlıs kararları verck yasta deılım ben...sadece bı an once Emre ıle evlenıp gıtmeyı kastettım orda,baskasını değill............gitsin sabır testlerını benım deıl baskasının uzerınde uygulasın...kızlar farklı osrunalrımızda var onun etkısının odlgunuda dusunuyorum bu tavırlarında.....Ah benım şuu eşşek elını çabuk tutsada evlenıp Bolu'ya yerlessem.....babamla çalısınca ona laf dıyemıyorum ama kocama derım.....

ayrılmıştım ama dün son bir şans verip onunla tekrar buluştum ve sinemaya gittik ama bana karşı davranışları ve buna benzer bir çok yaptığı hata yüzünden artık benim için murat defteri kapanmıştır zaten msj çektim çık hayatımdan beni bidaha arama sorma felan dedim defolsun gitsin hayatımdan beni 2 hafta içined hep çok üzdü hem çok sinirlendirdi hemde çok yıprattı ben herşeyi sineye çektim ama benimkiside sabır bende insanım herkesin bir dayanma gücü var o artık benim sabrımı iice taşırdı ve BıTTı........ ve çok da ii bi karar verdiğimi düşünüyorumbüyük konuşmayayım ama beni üzen bir adamla bundan sonra asla işim olmaz

en dogru kararı vereck olan sensın bunu yasayan hısseden sensın.....ve yazılarından cok kararlı oldugun bellı bu gusel bırsey..........daha ıyılerı cıkar karsına umarım ............bu hayata erkek olark gelemk varmıs bızım gıbı konusulan A'yı B'yi inceleyıp,altında bırsye arayıta sıkıntılanıp kederlenmıolr

mermaid gel :1hug::teselli: ben inanıyorumki hersey yoluna girecek cunku güçlü ve mantıklısın sen herseyin üstesinden gelecek bi yapıdasın biraz daha sabret güzel günler senin olcak babalar hep böledir oda yaptıgının farkına varcak belkide göndercek seni cunku sakinliğini korumus ve güzel bir dille söylemissin üzme sen tatlı canını tamam mı kusum

günaydınnnn cıtır gelin adaylarıııı güzel bir gün diliyorum hepinize güzelce calısın opuyorumnanaktan Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…