gunaydn cnm,ıyıyım saol..sbh mahmurlugu var ya bırde basım agrıo basımı kaldıramıyorum...sen nasılsın?Günaydın fıstıklar ,
Umarım çok güzel bir hafta geçiririz.
Nasılsın mermaidciğim ?
Günaydın canlar nasılsınız..
Ya cuma son anda tatil olduğu söylendi :)) haftasonu çalışmadım yani:))
Sabah sabah aldığım mail canımı çok sıktıbahsettiğim bir çocuk vardıya arkadaşımın tanıştırdığı onu istemediğime dair bi mail atmıştım ama hep alttan alarak onu kırmamaya çalışarak yazdım. Çocuk bana bi mail atmış şok oldum, Allahından bul işte küfür ederdim falan filan inanın bu lafları hakedecek hiçbirşey yapmadım. Kiminle görüşüorsam vazgeçtiğim an çılgına dönüyorlar, ben düşman gibi görüyorlar bu erkekler neden böyle???
günaydın fıstıklar nasılsınız< bakalım neler yaptınız hafta sonu...beni sorarsanız düğünlerde gezdim durdum
cimcimecim aman boşver takma takmamak çok zor ama nedense kabul edemiyorlar bende nedenini çözmüş değilim aciz oldukları için olabilir bir ihtimal..
ben size müjdeyi vereyim hani akrabamız demişti bir çoçuk seni beğenmiş tanışmak istiyor demişti anlatmıştım size dün akşam düğüne geldiler veee ben beğendimm:lepi:sigara içmiyor dedi ama içiyordu elleri titriyordu sigarayı tutarken farkettim ama daha konuşamadık sadece gördüm onu konuşmalarını duymadan kesin bişey diyemem..ama bende dün akşam çok güzeldim yaa:kedi:
hayatım ne takıosun dıcem once,sorada sunu dıcem ne boyutta bır arkadslık ettınkı bu ınsn bole bı tepkı vermıs,,ya da umutmu verdın..aklında olsun bole tansıtrmalarda,istemıomus gıbı yap hep, olamyabılır tarzı konus davran,kiii sonu bole olmasın
Kızlar hafta sonu ben denize gittim yasinle en sonunda. kilyosa çok güzeldi. işte sabahtan gittik yüzdük eğlendik. çok gzel geçti açıkçası ama akşam yine hüsran oldu. arabanın anahtarını kaybettik. deli olduk bulamadık. paralarımız herşeyimiz arabada. allahtan kıyafetlerim yanımdaydı. yedek anahtarıda yok arabanın. kaç saat aradık bulamadık normal olarak nerde bulucaz kocaman plaj. derken yol yardımı filan aradık. cumartesi saat 18:00. telefonu açmıyolar. çekici aradık en sonunda arabayı kağıthaneye kadar çektirdik. yanımızda 50 lira vardı. arabanın camını ganırttılar işte kırmadan kapısını açabildiler. parasınıda öle hallettik çekicinin. şimdi anahtar çıkarmak 10 gün sürüyomuş. bütün mahalle camlarda bizi izledi eve gidince... saat 6 dan 9 a kadar bu saçma sapan işlerle uğraştık. Farkındamısınız bişeyi çok isteyince böle biyere gidince bizim burnumuzdan geliyo. düğün olayında da yasin hastalanmıştı. bizdemi bi uğursuzluk var anlamıyorum ya(((((((
kızım ne olaylı bır ınsansın sen yaa,,,bence o sizin leylalıgınızdan....Aşktan kör oluosunuz tabııı,araba anahtarı kayıp edılcek seymı hıc..aksılıge bak yaaa,,,ben cok kızardım heralde neden kaybettın dıye..buyuk ıhtımalle kuma karısmıstr ama,anahtarı cantaya koysadın keşke...dıkkatlı olmk gerek bu gıbı konularda
hepınıze merhaba kızlar a.s.a.s.a.s.a.s hayata dondum ve geldım burdayım muzmın bekar olarakdan:)..cımcımem erkekler terkedılmeyı red cevabını haz edemezler canım ondandır..
merhaba kıslarrr bende geldim issizliğe basvurdumda kıs pırlanta geçmiş olsun bunlar tefek seyler cana bişey olmasın
Kızlaar corel artık bir aşıkkk :sm_cool:
(Valla onun söylemesini bekleyemedim)
canımsın ınşallah hersey yolunda gıder dualarım senınle..merhaba kıslarrr bende geldim issizliğe basvurdumda kıs pırlanta geçmiş olsun bunlar tefek seyler cana bişey olmasın
ınanmıyom ay msn ıdı az once nıre gttı bu kıs ben bılıyodum bısı var ama ustemedımKızlaar corel artık bir aşıkkk :sm_cool:
(Valla onun söylemesini bekleyemedim)
evet canım ınsaşşalh olur bıdahakıne..gecmıs olsun canım ıncılmısdır muhakkak..hoşgeldin kar.. tanışamadığım ikinci insan.. cimcime ve senle bi tanışmak kısmet olmadı.
pembem teşekkürler.
canımıda akşam zor kurtardım dün anlattım sana ya. kızlara söylemedim onu daha.
merdivenden akşam popomun üstüne düştüm 4 5 basamak. sağ tarafım baya ağrıyo morarmış annem baktıda... neyse daha kötü şeyler olmasın. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?