- 7 Mart 2015
- 236
- 162
- 49
-
- Konu Sahibi elifsu0225
nasıl bu kadar emin konuştuğunuzu açıklayabilir misiniz?Kocandan emin değilsin, güvenemiyorsun.
Çünkü kocan sürekli seni aldatıyor.
Bu durumda hiç tanımadığın bir kızı mı suçlamak mantıklı yoksa kaç yıllık kocanı mı?
Benim de arkadaşımın başına çok benzeri geldi.genellemeler ne kadar güzel değil mi?
buyrun bir genelleme de benden
"kocalarınız yalan söylüyor güzel kadınlar, size ay bu kız da peşimi bırakmıyor derken, aslında o kıza evli olduğunu söylemiyor, kadına ilgi gösteriyor, başını döndürüyor, kendisine bağlayıp aşık ediyor sonra da evli olduğu ortaya çıkınca karımla senelerdir birlikte yatmıyoruz, çocuk için tahammül ediyorum, yoksa boşayacağım, ben sana aşığım" diyor ve tıpkı sizin gibi adamın kanatsız bir melek olduğunu düşünen o kadın da bunları afiyetle yiyor.
hikayenin %90'nı böyle.
ister misiniz evli bir erkeğe ilgi göstermiş bir kadın olarak başımdan geçeni size anlatayım:
adamla aynı mesleği yapıyorduk, işimiz gereği devlet dairelerine girip çıkıyor, homeoffice tarzı çalışıyorduk yani aynı iş yerinde değiliz, ben meslekte yeniydim ve çok tanıdığım yoktu. iş için gittiğim bir devlet dairesinde bana yardımcı, işi nasıl yapmam gerektiği konusunda yol gösterdi, o gün ilk günümdü ve üzerimden büyük bir yük aldı, çünkü acemiydim ve yol göstericiye ihtiyacım vardı. ben de yardımına karşılık ona kahve ısmarlamayı teklif ettim.
parmağında yüzük yoktu ve ben de evli olup olmadığını sormadım. ama buraya dikkat edin "Ailenle mi yaşıyorsun" diye sordum ve bana "hayır" dedi. bu soruyu sorduğunuzda adam evliyse vereceği cevap "evliyim" olmalıdır. o zamana kadar aramızda bir flörtleşme olmadı. çünkü bu konuda kesin bir prensibim vardır.
ben de bu cevaptan sonra gayet hoş, iyi bir kazancı olan ilgi alanımız ortak olan bu adamla görüşmeye başladım.
evet gecenin bir yarısı aradım ve benimle gayet rahat konuştu. evden çocuk sesi geldiğinde "yeğenim geldi" dedi. akşam aradım, gündüz aradım, o da beni aradı, buluştuk vs vs... 2. ayda foyası meydana çıktı çünkü evde yeğeni vardı, yengesi vardı, annesi vardı, ablası vardı. sürekli bir kadın sesi vardı. bir gün gece saat 4'e kurdum saatimi ve gecenin o saatinde aradım, yatakta olması gereken bir saatte ve arkadan bir kadının ".... kim bu saatte ya" diye söylendiğini duydum.
iki seçenek vardı ya sürekli kadınlarla birlikteydi ya da bir karısı vardı ve 2. seçenek doğruydu.
ben kadına bir şekilde ulaşıp olanı biteni, bana attığı smsleri ve facebook mesajlarını gösterdim ki bazıları müstehcendi.
şimdi boşandılar, adamın yeni bir karısı ve söylenene göre bir de sevgilisi var.
sizin kocalarınız bulunmaz hint kumaşı değil.
evet bazı evli erkeklere ilgi gösteren, evli olan erkeği daha makbul gören kadınlar var ama inanın o hikayenin oranı en fazla %10dur. ama hikayenin geri kalanında ya kadınlarla olan mesafesini ayarlayamayan/kadınların ilgisinden hoşnut olan ya da kadınlara bile isteye yalan söyleyen erkekler var.
bekar kadınlar yılışık ve saf değil efendim, siz kendi kocanıza hesap sorun 3 yıldır bir kadına evli olduğunu anlatamadıysa.
Konulara yaptığınız yorumlardan...nasıl bu kadar emin konuştuğunuzu açıklayabilir misiniz?
eşim o kızla son görüşmelerinden birinde evet bahsetmemiş olabilirim ama evliyim,eşimi çok seviyorum ve onu şimdiye kadar asla aldatmadım. çocugumu deli gibi seviyorm, çok akıllı bir çocuk diye yaptıklarını fln anlatmış.. ben sordugumda da biliyosun benim karakterimi gülmeden, insanlarla iletişim kurmadan, ot gibi tamamen eve kapanıp yaşamak mümkün mü benim için diye açıklama yaptı.
ben de tabi ki tanışıyorum bazılarıyla. çogu da eşimi face ten falan eklediğinde görüyor resimlerimizi begeniyolar, iyi dilekli yorum yapıyola. bazı arkadaslarıma açtığımda sosyal hayatın geregi diyolar.. ama bazı kızlardan bir erkeğin evli olup olmadıgnı anlayamamalrı gercekten sasırtıcı..ve üzücü..
Konulara yaptığınız yorumlardan...
Başka kızlarla görüşmek, onlarla fölrt etmek aldatmak değil de nedir?
Değil mi ya...Erkek onlar hayyal..Seninki de laf..Erkek adam aldatır da, fingirder de..Ya şu kötü ve bekar kadınların yaptığı nedir bu kocişlere
telefonda o sesi duyduğumda yaşadığım şoku unutamıyorum. ben kötü bir ilişkiden çıkmıştım ve sadece yeni bir nefes arıyordum ama aşık da olabilirdim ve söyleyeceklerine inanmaya safça gönüllü de olabilirdim. bu benim bireysel salaklığım olurdu ama asıl suçlunun adam olduğu gerçeğini değiştirmezdi.Benim de arkadaşımın başına çok benzeri geldi.
Evli olduğunu anladığı an, terketti adamı.
Adam onun peşinden gelmeye devam etti 1 sene boyu hem de.
Sonunda karısı bir gün arkadaşımı arayıp 'lütfen asla görüşme eşimle ben onu seviyorum onsuz yaşayamam.
Böyle ilişkilerini de kabul edip susuyorum' demiş...
bakın sizin derdiniz yol gösterilmesi falan değil açık açık "rahat" bekar kadınlara sövülmesiydi.yol göstereceğiniz yerde (bir kaçı hariç) güzel! yargılarınız için teşekkür ederim bayanlar.. ne güzel anladınız eşimin beni aldattıını. ben sizden yardım istemekten vazgeçiyor, sayfayı kapatıyor ve eğlencenizle basbasa bırakıyorum.. size böyle bir eglence sundugum için de kendimden utanıyorum..bi sorunumu paylaşıp son derece can sıkıcı hissetmemi sagladıgınz için de ayrıca teşekkürler. yönetici de mune yaparsa çok sevinirim..
zor tatlı geliyor bazen belki ama
eşinizde kızlara karşı ,sempatik, hoş sohbet, karizmatik olmasın madem.
yerine göre tavır, nabza göre şerbet durumu yani.
Katılıyorumbakın sizin derdiniz yol gösterilmesi falan değil açık açık "rahat" bekar kadınlara sövülmesiydi.
eğri oturup doğru konuşalım.
kocanız sizi aldatıyor mu bilemem ama kadınlara isteyerek ya da istemeyerek sinyal gönderdiği doğru. hala daha kocanıza toz kondurmuyor, kadınların kocanızı ayartmaya çalıştığını düşünüyorsunuz
ama işin rengi o değil. kocanız ya mesafeyi ayarlayamıyor ya da kadınlara evli olduğunu kasten söylemiyor.
elbette kadınların da sorunlu olanları vardır ama sizin asıl derdiniz kadınlarla değil kocanızla olmalı.
kocanızdan alamadığınız hıncınızı bizden çıkarmaya çalışmayın lütfen.
yol göstereceğiniz yerde (bir kaçı hariç) güzel! yargılarınız için teşekkür ederim bayanlar.. ne güzel anladınız eşimin beni aldattıını. ben sizden yardım istemekten vazgeçiyor, sayfayı kapatıyor ve eğlencenizle basbasa bırakıyorum.. size böyle bir eglence sundugum için de kendimden utanıyorum..bi sorunumu paylaşıp son derece can sıkıcı hissetmemi sagladıgınz için de ayrıca teşekkürler. yönetici de mune yaparsa çok sevinirim..
yol göstereceğiniz yerde (bir kaçı hariç) güzel! yargılarınız için teşekkür ederim bayanlar.. ne güzel anladınız eşimin beni aldattıını. ben sizden yardım istemekten vazgeçiyor, sayfayı kapatıyor ve eğlencenizle basbasa bırakıyorum.. size böyle bir eglence sundugum için de kendimden utanıyorum..bi sorunumu paylaşıp son derece can sıkıcı hissetmemi sagladıgınz için de ayrıca teşekkürler. yönetici de mune yaparsa çok sevinirim..