bekar kızlar evli erkeklere karşı nasıl bu kadar rahat?? :(

Kocandan emin değilsin, güvenemiyorsun.
Çünkü kocan sürekli seni aldatıyor.
Bu durumda hiç tanımadığın bir kızı mı suçlamak mantıklı yoksa kaç yıllık kocanı mı?
nasıl bu kadar emin konuştuğunuzu açıklayabilir misiniz?

Benim de arkadaşımın başına çok benzeri geldi.
Evli olduğunu anladığı an, terketti adamı.
Adam onun peşinden gelmeye devam etti 1 sene boyu hem de.
Sonunda karısı bir gün arkadaşımı arayıp 'lütfen asla görüşme eşimle ben onu seviyorum onsuz yaşayamam.
Böyle ilişkilerini de kabul edip susuyorum' demiş...

Madem eşiniz böyle bekar kızların gözdesi,adamceeeğizin masumane duyguları ile oynanıyor,kızlar da münecimcilik oynadığı halde evli olduğunu anlayamıyorsa en güzeli kocanız boynunda BEN EVLİYİM yazısıyla gezsin.
Alyans alerji yapıyorsa kağıttan bişiy olmaz bence.

telefonda o sesi duyduğumda yaşadığım şoku unutamıyorum. ben kötü bir ilişkiden çıkmıştım ve sadece yeni bir nefes arıyordum ama aşık da olabilirdim ve söyleyeceklerine inanmaya safça gönüllü de olabilirdim. bu benim bireysel salaklığım olurdu ama asıl suçlunun adam olduğu gerçeğini değiştirmezdi.
evet evli erkeklerle ilişki kurmaya meraklı hemcinslerimiz var ama kadınlar nedense suçu tümden karşıdaki kadına yükleyip kocamı bırakmıyorlar püfff deme derdinde.

yol göstereceğiniz yerde (bir kaçı hariç) güzel! yargılarınız için teşekkür ederim bayanlar.. ne güzel anladınız eşimin beni aldattıını. ben sizden yardım istemekten vazgeçiyor, sayfayı kapatıyor ve eğlencenizle basbasa bırakıyorum.. size böyle bir eglence sundugum için de kendimden utanıyorum..bi sorunumu paylaşıp son derece can sıkıcı hissetmemi sagladıgınz için de ayrıca teşekkürler. yönetici de mune yaparsa çok sevinirim..

Kızlar yılışık eş ise sosyal aktif canayakın oluyor aynı durumda ilginçmiş. Benim eşim de iyidir hoştur vs vs ama hiçbir kız da aramıyor şuraya gidelim bana şunu ver falan diye. Siz suçu yanlış yerde arıyorsunuz. Allah korusun aldatılırsanız falan açacağınız başlığı şimdiden görür gibiyim

bakın sizin derdiniz yol gösterilmesi falan değil açık açık "rahat" bekar kadınlara sövülmesiydi.
eğri oturup doğru konuşalım.
kocanız sizi aldatıyor mu bilemem ama kadınlara isteyerek ya da istemeyerek sinyal gönderdiği doğru. hala daha kocanıza toz kondurmuyor, kadınların kocanızı ayartmaya çalıştığını düşünüyorsunuz
ama işin rengi o değil. kocanız ya mesafeyi ayarlayamıyor ya da kadınlara evli olduğunu kasten söylemiyor.
elbette kadınların da sorunlu olanları vardır ama sizin asıl derdiniz kadınlarla değil kocanızla olmalı.
kocanızdan alamadığınız hıncınızı bizden çıkarmaya çalışmayın lütfen.

Kızları bırak bence sen eşinde ara sorunu. Herkese mavi boncuk dağıtırsa kızlarda parmağında yüzüğü olmayan bir adama yakınlaşmak ister tabi ki.

Katılıyorum

SÖyle düşünmek lazım evlı bır bayan olarrak kım sızı 3 sene boyunca arayabılır

Takıntılı bırıyse yada sorunla zaten haberınız olurdu
Eşiniz masum gıbı gelmedı kusura bakmayın

eğlence ile ne alakası var kardeşim ? sen öyle bi anlatmışsın ki eşin sadece sosyal diye dikkat çekiyor kızlar yakasına yapışıyor. başta ben de öyle anladım. ama sonrasında gördük ki kızlar kadar eşin de yapışık. neden eğleniyor olalım ? konuna paralel gidip kızları kötülemediğimiz için mi

Medeni hali bekar olan tüm kadınlara karşı acımasız ve önyargılı bir genellemede bulunmuşsunuz. Bir değil iki değil neden sürekli bu yanlış anlaşılmalar eşinizin başına geliyor bakmak yerine yargısız infazda bulunuyorsunuz. Bu durumda nasıl bir tavsiye de bulunulabilir size ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…