HahahaCaddy, gerçekten seni cok merak ediyorum.
Geyik topigine bu konuyu ne amacla açtın? Kimseyle konustugun da yok.
O zaman neden geyik topiği actin?
Sen kimsin? Valla bu sitede en cok seni merak ediyorum..
Hahahacevap yok
Hee robot yaniAynen ya. Ben Mune ablaya sordum. Kadinlar kulubu gibiymis.
Hee robot yanikız nerden dikkatini çekti
Kiiiiiz bilgece su kismi anladin mi? Dusundum dusundum bulamadim, gozume uyku girmeyecek.En merak ettigim üye vallahi bu. Paylasiyor paylasiyor ama hoc yorum yapmıyor.
Kiiiiiz bilgece su kismi anladin mi? Dusundum dusundum bulamadim, gozume uyku girmeyecek.
Bence ters olmuş o yazı. Evliler rast gele oturuyo,doymuslar sonuctaAhahaha tahminimce şöyle oluyor. Bekar rahatca istedigi yere oturuyor ama evliler en arka koltukta en köşede hakikaten acaba bi sey icin mi eheheh anlarsin ya
Ahahaha tahminimce şöyle oluyor. Bekar rahatca istedigi yere oturuyor ama evliler en arka koltukta en köşede hakikaten acaba bi sey icin mi eheheh anlarsin ya
aynen ya bence de..Bence ters olmuş o yazı. Evliler rast gele oturuyo,doymuslar sonuctasevgililer kuytu köşelerde
Bunu ben de düşündüm lakin bunu ecnebiler hazırlamış. Onlar için evli bekar fark etmiyor biliyorsun.Cok sevisgen oluyorlar bu hinzirlar. Hatta bekarken, gençken böyle asilikleri daha çok yapip, evlenince olgunlasmaz mi ki insan? Ya da iliski monotonlasmaz mi?
Mantikliaynen ya bence de..
Hakikaten öyle kizlar. Ben de cozemedim valla. haaaaaa buldum buldum kadin kocasini herkesten uzakta köşeye sikistiriyor. Ona bakma buna bakma diyerekten o zaman
Bak şimdi bende merak ettimmCaddy, gerçekten seni cok merak ediyorum.
Geyik topigine bu konuyu ne amacla açtın? Kimseyle konustugun da yok.
O zaman neden geyik topiği actin?
Sen kimsin? Valla bu sitede en cok seni merak ediyorum..
Hi hi hiAhahaha tahminimce şöyle oluyor. Bekar rahatca istedigi yere oturuyor ama evliler en arka koltukta en köşede hakikaten acaba bi sey icin mi eheheh anlarsin ya
(Çok şevişgen bu hınzırlar) bittim bu yorumunaa
Bunu ben de düşündüm lakin bunu ecnebiler hazırlamış. Onlar için evli bekar fark etmiyor biliyorsun.Cok sevisgen oluyorlar bu hinzirlar. Hatta bekarken, gençken böyle asilikleri daha çok yapip, evlenince olgunlasmaz mi ki insan? Ya da iliski monotonlasmaz mi?