Genelde isten normal hayattan bahseder..cinsellik konusmaz hatta eski kiz arkadasinin cinsel beklentileri oldugu icin kzi terk ettigini falan soyledi..gorunustede utangac icine kapanik biri gibiKonuşmalarınızda konuyu cinselliğe getirmek istiyor mu?
Buluşmak istedi mi ?
Olabilir yaa boşanmış son diye takılmak istiyor olabilir. Zaten evlenmryelim takılalım demiş. Eğer düşüncen yoksa net şekilde belirt. Ya da eski eşim duymuş tehdit ediyor falan at bişeylerBu da hep bir soru isareti birakiyor aklimda soyle bir ayrintida var bu adam ben bosandiktan sonra is yerime gelmeye basladi hatta o zamn adamin samimi yaklasimi beni urkutmustu bosandigim cabuk duyuldu bu adamdan ondan is yerime gelmeye basladi diye dusunuyordum
Aynen boyle dusunuyordum ama adam cok inatci dedigim dedik biri kolay sevmem sevdigimden vazgecmem diyor onun inadi sabri tum tum dusuncelerimi degistirdiBen olsam kizlarimi büyütürdüm önce,
Adam yarin birgün cinsellik isteyecek Ama evlilik icin yanasmiyor, kızlarım 5-10 sene sonra buluğ çağına girdiğinde serpilip geliştiğinde ben korkardım!
Boşver bacım hem ailesi baştan istememiş bide mezhep farkı demişsin, genelde eski kuşaklar maalesef çok takıntılı oluyor bu konuda. Ben olsam hayatımı kızlarımla dolu dolu yaşardım
Bana hiç utangaç gelmediGenelde isten normal hayattan bahseder..cinsellik konusmaz hatta eski kiz arkadasinin cinsel beklentileri oldugu icin kzi terk ettigini falan soyledi..gorunustede utangac icine kapanik biri gibi
Zana bence bir sure kafani dinle ve cocuklarina yogunlas. Kafani eski kocana yora yora ziyan ettigin zamani cocuklarina telafi et derim.
Gercekten cok yoruldum tam kendimi topladim bu adam musallat oldu..rahat yok bana
Siz de bekarsınız daha önce evlenmemiş birisi ile evlenebilirsiniz çevremde de örnekleri var kadın çocuklu olup evlenen yada adam çocuklu olup evlenen ama bu adam bana biraz garip geldi tabi burada ki bir iki mesajla bilemeyiz nasıl birisi olduğunu ama daha siz evliyken ilgisini belirtmiş bu benim içim _ puandır,daha ortada bir ilişki bile yokken ailesine bahsetmesi ki doğrumu acaba belkide yalan söyledi size evlilik için beklentiniz olmasın diye öylede söylemiş olabilir.Kız arkadaşından cinsel isteği üzerine ayrılmış pek inanasım gelmedi siz de temkinli olun.Baslangicta evlilik uzerine konustu ailesiyle gorustu onlarda zor bir karar oldugunu iyi dusunmesini soylemisler ondan beridir pek evlilik konusu acilmiyor herseyi bana zamna birak halledicem diyor tum sorunlari cozucem diyor
Ben kimseye guvenemem aslinda bu adamda cok itici geliyordu hayatta slm vermeyecegim biri.niyetini nasil anlayabilirimBana hiç utangaç gelmedi
Cinsel beklentiyi karşılamayacak bir erkek hımm bu biraz garip
Merhaba hanimlar..uzun suredir esimden ayriydim bir kac oncede bosandik.iki tane kizim var evlenneyi asla dusunmuyordum.isim gucum kendime gore bi duzenim var kimseye muhtac olmadan cocuklarimla yasayip gidiyorz..kendi is yerim var aylardir is yerime gelen bir adamin bana karsi ilgisi oldugunu farkediyordum ama evliyim deyip hep cok mesafeli davrandim adam zaman icinde daha bi samimiyet kurmaya calisti artik musteride ziyade arkadas gibi davraniyordu tum mesafeme ve ciddiyetime ragmen. Net bilmesemde her zamn yalniz gordugu icin evli olmadigimi anlqmista olabilir yada ayni mahallede oturdugumuzdan cevreden akrabalarindan duymusta olabilir.yaklasik bir ay once bana acildi bende evlenmeyi dusunmedigimi flört etmeyide asla dusunmedigimi kendise defalarca soyledim ama israrla surekli aramaya devam etti herseyin zamana birakmamizi bana kendisini sevdircegi soyledi.adam bekar hic evlenmememis ben ise iki cocukluyum mezhep ve irk farkliliklarimizda var.benden 7 yas buyuk biri..tarz mizac olarakta cok farkliyiz..ama karakterlerimiz kafa yapilarimiz cok uyuyor..ve inatla pes etmedi aylardir.guvenmeye basladim ilgisi de beni cok mutlu ediyor.onunla gorusmek hic mantigima yatmiyor ama aliskanlik gibi oldu sanirim..ne yapmaliyim adam evlenmeyi suan icin dusunmuyor daha cok taniyip zamana birakmayi dusunuyor ben ise hayatimda kimseye yer vermeyi dusunmezken hayayimin merkezinde buldum bu adami ne yapmaliyim..ben basak burcuyum oda oglak burcu oldugu icin sanirim cok iyi anlastik
Siz de bekarsınız daha önce evlenmemiş birisi ile evlenebilirsiniz çevremde de örnekleri var kadın çocuklu olup evlenen yada adam çocuklu olup evlenen ama bu adam bana biraz garip geldi tabi burada ki bir iki mesajla bilemeyiz nasıl birisi olduğunu ama daha siz evliyken ilgisini belirtmiş bu benim içim _ puandır,daha ortada bir ilişki bile yokken ailesine bahsetmesi ki doğrumu acaba belkide yalan söyledi size evlilik için beklentiniz olmasın diye öylede söylemiş olabilir.Kız arkadaşından cinsel isteği üzerine ayrılmış pek inanasım gelmedi siz de temkinli olun.
Ben iyi koku almadım bu ilgiden. ..sırf ilgi görüyor ve ilgiye alisiyor diye hata yapan çok kadın var...kilit cümle aslında karakterlerinizin uyumsuz oluşu. ..yanlış anlamayın lütfen; dul kadın olunca akbabalar birbirini daha iyi tanımaya baglarlar işi. ..yemeyin bence...daha yeni ayrilmissiniz hayatı akışına bırakın biraz ...ben nedense güvenemedim içsel bir sezgi olarak anlattiklarinizdan. ..Merhaba hanimlar..uzun suredir esimden ayriydim bir kac oncede bosandik.iki tane kizim var evlenneyi asla dusunmuyordum.isim gucum kendime gore bi duzenim var kimseye muhtac olmadan cocuklarimla yasayip gidiyorz..kendi is yerim var aylardir is yerime gelen bir adamin bana karsi ilgisi oldugunu farkediyordum ama evliyim deyip hep cok mesafeli davrandim adam zaman icinde daha bi samimiyet kurmaya calisti artik musteride ziyade arkadas gibi davraniyordu tum mesafeme ve ciddiyetime ragmen. Net bilmesemde her zamn yalniz gordugu icin evli olmadigimi anlqmista olabilir yada ayni mahallede oturdugumuzdan cevreden akrabalarindan duymusta olabilir.yaklasik bir ay once bana acildi bende evlenmeyi dusunmedigimi flört etmeyide asla dusunmedigimi kendise defalarca soyledim ama israrla surekli aramaya devam etti herseyin zamana birakmamizi bana kendisini sevdircegi soyledi.adam bekar hic evlenmememis ben ise iki cocukluyum mezhep ve irk farkliliklarimizda var.benden 7 yas buyuk biri..tarz mizac olarakta cok farkliyiz..ama karakterlerimiz kafa yapilarimiz cok uyuyor..ve inatla pes etmedi aylardir.guvenmeye basladim ilgisi de beni cok mutlu ediyor.onunla gorusmek hic mantigima yatmiyor ama aliskanlik gibi oldu sanirim..ne yapmaliyim adam evlenmeyi suan icin dusunmuyor daha cok taniyip zamana birakmayi dusunuyor ben ise hayatimda kimseye yer vermeyi dusunmezken hayayimin merkezinde buldum bu adami ne yapmaliyim..ben basak burcuyum oda oglak burcu oldugu icin sanirim cok iyi anlastik
Cok haklisin ayni dusuncedeydim ama inatla senden vazgecmem diyorYorumlari okumadim ama ben bircok kisinin aksine bu konularda cok katiyim. 2 kizin varmis. Yarin bu adamla evlensen ondan da cocugun olsun isteyecek. İyi oldu diyelim asla kendi cocuguyla senin çocuklarına ayni davranmayacak. Ayrıca kızların zamanla evde buyuyecek rahat rahat evde banyo yapmak isteyecekler bornozla dolasmak isteyecekler agda yapmak isteyecekler. Kavga etmek isteyecekler. Yabanci adamla bunlar cok zor. Evet hayat 1 defa ama evlatlar da biricik. Onlari dünyaya sen getirdin hic bu yollara girme sonradan pisman olursan donusun yok.
Siz ne durumdasınız anlamadım ki gün içinde telefonla konuşuyor musunuz?Ben kimseye guvenemem aslinda bu adamda cok itici geliyordu hayatta slm vermeyecegim biri.niyetini nasil anlayabilirim
Cok haklisin ayni dusuncedeydim ama inatla senden vazgecmem diyor
Konusmazsin, yuz vermezsin net sekilde 2 cocugum var, sana ayiracak vaktim yok dersin; olur biter. Kes at gitsin, yorulacak bir durum yok ortada.
zoru seven erkek var adamın fantazisine uygunsunsuz herhalde ısrarla yakınlaştığına göreKarakter olarak da yeterince ciddi sert bir mizacim var..kendiside surekli kactigim icin bana olan ilgisinin arttigini ve ciddiyetimden etkilendigini soyluyor..ben arkadaslik kurdugumdan falan bahsetmedim adamin yaklasimindan soz ediyorum
Defalarca soyledim hala soyluyorum...gec buldum kaybetmek istemiyorum diyor
Siz ne durumdasınız anlamadım ki gün içinde telefonla
Evet gun icinde surekli ariyor surekli msj yaziyor...islerimi olumsz etkilememek icinde yogun oldugum saatlerde asla rahatsiz etmez isimi hayatimi benden daha cok dusunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?