Bekar bir erkekle iki cocuklu kadin

Konuşmalarınızda konuyu cinselliğe getirmek istiyor mu?
Buluşmak istedi mi ?
Genelde isten normal hayattan bahseder..cinsellik konusmaz hatta eski kiz arkadasinin cinsel beklentileri oldugu icin kzi terk ettigini falan soyledi..gorunustede utangac icine kapanik biri gibi

Olabilir yaa boşanmış son diye takılmak istiyor olabilir. Zaten evlenmryelim takılalım demiş. Eğer düşüncen yoksa net şekilde belirt. Ya da eski eşim duymuş tehdit ediyor falan at bişeyler

Aynen boyle dusunuyordum ama adam cok inatci dedigim dedik biri kolay sevmem sevdigimden vazgecmem diyor onun inadi sabri tum tum dusuncelerimi degistirdi

Genelde isten normal hayattan bahseder..cinsellik konusmaz hatta eski kiz arkadasinin cinsel beklentileri oldugu icin kzi terk ettigini falan soyledi..gorunustede utangac icine kapanik biri gibi
Bana hiç utangaç gelmedi
Cinsel beklentiyi karşılamayacak bir erkek hımm bu biraz garip

Baslangicta evlilik uzerine konustu ailesiyle gorustu onlarda zor bir karar oldugunu iyi dusunmesini soylemisler ondan beridir pek evlilik konusu acilmiyor herseyi bana zamna birak halledicem diyor tum sorunlari cozucem diyor
Siz de bekarsınız daha önce evlenmemiş birisi ile evlenebilirsiniz çevremde de örnekleri var kadın çocuklu olup evlenen yada adam çocuklu olup evlenen ama bu adam bana biraz garip geldi tabi burada ki bir iki mesajla bilemeyiz nasıl birisi olduğunu ama daha siz evliyken ilgisini belirtmiş bu benim içim _ puandır,daha ortada bir ilişki bile yokken ailesine bahsetmesi ki doğrumu acaba belkide yalan söyledi size evlilik için beklentiniz olmasın diye öylede söylemiş olabilir.Kız arkadaşından cinsel isteği üzerine ayrılmış pek inanasım gelmedi siz de temkinli olun.

Yorumlari okumadim ama ben bircok kisinin aksine bu konularda cok katiyim. 2 kizin varmis. Yarin bu adamla evlensen ondan da cocugun olsun isteyecek. İyi oldu diyelim asla kendi cocuguyla senin çocuklarına ayni davranmayacak. Ayrıca kızların zamanla evde buyuyecek rahat rahat evde banyo yapmak isteyecekler bornozla dolasmak isteyecekler agda yapmak isteyecekler. Kavga etmek isteyecekler. Yabanci adamla bunlar cok zor. Evet hayat 1 defa ama evlatlar da biricik. Onlari dünyaya sen getirdin hic bu yollara girme sonradan pisman olursan donusun yok.

Ayri oldugumu is yerime gelen arkadaslar duyduktan bir sure sonra acildi..duygulrini bana actiktan sonra ailesiyle konustugunu biliyorum.cok utangac oldugu icin ve begendigi biri karsisina cikmadigi icib uzak durdugunu soyluyor

Ben iyi koku almadım bu ilgiden. ..sırf ilgi görüyor ve ilgiye alisiyor diye hata yapan çok kadın var...kilit cümle aslında karakterlerinizin uyumsuz oluşu. ..yanlış anlamayın lütfen; dul kadın olunca akbabalar birbirini daha iyi tanımaya baglarlar işi. ..yemeyin bence...daha yeni ayrilmissiniz hayatı akışına bırakın biraz ...ben nedense güvenemedim içsel bir sezgi olarak anlattiklarinizdan. ..

Cok haklisin ayni dusuncedeydim ama inatla senden vazgecmem diyor

Ben kimseye guvenemem aslinda bu adamda cok itici geliyordu hayatta slm vermeyecegim biri.niyetini nasil anlayabilirim
Siz ne durumdasınız anlamadım ki gün içinde telefonla konuşuyor musunuz?
Buluşmak istedi mi ?

Cok haklisin ayni dusuncedeydim ama inatla senden vazgecmem diyor

Her inat edenle bir şeyler yasasaydik ya da evlenseydik 100 tane kocamiz olurdu. Önemli olan onun inat etmesi degil sizin dik durmaniz. Bir de yeni bosanmissiniz, yalnizligi sevmemenizi de anliyorum hayatınızda birini istemenizi de ama en azindan asla asla baglanmayin guvenmeyin. Bir şeyler yasayacaksaniz bile (cinsel veya duygusal) aklinizin bir kosesinde önce çocuklarınız olsun. Asla aşık olmak gibi bir hataya düsmeyin.

Karakter olarak da yeterince ciddi sert bir mizacim var..kendiside surekli kactigim icin bana olan ilgisinin arttigini ve ciddiyetimden etkilendigini soyluyor..ben arkadaslik kurdugumdan falan bahsetmedim adamin yaklasimindan soz ediyorum
zoru seven erkek var adamın fantazisine uygunsunsuz herhalde ısrarla yakınlaştığına göre

Defalarca soyledim hala soyluyorum...gec buldum kaybetmek istemiyorum diyor

Zanaa hanim bence siz ikna olmuşsunuz ama kendinize destek ariyorsunuz. Yoksa bu kadar kisinin söylediği seyde savunma yapmazdiniz bu kadar. Biz ne dersek siz bildiginizi yapacaksaniz ama bu kadar kisi bir sey söylüyorsa inanin bir dogruluk payi vardir. Ayrica simdi beni belki taslayanlar olacaktir ama 40 yasina kadar evlenmemis bir erkegi hic normal bulamıyorum mutlaka ya bir sıkıntısi ya da sakladigi bir seylet vardir.

Siz ne durumdasınız anlamadım ki gün içinde telefonla

Evet gun icinde surekli ariyor surekli msj yaziyor...islerimi olumsz etkilememek icinde yogun oldugum saatlerde asla rahatsiz etmez isimi hayatimi benden daha cok dusunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…