Bu da hep bir soru isareti birakiyor aklimda soyle bir ayrintida var bu adam ben bosandiktan sonra is yerime gelmeye basladi hatta o zamn adamin samimi yaklasimi beni urkutmustu bosandigim cabuk duyuldu bu adamdan ondan is yerime gelmeye basladi diye dusunuyordumEvliyim dediğin halde adam sırnaşıyorsa arkana bakmadan kaç.
Eğer evli olmadığınızı bilseydi bunu size söylerdi niyeti çok açık belli
Yeni erkek yeni dert demek birde bekar açıkca ona ilgi duymadığınızı söyleyin bucesareti sizden almış mesafe koyamamışsın koyduğunu zannediyorsun arkadaş gibi konuşmak ne yahu böyle rahatsız eder beklentşye girer işte
Böyle fırsatçı bir adam gibi geldi bana akbaba gibiBu da hep bir soru isareti birakiyor aklimda soyle bir ayrintida var bu adam ben bosandiktan sonra is yerime gelmeye basladi hatta o zamn adamin samimi yaklasimi beni urkutmustu bosandigim cabuk duyuldu bu adamdan ondan is yerime gelmeye basladi diye dusunuyordum
Baslangicta evlilik uzerine konustu ailesiyle gorustu onlarda zor bir karar oldugunu iyi dusunmesini soylemisler ondan beridir pek evlilik konusu acilmiyor herseyi bana zamna birak halledicem diyor tum sorunlari cozucem diyorEvlilik yok demesi baştan beni çok düşündürdü, yani anlattıklarınıza bakınca kendini zamanla sevdirmeye çalışan aşk peşinde koşan bir adam yerine macera arayan ama boşanmış ve çocuklu bir kadın olduğunuz için size baştan evlilik umudu vermeyen bir adam izlenimine kapıldım.
Tabi ki yanılabilirim, ama anlattıklarınız bunu çağrıştırdı malesef..
Böyle fırsatçı bir adam gibi geldi bana akbaba gibi
Baslangicta evlilik uzerine konustu ailesiyle gorustu onlarda zor bir karar oldugunu iyi dusunmesini soylemisler ondan beridir pek evlilik konusu acilmiyor herseyi bana zamna birak halledicem diyor tum sorunlari cozucem diyor
Siz umutlanmışsınız ama bilemedim, pek iyi niyetli gelmedi.. Dikkatli olun diyebilirim ancak..
Konuşmalarınızda konuyu cinselliğe getirmek istiyor mu?Bende oyle dusuyordum yaklasik bir aydir konusuyorum guvenmeye basladim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?