Bekar bir erkekle iki cocuklu kadin

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Merhaba hanimlar..uzun suredir esimden ayriydim bir kac oncede bosandik.iki tane kizim var evlenneyi asla dusunmuyordum.isim gucum kendime gore bi duzenim var kimseye muhtac olmadan cocuklarimla yasayip gidiyorz..kendi is yerim var aylardir is yerime gelen bir adamin bana karsi ilgisi oldugunu farkediyordum ama evliyim deyip hep cok mesafeli davrandim adam zaman icinde daha bi samimiyet kurmaya calisti artik musteride ziyade arkadas gibi davraniyordu tum mesafeme ve ciddiyetime ragmen. Net bilmesemde her zamn yalniz gordugu icin evli olmadigimi anlqmista olabilir yada ayni mahallede oturdugumuzdan cevreden akrabalarindan duymusta olabilir.yaklasik bir ay once bana acildi bende evlenmeyi dusunmedigimi flört etmeyide asla dusunmedigimi kendise defalarca soyledim ama israrla surekli aramaya devam etti herseyin zamana birakmamizi bana kendisini sevdircegi soyledi.adam bekar hic evlenmememis ben ise iki cocukluyum mezhep ve irk farkliliklarimizda var.benden 7 yas buyuk biri..tarz mizac olarakta cok farkliyiz..ama karakterlerimiz kafa yapilarimiz cok uyuyor..ve inatla pes etmedi aylardir.guvenmeye basladim ilgisi de beni cok mutlu ediyor.onunla gorusmek hic mantigima yatmiyor ama aliskanlik gibi oldu sanirim..ne yapmaliyim adam evlenmeyi suan icin dusunmuyor daha cok taniyip zamana birakmayi dusunuyor ben ise hayatimda kimseye yer vermeyi dusunmezken hayayimin merkezinde buldum bu adami ne yapmaliyim..ben basak burcuyum oda oglak burcu oldugu icin sanirim cok iyi anlastik

Evliyim dediğin halde adam sırnaşıyorsa arkana bakmadan kaç.
Eğer evli olmadığınızı bilseydi bunu size söylerdi niyeti çok açık belli
Bu da hep bir soru isareti birakiyor aklimda soyle bir ayrintida var bu adam ben bosandiktan sonra is yerime gelmeye basladi hatta o zamn adamin samimi yaklasimi beni urkutmustu bosandigim cabuk duyuldu bu adamdan ondan is yerime gelmeye basladi diye dusunuyordum

Evlilik yok demesi baştan beni çok düşündürdü, yani anlattıklarınıza bakınca kendini zamanla sevdirmeye çalışan aşk peşinde koşan bir adam yerine macera arayan ama boşanmış ve çocuklu bir kadın olduğunuz için size baştan evlilik umudu vermeyen bir adam izlenimine kapıldım.

Tabi ki yanılabilirim, ama anlattıklarınız bunu çağrıştırdı malesef..

Yeni erkek yeni dert demek birde bekar açıkca ona ilgi duymadığınızı söyleyin bucesareti sizden almış mesafe koyamamışsın koyduğunu zannediyorsun arkadaş gibi konuşmak ne yahu böyle rahatsız eder beklentşye girer işte

Karakter olarak da yeterince ciddi sert bir mizacim var..kendiside surekli kactigim icin bana olan ilgisinin arttigini ve ciddiyetimden etkilendigini soyluyor..ben arkadaslik kurdugumdan falan bahsetmedim adamin yaklasimindan soz ediyorum

Bu da hep bir soru isareti birakiyor aklimda soyle bir ayrintida var bu adam ben bosandiktan sonra is yerime gelmeye basladi hatta o zamn adamin samimi yaklasimi beni urkutmustu bosandigim cabuk duyuldu bu adamdan ondan is yerime gelmeye basladi diye dusunuyordum
Böyle fırsatçı bir adam gibi geldi bana akbaba gibi

Evlilik yok demesi baştan beni çok düşündürdü, yani anlattıklarınıza bakınca kendini zamanla sevdirmeye çalışan aşk peşinde koşan bir adam yerine macera arayan ama boşanmış ve çocuklu bir kadın olduğunuz için size baştan evlilik umudu vermeyen bir adam izlenimine kapıldım.

Tabi ki yanılabilirim, ama anlattıklarınız bunu çağrıştırdı malesef..
Baslangicta evlilik uzerine konustu ailesiyle gorustu onlarda zor bir karar oldugunu iyi dusunmesini soylemisler ondan beridir pek evlilik konusu acilmiyor herseyi bana zamna birak halledicem diyor tum sorunlari cozucem diyor

Baslangicta evlilik uzerine konustu ailesiyle gorustu onlarda zor bir karar oldugunu iyi dusunmesini soylemisler ondan beridir pek evlilik konusu acilmiyor herseyi bana zamna birak halledicem diyor tum sorunlari cozucem diyor

Siz umutlanmışsınız ama bilemedim, pek iyi niyetli gelmedi.. Dikkatli olun diyebilirim ancak..

Siz umutlanmışsınız ama bilemedim, pek iyi niyetli gelmedi.. Dikkatli olun diyebilirim ancak..

Umutlanmakta demeyelim mantigima hic yatmiyor zaten..ama ilgisi caliskan tavri surekli benim icin bir seyler yapmaya calismasi beni cok dusunuyor gibi davranmasi guvenmeme alismama sebep oldu

Ben olsam kizlarimi büyütürdüm önce,
Adam yarin birgün cinsellik isteyecek Ama evlilik icin yanasmiyor, kızlarım 5-10 sene sonra buluğ çağına girdiğinde serpilip geliştiğinde ben korkardım!
Boşver bacım hem ailesi baştan istememiş bide mezhep farkı demişsin, genelde eski kuşaklar maalesef çok takıntılı oluyor bu konuda. Ben olsam hayatımı kızlarımla dolu dolu yaşardım

Back