- 19 Mayıs 2020
- 46.464
- 207.922
Son anda yetiştim ben.
Cok ezik hissettim kendimi oysaki cok masumca bi soru olacakti benimkisi. Siz ve digerleri cevap verince bile benim yuzumden oldu bunlar dedim. Hatta etkisinden kurtulamafim bi kacgun boyinca profiline baktim acaba uyeligi tekrar aktiflestirdi mi diye. O kadar nazenin konusmalari var ki acidim bile diyebilirim ciddi ciddi kim anlayip beni etiketlediyse coook coook tesekkur ederimsiz naziktiniz zaten.
ben fırsatını buldum sizin bahanenizle kral çıplak dediydim:)
resmen körü körüne linçlendiniz.
biri de ne mana niye böyle yazıyor hadi yazdı niye uzatıyor demedi.
Aynen bu başlıkmış, buldum şimdi. Ben nasıl kaçırmışım bunuBir üyenin arkadaşı Merlin dizisindeki Kral Arthur'un kendisiyle iletişime geçtiğini, menajerinden kurtulmak için para istediğine inanıyordu. Para da göndermişti sanırım ve tekrar gönderecekti, detayları unutmuşum bak. Konunun başlığı 'Bir garip dolandırıcılık hikayesi' olması lazım. Arama tuşuna yazınca çıkar, linkleyemedim şimdi
Benim şimdiye kadar okuduğum en iyi konuyduAynen bu başlıkmış, buldum şimdi. Ben nasıl kaçırmışım bunu
Üzülmüştüm ilk defa bir üye içinEğer o da fake ise bir yandan sevinirim tabi öyle iğrenç şeyler yaşayan bir kadın yok diye ama bir yandan da çok üzülürüm yaa.Bi de ben ona özelden de yazdım,yanınızdayız diye
Cok ezik hissettim kendimi oysaki cok masumca bi soru olacakti benimkisi. Siz ve digerleri cevap verince bile benim yuzumden oldu bunlar dedim. Hatta etkisinden kurtulamafim bi kacgun boyinca profiline baktim acaba uyeligi tekrar aktiflestirdi mi diye. O kadar nazenin konusmalari var ki acidim bile diyebilirim ciddi ciddi kim anlayip beni etiketlediyse coook coook tesekkur ederim
Aynen bu başlıkmış, buldum şimdi. Ben nasıl kaçırmışım bunu
O hanım sonradan twitterda beni yayınlamışlar arkadaşım öğrenecek silin konumu diye tekrar konu açmıştı diye hatırlıyorum efsaneBenim şimdiye kadar okuduğum en iyi konuydu
Emin olmadan isim verme bence cnm alakasız biride olabilir..buraya yazmam doğrumu bilemedim bir üyenin profil resmini görünce thenack profil resmi geliyor gözüme
Tövbe estağfurullahBir üyenin arkadaşı Merlin dizisindeki Kral Arthur'un kendisiyle iletişime geçtiğini, menajerinden kurtulmak için para istediğine inanıyordu. Para da göndermişti sanırım ve tekrar gönderecekti, detayları unutmuşum bak. Konunun başlığı 'Bir garip dolandırıcılık hikayesi' olması lazım. Arama tuşuna yazınca çıkar, linkleyemedim şimdi
Bradley Jamea diyorBir üyenin arkadaşı Merlin dizisindeki Kral Arthur'un kendisiyle iletişime geçtiğini, menajerinden kurtulmak için para istediğine inanıyordu. Para da göndermişti sanırım ve tekrar gönderecekti, detayları unutmuşum bak. Konunun başlığı 'Bir garip dolandırıcılık hikayesi' olması lazım. Arama tuşuna yazınca çıkar, linkleyemedim şimdi
Akşam akşam güldürdüO hanım sonradan twitterda beni yayınlamışlar arkadaşım öğrenecek silin konumu diye tekrar konu açmıştı diye hatırlıyorum efsane
Bradley James'in 5 milyon dolar serveti varmış. İnternetten bakmıştım ben.Bradley Jamea diyorçıldırcam
Bir üyenin arkadaşı Merlin dizisindeki Kral Arthur'un kendisiyle iletişime geçtiğini, menajerinden kurtulmak için para istediğine inanıyordu. Para da göndermişti sanırım ve tekrar gönderecekti, detayları unutmuşum bak. Konunun başlığı 'Bir garip dolandırıcılık hikayesi' olması lazım. Arama tuşuna yazınca çıkar, linkleyemedim şimdi
Bradley James'in 5 milyon dolar serveti varmış. İnternetten bakmıştım ben.
Bu arada diziyi ergenken izlemiştim, bradlet james e aşıktımBradley James'in 5 milyon dolar serveti varmış. İnternetten bakmıştım ben.