- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.432
Bence katil uşak.bence kesin bahçıvan
O kadar üyelik tek kişiyse eğer MİT'e girmeyi hakediyorD0ruYa ama insan bu kadar işsiz olmaz ya 2016'dan beri buralardaymış.
çete mafya uşak bahçıvan belirsiz kim olduğu net olmayan şeylerBence katil uşak.
Biz referans olalım işsiz gibi buralarda dolanacağına vatana faydalı olsun bariO kadar üyelik tek kişiyse eğer MİT'e girmeyi hakediyor
Genel olarak yutturuyor ama banal kalıyor artık.çete mafya uşak bahçıvan belirsiz kim olduğu net olmayan şeyler
sürekli hamile sevgilisiyle yaşıyan ama evli gorumcesini anlatan
göbek göz el gösteren allahtan başka yerini göstermemiş
Gizlilik heycan entrika yürüyüp izini belli etmeyen 007 james bond ajan gibi her kılığa giren sahte kimlikler kullanan en bomba senaryolara taş çıkaran
olağan üstü bir hikaye
vay anasına sayın seyirciler
O kadar üyelik tek kişiyse eğer MİT'e girmeyi hakediyor
O kadar yazdım insan 5 bari veriir emek vardiGenel olarak yutturuyor ama banal kalıyor artık.
Bu kurguya puanım 3 :))
Biz olsak olsak cete oluruz hemsire. Team bizim neyimizefake i savunmak bir yana fakele birlik olup linç yapıyorlar.
hani vahşet team bizdik
Sana değil konu sahibi arkadaşa yav.O kadar yazdım insan 5 bari veriir emek vardi
evlendim
Başarılı bir iş kadınıyım. 4 yıllık iyi giden bir ilişkim var.
Bunları tekli koltuğunuzda oturup esra erolun tekrar bölümünü izlerken mi yazdınız yani?Tahmin bile edemeyeceğim bir kurumdan harika bir iş teklifi aldım
Sana değil konu sahibi arkadaşa yav.
Sen iste 10 numara 5 yıldız veririm .
Eğer o da fake ise bir yandan sevinirim tabi öyle iğrenç şeyler yaşayan bir kadın yok diye ama bir yandan da çok üzülürüm yaa.Bi de ben ona özelden de yazdım,yanınızdayız diyeKeşke aynı olsa. Aslında olay örgüsü aynı. Güçlü bir kadın vardı karşımızda. Ve aynı zamanlarda gittiler. Siteye girmeden üyelik iptali yaptı Gökçen.
O neydi kiUmarım Kral Arthur konusu da fake değildirBen o konuya tüm kalbimle inanmıştım. Aklıma gelince de gülüyorum hala. Birinin yalandan bile olsa böyle saçma şeyler uydurabileceği aklıma gelmezdi.
O hangi konu? Linki var mı?Umarım Kral Arthur konusu da fake değildirBen o konuya tüm kalbimle inanmıştım. Aklıma gelince de gülüyorum hala. Birinin yalandan bile olsa böyle saçma şeyler uydurabileceği aklıma gelmezdi.
O neydi ki
Bir üyenin arkadaşı Merlin dizisindeki Kral Arthur'un kendisiyle iletişime geçtiğini, menajerinden kurtulmak için para istediğine inanıyordu. Para da göndermişti sanırım ve tekrar gönderecekti, detayları unutmuşum bak. Konunun başlığı 'Bir garip dolandırıcılık hikayesi' olması lazım. Arama tuşuna yazınca çıkar, linkleyemedim şimdiO hangi konu? Linki var mı?
Bence kocası ona, kalk kız soğan hazırla derken yazdıBunları tekli koltuğunuzda oturup esra erolun tekrar bölümünü izlerken mi yazdınız yani?
Bunları tekli koltuğunuzda oturup esra erolun tekrar bölümünü izlerken mi yazdınız yani?
Ahahahah çok tatlısınızzzBence kocası ona, kalk kız soğan hazırla derken yazdı