- 12 Nisan 2015
- 695
- 1.152
Anladım...zaten öyle birşeyi hiçbir kadın yaşamamis olsa keşke...ama eğer buraya yazmışsa insan haber almak istiyor ben ozledne yazmıştım kendisine iyi dileklerimi vs sunmustum ama aktif degil...Hesabını kapatmış gitmiş.
Kim neye inanmak istiyorsa o şekil kaldı konusu.
Öyle bir şey demediler hesabını kapattı gitti
19 mart son giriş. O günden sonra ulaşmış yönetime, hesabı pasifize ettirmiş. Muneye soruldu.
Elbette. Destek vermek isteyen kendi konuşsun, kavgaya girmek nedir? Anladım da fake diyenleri, boş yere demiyorlar, neler görmüşler. Gökçen e de üzülmüştüm, bir günde ocağına ateş düşüyor sonra kendini kanıtlamaya uğraşıyorsun. Kimseye kızamadım, ama şu an Gökçen 'e kızıyorum. Fake olmasa da kızıyorum özel alan açtık o kadar rahat etsin diye. En çok kendimize kızıyorum, kurt geçiniyoruz da az saf değilmişiz. Neyse ben kendi adıma rahatım, 2 gündür bu anonim ortamda gördüğüm biri için kalp kırmadım, Allah korumuş.Senin için demedim aslında.
Kendi açtığı konuda yapılan yorumlar için dedim daha cok.
Yazılanları şüpheli bulanlara ciddi tepki gösterenler vardı.
Bazı konuları icsellestiriyoruz ama fazlası anlamsız oluyor.
Sonuçta o kadar destek olup kendini savunan üyeye bir açıklama yapmadan hesabını kapatmış.
Gerek yokmuş yani nasıl fake dersiniz diye tepki göstermeye.
O da fake mi değil mi tam emin olunmaz ama kimseyi hele hele yeni üye olmuş birini ve konusunu bu kadar can hıraş savunmanın gereksiz olduğunun kanıtıdır, Gökçe'nin konusu.
Fake savunup sonra da fake çıkınca ilk saydıranlar var bir de. Yok zaten garipti yok farketmiştikfake i savunmak bir yana fakele birlik olup linç yapıyorlar.
hani vahşet team bizdik
Theknack hiç ilgimi çekmedi, yazmadım. Ama gökçen fakese üzülürümFake savunup sonra da fake çıkınca ilk saydıranlar var bir de. Yok zaten garipti yok farketmiştik
Bende savundum ama kimseyi kırmadan çünkü çok inanmıştım çok üzülmüştümSenin için demedim aslında.
Kendi açtığı konuda yapılan yorumlar için dedim daha cok.
Yazılanları şüpheli bulanlara ciddi tepki gösterenler vardı.
Bazı konuları icsellestiriyoruz ama fazlası anlamsız oluyor.
Sonuçta o kadar destek olup kendini savunan üyeyelere bir açıklama yapmadan hesabını kapatmış.
Gerek yokmuş yani nasıl fake dersiniz diye tepki göstermeye.
Gözünü gördüm benO değil bir de TheKnack en son ellerini paylaşmıştı Allah bilir kimin eliydi
Parçaları birleştirirsek faili bulmaya az kaldıGözünü gördüm ben
Göbeeeni de gören varParçaları birleştirirsek faili bulmaya az kaldı
Sesli güldümParçaları birleştirirsek faili bulmaya az kaldı
Yapılan her şeyden önce çok ayıp. Şu an ben de hamileyim ve onun yaşadıklarına benzer şeyler hissedip yardımcı olmak istedim mesela. Ben atlattım sen de atlatabilirsin diye. Hiç tanimadığım biri arkamdan gülerken belki ben ona üzüldüm, iyi niyetle destek verip geçecek demeye falan calistim. Sadece bu da değil ben yapi olarak çabuk etkilenirim, onun bu sözde bebeğini kabullenememesi benim de moralimi bozmuştu mesajlarında, ne desek yok yok melankoli. Ulan acaba ben de mi böyle olucam falan diye düşündüm. Çok naif, safmışım demek. Sen bişeyleri kafana takarken senin için çok önemli olan değerler bir başkası için belki alay ya da eglence konusu olabiliyor. İnsanları sinirlendiren de bu, aptal yerine konmak kaba tabirle.Avukatim diyen birine gore de fazla aktifti kk 'da. Ben ev kadini halimle ara ara giriyorum.
Yemin ediyorum psikoloji ogrencileri icin bicilmis kaftan kk
Bundan sonra her b*ktan suphelenmezsem ne olayim.
Ama su da var; ona inanan cok kisi saf olduklari icin inandi. En cok da buna uzuldum. Adina uzulup tavsiyeler vermistik. Herseyin guzel olacagini vs soylemistik. Bu bir nevi iyi niyet dolandiriciligi..
Onun göbeği,gözü, eliyse tabiYa bu üye buraya göbeğini , gözünü , elini falan mı attı ?
Allah bilir kimin organları.Onun göbeği,gözü, eliyse tabi
Parçaları birleştirirsek faili bulmaya az kaldı
Allah bilir kimin organları.
D0ruOnun göbeği,gözü, eliyse tabi