bej tonlari hali düsünüyorum

bence kesinlikle 1 ve zevklerimiz aynı sanırım bende ne zamandır arastırıyorum koridor için istekler aynı bej ve sütlü kahve yon ve kesinlikle toz tüy toplamayacak hangi markanın bu model

Evet kafa yorulmayacak gibi değil hakikaten alıyosun ve uzun bi süre kullanıyosn.Kiremit-turuncu tonları kullanmışın zaten onu eledik ok.En sevdiğim renk mordur ancak koridora uyar mı acaba?Koridorunda dolap falan var mı cnm varsa tonu ne?Ya da vestiyerinin tonu?Akça ağaç,beyaz,bej tonları ise mor olur ama koyu ise boğar.Alırsanda resmini koyda görelim merak ettim bu işin sonunu:)

PEKİ ARKADAŞLAR BUGÜN İÇERİSİNDE SİZDEN ACİL CVP BEKLİYORUM NOLUR:Saruboceq: AŞAĞIDAKİ YOLLUKLAR NASIL SİZCE????(BEJ,KREM-KAHVEDE KARRLIYIMDA DESENİ SORUYORUM ÇOKMU KARIŞIK???)))

Eklentiler

• $JCHZ.webp
    $JCHZ.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 103
  • $5.webp
    $5.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 94
  • $6.webp
    $6.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 87
  • $7.webp
    $7.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 104
  • $8.webp
    $8.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 104
Ya da bunlar???KIZLARRRR ACİLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!CVP?????******

İLKİ BANA ÇOK AÇIK VE KIRMIZISI BİRAZ CART GELDİ??

2, VE 3, MODELİ YATAK ODAMA DÜŞÜNÜYORUM .. 3, HOŞUMA GİTTİ AMA TÜYSÜZ VE ÇOK KOYU TOZ TOPLAR MI ACABA??

4, VE 5, HALIYIDA OĞLUMUN ODASINA DÜŞÜNDÜM KIZLAR ..İKİSİDE ŞU UZUN SERT İPLİKLİ OLANLAR VARYA ONLARDAN KULLANIŞLI OLURMU ÇOCUK ODASI İÇİN SİZCE???BİDE OĞLUMUN ODASI MAVİ KIRMIZI VE AKÇAAĞAÇTAN OLUŞAN OLDUKÇA REKLİ Bİ ODA PERDELERİ BEJ STOR..SANKİ DÜZ BEJ-KREM ALSAM DAHA İYİ OLCAK DEMİ??

Eklentiler

• $11.webp
    $11.webp
    8 KB · Görüntüleme: 118
  • $12.webp
    $12.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 119
  • $13.webp
    $13.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 99
  • $DGX.webp
    $DGX.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 121
  • $15.webp
    $15.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 80
Evet kafa yorulmayacak gibi değil hakikaten alıyosun ve uzun bi süre kullanıyosn.Kiremit-turuncu tonları kullanmışın zaten onu eledik ok.En sevdiğim renk mordur ancak koridora uyar mı acaba?Koridorunda dolap falan var mı cnm varsa tonu ne?Ya da vestiyerinin tonu?Akça ağaç,beyaz,bej tonları ise mor olur ama koyu ise boğar.Alırsanda resmini koyda görelim merak ettim bu işin sonunu:)

AYYAKKBILIĞIM VE AYAKLI ASKILIĞIM VAR CANM.RENGı VENGE..BU YÜZDEN BıRAZDA BEJ-KAHVE TONLARI DÜŞÜNDÜM ..ıLGıNıZE SAOLUN KIZLAR YAAA:1hug:

Son düzenleme:
bence kesinlikle 1 ve zevklerimiz aynı sanırım bende ne zamandır arastırıyorum koridor için istekler aynı bej ve sütlü kahve yon ve kesinlikle toz tüy toplamayacak hangi markanın bu model

1 NOLU MODELİ SORUYOSAN MERİNOS İMAJ CNM YATAK ODASI TKMI 210 TL GİBİ UYGUN Bİ FİYAT...a.s.

Bence oğlunun odasına başka bir model bak.Bu modeller ağır gider diye düşünüyorum.Daha cıvıl cıvıl genç odasına yakışır bişey mesela.Tüysüz olanı sevmedim ben.2.model olabilir.Yatak odana desensiz sarayın shaggy halıları var içinde simler var onlara bak istersen cnm bej,siyah,mor gibi renklerde düz ve simli shaggy daha şık olur bence.Sonucu bildir ok alırsan resmini koyda bakalım merak ediyorum sonucu:)

Oğlunun odasına kesinlikle başka bir model olmalı. Fazla tüylü olmayan ve kaydırmaz özelliği olan halılardan seçmeni öneririm. Çocuk hem oyun hem uyku için o odada olacak unutma.
Koridoruna düz krem yada düz kahva seçebilirsin. Yada dalgalı desenli bir halı ve dalgalı dekoratif ayna koyabilirsin.

Artık yolluklarını almışsındır sanırım.Pamuksanın koridoruna koyduğu halı gerçekten güzelmiş.Birde ben ilk koyduğun fotolardan ikinciyi beğenmiştim.

Bir de bu halıya bayıldım.

ewet kızlar aşağıdaki modeli aldım koridorlarım için..hemde piyasa fiyatının yarsıına .... iyikide almıuşım resimdekinden daha güzell..komşularım bayıldı..yoğunluktan buraya konu açtığımı bile unutmuşum yeni cvplıyorum...:kedi:

aldığım yollukları kirada oturduğum eve göre almıştım ama daha seremeden çok şükür kendi evim oldu.ve taşındım.şimdi yeni evimde kullanmak nasip oldu

Eklentiler

• $5.webp
    $5.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
canım ben royal halının salsa katagorisinden beğendim. senın istedığın gıbı tüylü ve çok şık farklı renklerı de var ama ben düz krem ı nı alacam. ben salon için düşündüm kahvelisi hol e uyar. netten bı bak derim.

öncelikle güle güle kullanın aldığınız halının markasını ve ne kadara aldığınızı öğrenebilirmiyim

Back
X