bej tonlari hali düsünüyorum

gulizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
312
4
96
Diğer
arkadaşlar koridoruma halı almak istiyorum.ama kafayı yemek üzereyim bütün topikleri okudum neredeyse..aklinialirimsmilekafamçokkarıştıakannehirmemnun olunan halı markaları hakkında herkes farklı bişey söylemiş..fisfisfis

aslında benim istediğim belli
- koridor olduğu için leke tutmayacak(yani klasik tüysüz halılardan olmayacak)
-çok boğmayıp(bej-sütlü kahve tonları) modern olacak bi halı...çok şeymi istiyorum kiohaoldumsmile

bir sürü markanın bi sürü modelini inirip ,yanyana koyup baktım ama karar veremiyorum yaaa..kafamçokkarıştı

ALTTAKİ MODELLERDEN HANGİSİ SİZCE???Bİ YARDIM ELİ ATIVERİN GALİİ BU KARARSIZ ARKIDEŞİNİZEa.s.

Eklentiler

• $merinos imajtakım210tl.webp
    $merinos imajtakım210tl.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 113
  • $0324Aroyal.webp
    $0324Aroyal.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 83
  • $TRENDY-FASHION-764-BROWN deco.webp
    $TRENDY-FASHION-764-BROWN deco.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 89
  • $TRENDY-FASHION-764-BEIGEdeo.webp
    $TRENDY-FASHION-764-BEIGEdeo.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 92
  • $ventus-11129LVsray firize ventus.webp
    $ventus-11129LVsray firize ventus.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
Bence hiçbiri.......

Bunların hiçbiri hoşuma gitmedi ne yalan söyleyim ...
Başka modellere bak sen

hepsi benzer tonlarda içim karardı

O ZMAN SıZıN TAVSıYELERıNıZı BEKLıYORUM HANIMLAR...:kahve:

ZAHMET OLMAZSA RESıMDE EKLEYıN HEPBERABER SEÇELıM OLMAZMI:enbuyukkk:

BU RESıMDEKı 3, MODELıN KORıDORDAKı DURUŞU KIZLAR..BEN ÖZELLıKLE BUNU BEĞENMıŞTıM ..KULLANIŞ AÇISINDANDA FıKıRLERıNıZı ALMAK ıSTERıM..a.s

EVıM EVıM TOPıĞıNDE PAMUKSANIN EVı BU..ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ TABıı AMAA..ÇOĞUNLUK ÇOK ZEVKLı OLDUĞUNU SÖLEMıŞ ARKADAŞA.ÖZELLıKLE HALILARINI VE AYNASINI SORAN ÇOK OLMUŞ AMA ŞıMDı KıMSE BEĞENMıYOO ıLGıNÇ YANıı...CADIARZUbilmiyorumkismile

Eklentiler

• $20605197.webp
    $20605197.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
ben antrede uzun kılımlerı cok yakıstırıyorum. mistik halıları..
bilmiyorum begenırmısınız sız ama
bırde en sade modeller hosuma gıdıyor
tabi zevkler ve renkler tartısılmaz demısler a.s

20071227175326b1.jpg

Bende çok düşünmüş kafa yormuştum arkadaşım koridor halısı için ve kahve tonları istemiyordum.Kaşmirin turuncu ve kiremit rengi tonlarında shaggy halıları var onlara bi bak istersen.Koridora acaip yakışıyor hem spor görnüyor hem şık.Desenleride resimdeki gibi o arkadaşın halısının desenleri gibi.Mutlaka bi bak derim bende çok araştırmıştım.Kullanımına gelince kaşmirin shaggleri bir süre sonra kabarıklığını yitiriyor.Süpürdükçe kabarıyor ama ilk zamanlardaki gibi olmuyor

Bende çok düşünmüş kafa yormuştum arkadaşım koridor halısı için ve kahve tonları istemiyordum.Kaşmirin turuncu ve kiremit rengi tonlarında shaggy halıları var onlara bi bak istersen.Koridora acaip yakışıyor hem spor görnüyor hem şık.Desenleride resimdeki gibi o arkadaşın halısının desenleri gibi.Mutlaka bi bak derim bende çok araştırmıştım.Kullanımına gelince kaşmirin shaggleri bir süre sonra kabarıklığını yitiriyor.Süpürdükçe kabarıyor ama ilk zamanlardaki gibi olmuyor

ayyy kafa yorulmucakl gibi deilki bak ben 11 yıllık evliyim dha yeni değiştirebilecem halılarımı.öle zırt pırt alınan bişii deil demi ama.:delphin::sm_confused:

hem modern olucak ,hem leke tutmıcak,hem rengi akmıcak kokmıcak,iddaalı renklerde bi süre sonra nasıl almışım ben bunları dedirtmicek,uçuk fiyatlı olmıcak,en önemlisi koridor olduğu için kir götüren bi renk olucak vs.vs..bu kadar özelliği bir arda bulmak yoruyo insanı tabiiakannehirakannehir

bencede kaşmirin renk ve desenleri gerçekten çok güzel canım, ama kaşmir hakkında o kadar çok şikayet duydum ki almaya cesaret edemem sanırım o markayı:1no2:

alacak olsam bile kesin kiremit tonları düşünmem cnm.neden dersen bütün salonum fulll kiremit 11 senedir bööğ oldum bu renktenkafamçokkarıştı

moru çok seviyorum royalin slasa serisinde var aradığım özelliklere uyan ama idaalı birenk yani sonradan pişman olurmuyum diye hep bej ve krem-kahve tonlarına kaçıyor aklım:1rolleyes:
arkladaşlarda bu tonlara içimiz karardı demişler ama doğru düzgün bişey öneren resim ekleyen de yok senağlama

ben antrede uzun kılımlerı cok yakıstırıyorum. mistik halıları..
bilmiyorum begenırmısınız sız ama
bırde en sade modeller hosuma gıdıyor
tabi zevkler ve renkler tartısılmaz demısler

bende çok karışık desenli şeyleri sevmiyorum ama koridor dümdüz uzunca olunca sanki azda olsun hareket katacak bidesen lazım gibi geliyorfisfisfis odalarımdaki halılar zaten sade desensiz..bilemiyorum ya off bir an önce karar verip almak istiyorum sıkıldım bu konudan..

arkadaşımda şu yeni çıkan kelebek ipli halılar varya onların düzünden aldı sende bunlardan alsana ben memnunum diyo ama onlarında renkleri kırmızı(idaalıve arkadaşımında aldığı renk),koyu kahve(gerçekten çok koyu toz toplar),krem (çok açık ,çocuklu ev için zor),mor( idaalı ve salonumu mor ve gri tonlarında yeniden döşemek istediğim için her yer aynı renk olmasın diyorum)

düşüncelerim bunlar anlayacağınız..çok inceliyorum demi yaaaaklinialirimsmile

bu arada aslında dediğiniz gibi kilim koridor için çok kullanışlı olur onuda değerlendirmek lazım ama ben kaç senedir şu altı kaymaz ince kestirilen yoluklardan kullandım artık adam gibi bi halı olsun düşüncesi var kafamda ince çocuk koştukça kayan bişey olmasın diyorum..
siz nerden aldınız canım kilimi??

Son düzenleme:
Back
X