Behzat Ç.

sea_d

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
1.675
3
0
İçel Mersin
Karakterlerinin hiç birini birbirinden ayıramadığım, polisiye ,aksiyon , komedi , hüzün , her bir şeyi içinde barındıran , benim için yeri apayrı olan dizi.

gerçekçiliğiyle beni benden alan dizi :61:

Bir Ankara polisiyesi..............:)
dizideki pibbbbbbbbb leme sahneleriye akıllarda...:)

gerçek ,hüzünlü ,komik,harika,incitici...
güzele dair ne varsa barındıran yalın ve güzel polisiye dizisi

Türkiyenin klişelerden uzak en mükemmel dizisi
Bir hikayeye bağlı kalmayan , her karakterinin başka hikayeleri olan
Sezon finaliyle adını tarihe yazdıran dizi
28 Ekimde Behzat Ç. Son Hafriyat filmi vizyona girecek.

süper bişey la bu dizi.:1:tam hayatın içinden.ne villalar ne köşkler var.bildiğin mahalle insanı .biza yakın..

başladı diye biliyorum ama başka bi kanalda

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de daha başlamadı diye biliyorum 30 kasımda falan diye duydum ama....Hangi kanalda olduğunu daha duymadım gerçekten süper bi dizi özellikle bomba bi sezon finali yaptılar ağzımız açıkta izledik ailecek...:)

aayy çok sevindim başlamadıysa üzülmüştüm izleyemeyeceğim diye.bana bi arkadaşım söyledide başladı o dizi değişik bi kanal ismi söylemişti bizde de o kanal yoktu.inş.yine aynı kanalındadır

yok yok merak etmeyin henüz başlamadı.
28 ekimde sinema filmi sinemalarda dönmeye başlicak.
kasımda da dizi başlayacak.
behzat ç. resmi sayfasında okumuştum. yeni açılacak olan kanalı star satın aldığı için sanırım starda yayınlanmaya devam edecek dizi :))

Erdal Beşikçioğlu... Oyunculuğuna, karizmasına, mimiklerine, mütevaziliğine hayran olunası insan... Behzat Ç. rolü için bir başkası düşünülemez bile.
Diziye gelince; yalın ve doğal karakterlerle, şatafatsız hayatlarla da nasıl müthiş kurgular yaratılabileceğinin en büyük kanıtıdır. Diğer dizilere ve senaristlere kapak olması dileğiyle...

İçinde saçma sapan diyaloglar barındırmayan, fakir kız zengin erkek muhabbeti yapmayan, iki kız kardeşin bir adamı paylaşamadığı ya da ağa töre unsurları barındırmayan, Behzat amiriyle, Harun'uyla, Akbaba'sı, Hayalet'i, Ercü'sü, kenar mahalleleri, cinayetleri, kısacası her bir şeyiyle tamamen içimizden olan dizimiz.

Back