Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

Akbaba olayı nedir yaa kim o kadın Akbaba'ya karşı neden bu kadar öfkeli. Rüyasında sürekli köpek ve erik görüyor.Köpeği bilmemde erik hamilelik ve çocuğu çağrıştırıyor bana. Bu kadınla gördüğü rüyanın ne alakası var öfff kafam karıştı benim.. Bi de ben bu Cevdet'i de çok seviyorum. Harun kızkardeşimle görüşebilirsin deyince nasıl sevindi:)) Harun ne diyodu ''Öyle sokakta gezmek yok sadece internetten, günde iki defa telefonla görüşebilirsin 3 de mesaj hakkın var oda benden'' öyle bişeyler zırvaladı öküz ama sevimli öküz:))
Bu dizide her insanın ayrı ayrı hikayesi var malzeme bol anlat anlat bitiremiyor insan:)
Berna'nın katilide Ercü değil bu bölüm aklıma geldi. Emrah Serbes'in Son Hafriyat romanı sinema filmi oluyor ya hahh işte ordaki katil karakteri var Red Kit.Bu Ret Kit manyağı intikam için bikaç Polisin ailesinden insanları öldürüyordu kitapta.Eee Behzat polis Berna'da kızı alın size miss gibi katil...Kesin o kesinnn...[yani kesin dediysekte yanılma payını içine şeyedelim:))]

ercüyü ben saklayabilirim evimde anlaşmayı kabul ediyorum amirimin yerine
harun la cevdet e bayıldım ekip te cevdetten iyisini mi bulacak ya tam aile babası işte
harunun tepkileri her şeyi beni koparıyor zaten
selim olayının patlamasına çok sevindim
akbabayı çok merak ediyorum
bir de şu güngörün resim davası kafamı karıştırdı montaj mı yapmış ercü

eda harun'a dönsün, selim de meliha'yı alsın.
mobilyalarla gelinlik de hazır.
ana! akbaba'ya tokat ha! bu bölüm tokat manyağı oldu herkes

ekşi sözlükte böyle bi yorum gördüm ve çok güldüm
aslında mantıklı olabilir neden olmasın

bu arada ercü ile behzat birlikte hareket etseler güzel bi ikili olur cidden

Evet bu Güngör meselesini bende çözebilmiş değilim Ercü fotoğrafı montajlamış aslında orada başka bi adam varmış belkide kilit isim o adamdır. Ben bu Ercüment'in öldürdüğü Güngör'ün 3. karısına da bayılmıştım komikti valla keşke ölmeyeydi. Akbabayla Hayalete ''ara sıra uğrayın pastada getirin'' demişti:) ama öldü öldü öldü

şu akbaba olayını yeni sezona attılar sanırım.hiçbir ipucu yok hala.şu sık sık gördükleri rüya bana bile cinnet getirtecek.güzel sürprizli bir bölüm oldu.kız iyiki geldi edaya anlattı.ohhh dedim

yorgundum kaçırdığım çok yer oldu .

Ercücanın Güngör'ün eski karısısyla işi ne ?
Maşallah herifte ne kaynak varmış. yedir yedir bitmiyor.
Mehdüh başgan diyor ki diğer herife Ercü için '' biraz sımarık söylerim yapmaz ''
Bu bölüm kanımız ısındı biraz demi Ercücana
Akbaboş üff ne tokat yedi . Bu kadın kim kim kim çok merak ettim .
Rüyayla bağlantılı değil bence... Birde lise aşkının hayalini kuruyordu bir bölümde ...
Merak ettim doğrusu .Birde içlenmesi yok mu çok seviyorum bu herifiii
Behzatla Esra arasında geçen şu cümleye dikkat ... Nereye kadar bu romantizm

Oy unuttum ben tosun paşamı
Cevdet'e kızdıkça bende ona kızıyorum . Cevdet iyi çocuk ya
Affedince nasıl sevindi .
Bence de hazır herşeyleri varken Selim hıyarı Melihayı alsın .
Edayla Harun olsun

bence edanin selimden ayrilmasi güzel
ama harunla da olmasin,ben edayi pek sevmiyorum miy miy
zaten harunla nasil olur güya selimi seviyordu ama selimle sanki aralarinda
birsey yok gibi davraniyordu..esya aldim eda off selim,esya bakalim seda,aman selim..
birde selimin kuyrugu skistigi bir gece edanin kapiya gitti eda uyuyorum dedi
inmedi asagiya ay ben ucardim nisanlim gelseydi..
harun melihayla da evlenmesin ,edayla da ,zaten edayla ayrilirlar aralrinda birsey olsa..
bahar gibi eda harunu bu sekilde kabul etmez..
birde kiz sevmiyor nasil asik olacak birden..

Son düzenleme:
ercüü ...bu adama kızamıyorum tam manyak psikopat olsada behzatla telefon konuşmaları ,huzur evinde hemşireye takılışı :)
cidden diziye yakışıyor ,
harun muhteşemdi gene dayanamadı kardeşine ,3 mesaj olayına koptum
selim istifa etse cevdet yerine öyle gereksiz gereksiz duruyor ,neyse kız edaya her şeyi anlattı ,ama harun daha öğrenemedi,
evlenmeyecek melihayla edayı bırakmaz kanımca ,
akbabanın sırrını merak ettiriyorlar iyice o da yeni sezona kaldı sanırım.

Final bölümün fotoğraflarını gördüm Şule Berna'nın öldürüldüğü gece oradaymış. Kaçırıldığı akşamda başına bişeyler gelmiş saçı başı darmadağın elleri ayakları bağlı ağlıyordu. Sonra yine bi arabada yanında bi adam bi işler çevirirken fotoğrafı var.Hıı Harun düğün akşamı sarhoşken Behzat'dan dayak yiyor evlenmedi kaçtı galiba. En son Behzat Berna'nın mezarına silah doğrultmuştu. ve mezarın üzerinde beyaz bişi ya da biri vardı anlaşılmıyor...Bu kadar

Hayııırr Şule'yi Ercü tekrar kaçırmış galiba saçlarını kesiyordu kucağına mavi mavi saçlar dökülmüş yeni gördüm. fotoğraflarıda buraya koyamıyorum ki

aha melihanın gelinliği o seçtiği gelinlik değil
ay çok kötüü bir gelinlik
içine penyesini de giymiş

aaayyyyyyy krize girdim gülmekteen karşınızdaaaaaaa ankara cinayet büro ekibii :)

Son düzenleme:
harun kiza kötü yapti ya,birgün önce bilseydi ayrilirdi o zaman
nikah masasinda kaldi yazik..

ah harun ben ne deyim sana yazık o kıza ne yaptın
hiç hak etmedi o kız çok kızdım tosuncuğa çok
eda olacak kızı zaten sevmiyorum ben uyuz kişillik
amirimin eski karısı da sağlam deliymiş
bu akbaboşun olayın tam çözecktik kestiler ya olmaz böyle şey
yalnız nasıl sezon finali olacak ya0
ben doyamıyorum ki bu diziye

öptü diye eda nasıl kızdı. herif senin yüzünden nikahtan döndü
ay bu kızın katli vacip
akbabanın olayına gelince bir adam dolanıyordu etraflarında bence kızın başına kötü birşey geldi

Son düzenleme:
sende mi sevmiyosun edayı :))
eda bence bildiğin buz dolabı selime bile aşık olduğuna hiç ,inanmadım
o kızı hiç sevemedim
benim için hatun savcıdır ötesini tanımam,amrimin kırmızı gravatı ve savcımın kırmız0ı elbisesi şahaneydi
ercü coştu an itibariyle başkanı da öldürdü
ercüye tuzak kuruyolar bence
ben o amcası olcak pisliğin akbaboşun kıza bişey yaptığını düşünüyorum eve girdi onları gördü sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…