Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

la cansu oynamasın sinemasında savcım yeter bize
illa bi kız arıyorlarsa tiyatro kökenli sağlam oyuncular seçsinler dizimize yakışsın
deniz çakır olur,ezgi mola olur ,zuhal olcay şahane olur ,yada melis birkan filan olsun
ama o ölü balık gözlü kız olmasın hiç sevmiyorum onu ve bu doğallığıyla sevilmiş diziye istemiyorum onu ben
bir de nasıl pazardı bu ya behzatsız olmuyor kardeşimmm

Zuhal Olcay dışındaki isimleri beğenmedim .tiyatro kökenli olsun olacaksa...
Populer isimler istemiyorum .

Hem dizide değil zaten filmde oynayacak malesef

Son düzenleme:
Zuhal Olcay dışındaki isimleri beğenmedim .tiyatro kökenli olsun olacaksa...
Populer isimler istemiyorum .

Hem dizide değil zaten filmde oynayacak malesef
sineması dedim zaten
dizi de olsa isyan çıkarırım ya
ben ona ezelde katlanamadım diziyi bıraktırdı bana
behzata kalitesine yakışır isimler seçsinler

Sinema filminde Cansu Dere'nin oynayacak olması benimde hoşuma gitmedi.Birçok Behzat Ç. izleyicisi gibi bende fazla popüler medyatik olmayan, bu işin eğitimini almış kişileri izlemek istiyorum...Yeni yüzler bu filmi daha gerçekci hale getirir.Ben Cansu Dere'yi filmde görünce Eyşan'ı izler gibi izlerim asıl canlandırdığı karakter inandırıcılığını kaybeder...Eyşan unutulmadan bu ne acele onuda anlamış değilim zaten...

Neyse diziye geçelim:)) Şu sıralar Şule'nin her hareketini şüpheyle izliyorum.Ercüment'le alakası var mı yok mu bilmiyorum ama Şule'nin Berna'yı tanıdığını düşünüyorum.Berna'nın ölüm anını izlediğinde bu kadar çok etkilenmesi de bu yüzden bence.Ama Şule'nin bu cinayetin içinde olması mümkün değil öylesi kötü bi kız değil çünkü. Severim kendisini:)
Bir de iki düğün hazırlığı var korkuyorum senaristler Eda'yı ayırsada Harun'u evlendirebilir azda onun pişmanlıklarını izleriz gibi geliyor.Harun'da katır inadı var bari Meliha vazgeçse diyorum. zaten gelinliğide çirkin 2000 küsür lira para boşa gitti, sanki para benden gitti gibi üzüldüm. O gelinlik tam bi saçmalıktı gerçekten tesettürlü gelinlik kalmamış gibi içine badi giydirmişler bişeyler yapmışlar saçma sapan:))Eyy be senarist bilmiyosun bari bir bilene sor bak ben biliyomuşum bana sor sor bana ben söyleyim sana:))) Neyse dua edelim düğünü haremlik selamlık yapmasınlar...Bir hafta izlemedim diye şu halime bak yaz yaz bitiremiyorum.Sezon finalinden onra ben bu sayfayı kapatırmıyım bilmem gece gündüz yazarım gari nideyim:))

Son düzenleme:
Bu arada senaristlere boşuna söyledim galiba. Dizideki kıyafetleri onlar seçmiyo ki ne bileyim yaa kızdım rahatladım:))

Bu arada senaristlere boşuna söyledim galiba. Dizideki kıyafetleri onlar seçmiyo ki ne bileyim yaa kızdım rahatladım:))

haklisin melihanin her giydigi bana batiyor,esarbini yapmasi filan
madem girdiginiz kapali bir karekter daha düzgün olsa kapalilar böyle degil yani..
birde görücü usülü bir tanisma oldu ama bunun amacida nedir insanalr anlasiyor mu anlasmiyor mu bakmak
meliha harunu ne kadar tanidi adam kaciyor anlamiyor mu cok mu iyi niyetli kiz anlamdim ki:)
ben olsam dir dir dir durmazdim

Son düzenleme:
melihanın gelinliği çok kötüydü gerçekten nasıl bişey olduğunu çözememiştim. sonra burdan öğrendim içinde penye olan straples bi gelinlik olduğunu ne saçma olmuş orası gerçekten.

ayrıca gerçekten bizim bu diziyi sevme sebebimiz karakterlerin çok sıradan olması. günlük hayatta rastlanabilecek tipte insanlar olması idi.(savcı esra hariç ama ona alışmıştık:) şimdi ben izmir de yaşamama rağmen cansu gibi kadınları çok sık görmüyorum kaldı ki cansu dere polisi canlandıracak o kadar güzel polis mi olur(yani çok beğenmem ama sonuçta fiziği endamı farklı) gerçekte öyle polis olsa niye polis oldun git manken ol derler gerçekliği ordan mı bağlamayı istediler acaba

Evet yani Meliha saf salak bi kızda değil o tuhaf ötesi gelinliği almış olabilir ama onuda unutmaya hazırız:)) Yani aşkından gözü döndü hiçbir şey görmüyor desem öylede değil Harun'u daha iki gündür tanıyor. Düğün salonu bakılacak Harun gelmek istemiyor, Gelinlik alacaklar Harun yine isteksiz, Düğün kartı bakılacak adamın umrunda değil.Hangi kız olsa ''bu nasıl evlilik hazırlığı? Bu nasıl evlenmeyi istemek? Senin derdin ne?'' diye sorar...Ama umudum var Meliha sonunda patlayacak Harun kızı terketmesin Meliha vazgeçsin istiyorum.Üzüldüm mü ne...

[video]http://www.startv.com.tr/BehzatC/Bolumler/behzat-c-bir-ankara-polisiyesi-108/1419.html[/video]

37. Bölüm Fragmanı
Eyvah şuleye yine bişey odu :26:

ya ben diziyi hiç izlmezdim geçen gün bi tekrarı vardı bakiyim dedim sardı vallasonra bi kaç bölümde internetten izledimşuleyi biras sevmedim çok uyuz yaa bide behzatın nesi oluyo onu tam çözemedimharuna çok üzüldüm ama madem kızı o kadar seviyo biraz konuşmalarına dikkat etsin çok ağzı bozuk valla benim sevgilim konuşsa yanımda öle sevdiğim halde soğurum yani,o karakterin güzelliği orda tamam ama kızın yanında bari dikkat etsin

sesimizi duyurmuş olmalıyız ki ;

Cansu Dere Geçer Not Alamadı

Bu yaz çekilecek olan Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nin sinema filminde Cansu Dere’ninoynayacağının açıklanması dizinin fanatiklerini kızdırdı!

Behzat Ç. dizisinin fanatikleri, Cansu Dere’yi Komiser Behzat’a yakıştıramadı! Sezonun fenomen dizisi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nin sinema filminin çekimleri başlamadan tartışmalar başladı. Filmde Cansu Dere’nin rol alacağının açıklanması üzerine dizinin fanatikleri sanal âlemde ayaklandı.
Dizi reytingler yüzünden yayından kaldırılacakken internette örgütlenerek dizinin devamını sağlayan fanatikler Dere’yi veto etti!

'CANSU’DAN DAHA GÜZELLERİ VAR'
Filmde bir istihbarat ajanını canlandıracağı öğrenilen Cansu Dere’nin oyunculuğunu beğenmediklerini belirten fanatikler, film vizyona girdiğinde protesto edeceklerini belirtiyor.

Sırf gişe kaygısı nedeniyle Dere’nin filmin kadrosuna katılmasının doğru olmadığını belirten Behzat Ç. fanatikleri, “Oyunculuk ve güzellik konusunda Cansu Dere’den çok daha iyileri var” diyerek tepki gösteriyor...

ercüment çözer ...nasıl yakışıyor diziye ya
behzatımın bir bölümü kaldı ben onsuz bir pazar napcamı bilmiyorum ya
tekrarını verseler keşke
bu arada mürvet ercümenti nerden tanıyor tanımıyorum dememiş miydi resimde
işler karıştı iyice
akbaboşa bakan kadın kim

O kadın Akbaboşun geçmişiyle ilgili herhalde. Önceki bölümlerden birinde gazete parçalarını birleştiriyordu da bu kadının fotoğrafı çıkıyordu. Sonra büroyu arayan ama konuşmayan kadın da bu sanırım.

Son düzenleme:
evet ya
çok merak ediyorum ben akbabanın hayatını
bu arada 3 ,5 yasındaki kızım akbaba hayranı ya

Hemşire: Yardım eder misiniz?
Ercü: Ederim bebeğim :)
Oyyşş...tövbe tövbe :90:
Ercü'nün başına bir şey gelmezse o adamı çizer, o hemşireyle de beraber olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…