Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

melihayada üzülüyorum..anlamiyor mu acaba harunun kactigini insan bir yok der
o gelinligin icinde de penye gibi birsey vardi o ne bicimdi yahu

valla bende anlamadım . kapalıysan ona uygun gelinlik seçsene niye straplez gelinlik seçiyorsun.
eğer düğün olurda başka gelinlik giyerse süper bir mantık hatası olur
inşallah olmaz tabi

valla bende anlamadım . kapalıysan ona uygun gelinlik seçsene niye straplez gelinlik seçiyorsun.
inşallah olmaz tabi

sanmıyorum çıkartırlar onun altından da birşey gülmekten yıkılırız
harun bu

inşallah olmaz tabi

yaok zaten melihanin kapaliligini ben hic anlamdim böyle yasindan büyük giyiniyor hayir yasinida bilmiyorum ama annesi bile daha göz alici..
o sal modelleri bogulacak gibi ya madem kapali birini koydunuz söyle güzelce kapali olsun
kiyafetleri filan,az etraflarina baksalar daha iyi yaparlar basini filan ..
bari orda deseydi yakasini kapasak filanda en güzel günümde icine penye giymeyim diye

Straplezin neresini kapatabilirsin ki :26:
Bolero giyer ancak üstüne başka şekilde olmaz.
Giyimi hakkında birşey diyemeceğim tercih meselesi

sinirlerin zıpladı

Behzat Ç. Ceza Aldı
RTÜK Star TV’nin fenomene dönüşen sıradaşı polisiye dizisine yeni bir ceza kesti

Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünü oynadığı dizinin geçen günlerde argo ve küfürlü cümleleri nedeniyle daha geç bir saatte yayınlanması gerektiği gündeme gelmişti. RTÜK, dizide kötü Türkçe ve argo kullanıldığı gerekçesiyle, Star TV’ye uyarı cezası verdi. Gazeteport’un haberine göre RTÜK’ün son toplantısında diziye “Çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel ve ahlaki gelişimini olumsuz yönde etkilediği gerekçesiyle uyarı cezası verdi. Koruyucu işaret konularak, daha geç saatte yayınlanması gerektiğini de bildirdi. RTÜK üyesi Vahap Darendeli ise, bu cezanın yanı sıra dizideki polis karakterlerinin meyhanede içki içtikten sonra araç kullandıklarına vurgu yaptı ve alkolü özendirmekten de ayrıca verilmesini önerdi. Darendeli, “Diziye alkol gibi bağımlılık yapan madde kullanımı özendirdiği için müeyyide uygulanmalıdır” dedi.

Straplezin neresini kapatabilirsin ki :26:
Bolero giyer ancak üstüne başka şekilde olmaz.
Giyimi hakkında birşey diyemeceğim tercih meselesi

:) ya bende boleroyu düsündüm sonra meliha geldi gözümün önüne hani yakasi acik olacak ya
yine icine yine giyer birseyler yani secim yanlisti :) ben zaten o gelinligi hic anlayamadim straplez oldugunu bile böyle icinde bir penye :) kollari filan anasildi hatirlamiyorum..meliha bu yapar sanki baska model yok gibi boncuk boncuk aldi neyse zaten o nikah olmayacak :)
larrissa yada ( ismi buydu heralde) aldi bir elbise bi kerede melihaya gelinlik almis olarak kalsin...
mesela birde asli kapali diye sevmiyor ya,sadece sevmedigini gösteriyorlar nedenini görüyoruz ama aralarinda yapici birseyler
olsun ya da meliha ya ön yargisini belirtse oda konussa filan cok tripli görünüyor meliha..
ay bu arada sanki gercek bir karakter gibi konsuyorz kizi giydiriyorlar oda giyiyor..neyse bosuna alindi bence o gelinlik

Son düzenleme:
Behzat Ç.'nin Senaristi Cezalara Tepki Gösterdi

Behzat Ç'ye RTÜK tarafından verilen cezalara, dizinin senaristi Emrah Serbes tepki gösterdi.

Behzat Ç'nin senaristi Emrah Serbes Behzat Ç'ye gelen RTÜK cezalarına isyan etti.

Radyo Televizyon Üst Kurulu Star Tv'nin sevilen polisiye dizisi Behzat Ç'ye önceleri kötü Türkçe ve argo kullanıldığı gerekçesiyle ceza vermişti.
Son olarak RTÜK; dizideki polislerin içki içip, araç kullandıklarını iddia ederek "özendirme''cezası istedi.

Senarist Emrah Serbes gelen cezalara Twitter'da şu twitle tepki gösterdi:
"Sırada ne var RTÜK, seyircisiz oynama cezası mı?"

Her hafta ilgiyle izlenen ''Behzat Ç. - Bir Ankara Polisiyesi'' dizisinde ayrılık...

Behzat Ç. dizisinde pavyon işletmecisi Gönül karakterini canlandıran Pelinsu Pir diziye veda ediyor.

Pir, geçtiğimiz günlerde yayınladığı "Gönül bu akşam Behzat Ç.'ye veda ediyor. Desteklerinden ötürü tüm Gönül severlere teşekkürler." mesajıyla diziden ayrıldığını duyurdu.

alıntıdır.

Sevilen dizi Behzat Ç'nin film kadrosuna Ezel dizisinde Eyşan'ı canlandıran ünlü manken Cansu Dere dahil oldu.
Dere, filmde Erdal Beşikçioğlu, Ayça Varlıer, Canan Ergüder ve Ege Aydan gibi önemli tiyatrocularla birlikte yer alacağı için heyecanlı olduğunu söyledi.

100 BiN TL?YE iMZA

Geçen yıl Temmuz ayında ehliyetini alkollü araç kullanmaktan polislere kaptıran ve cezası dolmadan direksiyon başında yine yakalanınca karakolluk olan Cansu Dere, istihbarat servisinde çalışan kadın polisi canlandıracak. Son Osmanlı Yandım Ali, Kabuslar Evi ve Acı Aşk filmlerinde oynayan Cansu Dere?nin 100 bin TL?ye imza attığı konuşuluyor. Bu arada ünlü oyuncular yaz sezonunda durgun bir döneme girerken, Dere, geçtimiz ay 250 bin dolar karşılığında bir dondurma firmasının reklam yüzü olmayı başardı. Yani ünlü manken tatil yerine iş tekliflerini değerlendirerek cüzdanını kabartacak.

Okan IŞIK- BUGÜN
alıntıdır.

Bence cansu Dere pek yakışmaz bu diziye.
Ben bu dizede ençok oyuncuların doğallığına bayılıyorum.
Cansu bu doğallığı bozar.
Selim`i de bu nedenle sevmiyorum.
Oyuncuların içinde yapay geliyor bana.
Gerçi karakter de gıcık.

Filmde oynucak.
Dizide değil

Ercü'nün arada bir görünüp ortalığı karıştırması süper oluyor yahu. Memduh Başkan ayrı bir alem zaten Ya bir de, Berna'yı aşağıya iten Ercü gibi geliyor bana.

Of Cansu Dere hiç sevmiyorum bu kadını
kendini vamp bir hatun sanıyor, soğuk nevalede mimimk sıfır

Ercü hortlamış gene... Şule kendine birşey yapmış sanırım. Durdurup baktım Şuleymiş Behzat'ın kucağındaki

[video=youtube;oFjCPxdc-2s]http://www.youtube.com/watch?v=oFjCPxdc-2s[/video]

Son düzenleme:
ercü hortlamış gene... şule kendine birşey yapmış sanırım. Durdurup baktım şuleymiş behzat'ın kucağındaki

[video=youtube;ofjcpxdc-2s]http://www.youtube.com/watch?v=ofjcpxdc-2s[/video]

ercünün üstündeki doktorların giydiği kyafete benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…