- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 40
-
- Konu Sahibi gulbeseker
valla bende anlamadım . kapalıysan ona uygun gelinlik seçsene niye straplez gelinlik seçiyorsun.
eğer düğün olurda başka gelinlik giyerse süper bir mantık hatası olur
inşallah olmaz tabi
valla bende anlamadım . kapalıysan ona uygun gelinlik seçsene niye straplez gelinlik seçiyorsun.
eğer düğün olurda başka gelinlik giyerse süper bir mantık hatası olur
inşallah olmaz tabi
yaok zaten melihanin kapaliligini ben hic anlamdim böyle yasindan büyük giyiniyor hayir yasinida bilmiyorum ama annesi bile daha göz alici..
o sal modelleri bogulacak gibi ya madem kapali birini koydunuz söyle güzelce kapali olsun
kiyafetleri filan,az etraflarina baksalar daha iyi yaparlar basini filan ..
bari orda deseydi yakasini kapasak filanda en güzel günümde icine penye giymeyim diye
Straplezin neresini kapatabilirsin ki :26:
Bolero giyer ancak üstüne başka şekilde olmaz.
Giyimi hakkında birşey diyemeceğim tercih meselesi
Sevilen dizi Behzat Ç'nin film kadrosuna Ezel dizisinde Eyşan'ı canlandıran ünlü manken Cansu Dere dahil oldu.
Dere, filmde Erdal Beşikçioğlu, Ayça Varlıer, Canan Ergüder ve Ege Aydan gibi önemli tiyatrocularla birlikte yer alacağı için heyecanlı olduğunu söyledi.
100 BiN TL?YE iMZA
Geçen yıl Temmuz ayında ehliyetini alkollü araç kullanmaktan polislere kaptıran ve cezası dolmadan direksiyon başında yine yakalanınca karakolluk olan Cansu Dere, istihbarat servisinde çalışan kadın polisi canlandıracak. Son Osmanlı Yandım Ali, Kabuslar Evi ve Acı Aşk filmlerinde oynayan Cansu Dere?nin 100 bin TL?ye imza attığı konuşuluyor. Bu arada ünlü oyuncular yaz sezonunda durgun bir döneme girerken, Dere, geçtimiz ay 250 bin dolar karşılığında bir dondurma firmasının reklam yüzü olmayı başardı. Yani ünlü manken tatil yerine iş tekliflerini değerlendirerek cüzdanını kabartacak.
Okan IŞIK- BUGÜN
alıntıdır.
Filmde oynucak.
Dizide değil
Ayyy filmse iyi. Ben dizi sandım da..
bu hafta ekşiyi okumadım normalde dizi bitmeden okumaya başlardım kafaları iyi çalışıyor oradakilerin
Herhalde en olası tahmin budur.
Sezon finaline son 2-3 bölüm kaldı sanıyorum son 2 bölümde Ercü horlayacak ama Memduh başkan yok ortalarda
ercü hortlamış gene... şule kendine birşey yapmış sanırım. Durdurup baktım şuleymiş behzat'ın kucağındaki
[video=youtube;ofjcpxdc-2s]http://www.youtube.com/watch?v=ofjcpxdc-2s[/video]
ercünün üstündeki doktorların giydiği kyafete benziyor