Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

kendim yazıp kendim yorum yapmışım gibi oldu ama bu yazıyı okuyunca Türkan (tultanın)Bodrum hakimi filmi geldi aklıma ben galiba güçlü kadınlardan hoşlanıyorummm

Son bölümde Gönül'ü Behzat'ın evinde görünce gözleri dolu dolu oldu ya yinede belli etmek istemedi . inşallah etkilemez ilişkilerini ...

fragmana biraz daha detay eklemişler .Sonunda Şevket Ercüyü tanıdı.Birde bağlantının Diyarbakırla alakalı olduğunu söylüyor Şevket ...

Behzat Ç., Behzat Ç. İzle, Behzat Ç. dizi izle, Behzat Ç. - Bir Ankara Polisiyesi, Behzat Ç. - Bir Ankara Polisiyesi Dizi izle, Behzat Ç. - Bir Ankara Polisiyesi Dizisi izle, Son Bölüm izle, Fragmanı, Video - startv.com.tr

36. Bölüm Özeti

GECE UÇUŞU
Özel bir hava yolu şirketinde kabin amiri olarak çalışan Ziya, evinde ölü olarak bulunur. Cesedi, ev arkadaşı Umur bulmuştur. Ziya'nın vücudunda çok sayıda darp izi vardır. Cinayet gecesi, bir kadının Ziya'nın evinden çıktığı görülmüştür. İş çevresinde geçimsiz biri olarak anılan Ziya, iş arkadaşları tarafından da pek sevilmemektedir. Ayrıca önceki uçuşlarının birinde tartıştığı bir yolcunun Ziya'yı darp ettiği öğrenilir. Cinayet büro elemanları, kabarık şüpheliler listesini tek tek eleyerek, katili bulmaya çalışır.Öte yandan kızının ölümünü araştıran Behzat Ç., olayın Güngör ile bağlantısını çözmek için Şevket'in yardımına başvuracaktır.

iyi bölümdü la
çok sevdim
harun un verdiği tepkiler her klasik türk abisi ,öldüm gülmekten
şevket im hain değil :)))saflıktan hatırlamamış ercüyü kuzum benimm
şuleden hala şüpheliyim
amma ve lakin savcı hatunsun saygıyla eğiliyorum o nasıl aşk nasıl güzel sevmek
gönül çık aradan diye bağırasım var

uykulu halimle hatırladığım kadarıyla yorumlayayım

Harun'u çok hırçın göstermişlerdi fragmanda o kadarda değilmiş yani
bende Cevdet meselesine sinirlendi için fragmanda savcı hanımı terslediğini sandım .öyle değilmiş
Yazık Cevdet'e be ben seviyorum onu...
Savcı olgun kadın Behzat'a da böylesi yakışır.Seninle mutsuzluğa bile varım .bitiyorum şu lafa
Ah Şevket daha yeni hatırladı bu sefer tam hatırladı. Güngör ve ilk karısı Diyarbakırla alakalı artık
onu da diğer bölüme bıraktılar.
Şevket şüpeleri dağıttı da Şulenin Güngörün adını bile duymak istememesi :97:

bu bölüme ben de pek veremedim kendimi..
ama savcı canım yaaa.. bayılıyorum ona.
güngörün ilk eşi ile behzatın bir bağlantısı var ama ne? haftaya da vermezler bize işin aslını.
şule kafamı çok kurcalıyor. gerekten depresyonda mı yok sa suçluluk mu? ahh keşke şu tiyoyu öğrenmeseydim...
yarın netten bir daha izleyeceğim. bu sefer keyifle olur inşallah

Geçen bölümü izleyemediğimden pek anlamadım bu bölümü,:44:

Bi özet geçseniz arkadaşlar,

Şuleye noldu da depresyona girdi?

Bir de o doktor sahnesinde,doktorun gırtlağına yapışırdım ben Behzat amirim gene iyi dayandı...

Özet geçelim Azul ,
Ercü Şuleyi kaçırdı ya ondan sonra kız depresyona girdi.
Zaten daha önceden varmış , ben daha önceki bölümleri bilmediğimden
Behzatla da orada karşılaşmışlar.
Ercüyle - Şulenin alakası olduğunu düşünüyoruz ama ummadık taş baş yarar demişler.

Yine güzel bir bölümdü ama çok yorgundum pek algılayamadım uykuyla uyanıklık arasında izledim :)
Bir tekrar edeyim ben :)

37. ve 38 bölümlerde ercü yine aktif olacakmış. Bir de şule olayını kendi içimde çözmeye çalışırken bi sözlükte şu yazıyı buldum. Çok da mantıklı geldi bana çünkü şule güngörün adını duymaya tahammül edemiyordu....
-----------------------------------------------------------

edit: şimdi behzat seneler önce mine ile birlikte oluyor ama doğan çocuktan behzat'ın bir şekilde haberi olmuyor. mine güngör'le evli olduğundan gizliyor muhtemelen. güngör kendi kızıymış gibi büyütürken şule'nin kendi kızı olmadığını öğreniyor. mine'yi öldürüyor, hatta intihar süsü verirken mine'nin kardeşi ercü'den yardım alıyor, zira saygısızlık yaptığı için ercü'nün gözünde mine ölmeyi hak ediyor. o arada şule yuvaya ve evlatlık olarak da başka bir aileye veriliyor. ölmeden önce mine şule'ye gerçek babasının ismini verdiğinden şule büyüyünce onunla tanışmak için fırsat kolluyor ve berna'nın öldüğü dönemde behzat'a yakınlaşıyor. şule'yi araştıran ercü durumu çakıyor ve güngör'e de bildiriyor. güngör bunlar mazide kaldı felan diyor. geçmişine saygı göstermediği için ercü tarafından öldürülüyor (burası pek olmadı gibi. evet.). ilk çocukluğunda baba olarak bildiği güngör'ün öldüğünü öğrenen şule kızımız da böyle ağır bir depresyona giriyor.

Alıntıdır...

Son düzenleme:

Teşekkürler sead,daha iyi anladım şimdi...

Valla mantıklı gibi görünüyor,olabilir yani...

sule´nin güngörün ismini duymak istemedigi kesin ama diger olasiklari bilemiyorum kizi mi öyle mi böyle mi...
sevketle sule geldiginde kapida sevket güngörun kim oldugunu hatirladim dedi nasl aglarak gitti
sule,bende o anda sandm aha sule biseyler anlatti sevkete oda behzata anlatacak diye olmadi...
birde sule ben iki ceset gördüm biri 97 yasindaki dedemindi dedi digerini söylemedi 2.yi yani
acaba bu minenin kiziysa intihar ederken görmüs olabilir..

bu hafta ekşiyi okumadım normalde dizi bitmeden okumaya başlardım kafaları iyi çalışıyor oradakilerin
Herhalde en olası tahmin budur.
Sezon finaline son 2-3 bölüm kaldı sanıyorum son 2 bölümde Ercü horlayacak ama Memduh başkan yok ortalarda

Son düzenleme:
şulenin doktoruna bende sinir oldum

haruna üzülüyorum ya kardeşinin de dediği gibi sevmediği bir kızla evleniyor sırf o uyuz selim ve o kız yüzünden (ismi aklıma gelmedi :))
ama büyük ihtimal son anda bir şey olacak evlenemeyecekler ya selimin yaptıklarını öğrenecek harun ya da nikah anında hayır diyecek ...
cevdeti de zamanla kabullenecek gibi artık cevdet ağzıyla kuş mu tutar ne yapar bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…