Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

Karar verdim 1 . bölümden itibaren izleyeceğim ya böyle olmuyor.
Ercünün alakasını bende bilmiyorum.
Gerçi cd deki adam o mu belli değil siyah kapşonlu bir adam var, yüzü görünmüyor. :44:
Ankaraya her geldiğinde yığınla adam öldürdüğünden , hatta son bölümde liste tutuşturdular eline ama
adam 20 yılldır üzerine yatırım yaptığım memura kastettin dedi ama bir yerde okudum .Kasttetiği kişi Behzat değilmiş aman benimde kafam karıştı.

yok la kaba kız olmamışsındır
Asıl ben dvdsini bekliyorum. Bir yerde okumuştum, sansürlü sansürsüz diye iki seçenek olacakmış. Ama tüm bölümler mi olacak yoksa ayrı bir film mi olacak orasını anlamadım.
Ben de Ercü`nün Berna`nın ölümüyle alakasını pek anlamadım. Acaba diyorum emniyetten başka biri yaptırdı da Ercü de kaseti ele geçirip o kişiye şantaj mı yapıyor? :26:

Bence izle. Öyle çok sevkli oluyor. Ben diziye çok sonradan başladım. Yanlış hatırlamıyorsam 20. bölümden itibaren. Daha sonra diğer bölümleri izledim. Reklamsız olunca daha zevkli oluyor. Hatta bölümler bitince boşluğa düştüm şimdi ne izleyeceğim diye o kadar bağımlılık yapmıştı yani.

zaten bu sezona bitiremem ki şurda sezon finaline 5 bölüm kaldı sanırım . ekşide okumuştum.
He hatırlamışken ekşide Şulenin Ercünün adamı olduğunu falan yazmışlar .İnsanın inanası gelmiyor
Sanırım son bölümde olanlardan dolayı bir tahmin

yakında dvd si çıkacakmış sansürsüz bende ilk bölümünden itibaren izlemek istiyorum

ayrıca şulenin ercünün adamı olduğu ve kızını şulenin öldürdüğü gibi şüpheler varmış :44:

De mi la olmamışımdır,

Hay Allahım valla dilime öyle bi alıştı ki kurtulamıyorum,olmayacak yerlerde de ağzımdan kaçar diye

korkuyorum valla...

Ahh amirim ne işler açtınız başıma...

Karakol, adlı dizinin dünkü bölümünde Ankara tayfasına gereksiz göndermeler vardı.
Dizi başlamadan önce çok fazla Behzat Ç . ile kıyaslandı. Oyuncuuları benzerlik yok , sadece polisiye yönü benziyor dedi . Cidden alakası yok dizi amerikan özentisi
O kadar mukayese edilince kendilerini bir halt sandılar sanıyorum , asalakça dizimizden beslenmeye çalışıyorlar. Bizim umurumuz mu ? O da ayrı mesele tabi

Son düzenleme:

Şule öldürmemiştir. Berna`yı iten erkekti sanırım. Ama Ercü`nün piyonuysa üzülürüm. Şule`yi seviyorum. Bir bölüm vardı babası gelmişti. Nedense o adamın babası olmadığını düşünmüştüm izlerken .
Bir de Şule ile ilgili daha önce garipsediğim bir nokta vardı. Behzat Şule`yi hiç araştırmadı. Hatta tam olarak adını bile bilmiyordu. Selim`i takip ettiren bir kişi evi kiminle paylaştığını da araştırmalıydı bence.

Yok yerde yatan Şule değil iki küçük çocuk
Asıl fotoğraftaki kim ? Şule mi ? Berna mı ?

RTÜK'ten Behzat Ç.’ye 'Türkçe' cezası!
Yayın saati değişebilir...
28 Mayıs 2011 Cumartesi, 0905

“BİR Ankara Polisiyesi / Behzat Ç.” dizisine RTÜK’ten uyarı cezası geldi. RTÜK, kararını, “Radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde, çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlaki gelişimine zarar verebilecek türde içerik taşıyan programlar bunların izleyebileceği zaman dilimlerinde yayınlanamaz” ilkesine dayandırdı. Bu ceza ardından dizinin 20.00 olan yayın saatinin 22.00 sonrasına çekilmesi gündemde. RTÜK, “Canlı Para” adlı bilgi yarışmasına katılan bir kadın yarışmacının küfürlü sözleri nedeniyle Show TV’ye de oybirliği ile uyarı cezası verdi. RTÜK cezayı “Türkçe, özellikleri ve kuralları bo zul ma dan, doğ ru, gü zel ve anlaşılır şekilde kullanılmalıdır. Dilin düzeysiz, kaba ve argo kullanımına yer verilemez” ilkesine dayandırdı.

HABERTÜRK alıntıdır.

Ağız tadıyla izlediğimiz iki dizimiz vardı birisi gereksizce saçmaladı, şimdide BEHZAT Ç. yi ge bir saate alabilirler sanki tvde başka eleştirilecek birşey kalmadıya.çok canım sıkıldı zaten pazar akşamında pazartesi stresi yapıyorum şimdi geç bir vakte alırlarsa sabah nasıl kalkıcam yaaaaaa:95::95::95:

İsterlerse gece 1 e alsınlar.
Gene izlerim..
Saçma sapan dizileri ekranda tutuyolarken neden Behzat Ç'ye dokunuyolar?

hadi ya gönderme yapmışlar demek dizinin tanıtımları dönmeye başlayınca buram buram behzat ç.kokuyor demiştim yanılmamışım reytinglerden görürler günlerini laaa

hadi ya gönderme yapmışlar demek dizinin tanıtımları dönmeye başlayınca buram buram behzat ç.kokuyor demiştim yanılmamışım reytinglerden görürler günlerini laaa

Behzat Ç. ile alakası yok dizinin , sadece polisiye akımından etkilenilmiş.Zaten dizi başladı 3 bölüm yayınladı 2 kez yayın saatini değiştirdiler.
bir bölümde 2 kez yaptılar bu terbiyesizliği
Orası Ankaraysa burasıda İstanbulmuş hacı :113:
Nedir bu çiş yarışı anlayamadım . Keşke Ankara bebeleri kadar samimi olabilseniz :/

Son düzenleme:
şu kurtlar vadisine neden dokunmuyor retük
bu arada karakol dizisi behzat ç mizin tırnağı bile olamaz kötü bir taklit olur sadece

Kızı intihar etmediği, öldürüldüğü için bir an gözlerinde pırıltı olan bir baba...
Acı içinde ama vicdanen bir parçada olsa rahatlamış...
Çok çok etkileyici bir sahneydi....

"Benim yüzümden olmamış..."

Anam salak Selim kıza çarptı
kız önüme atladı dedi ya bide mal herif
kızın üstüne sürdü resmen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…