- 10 Şubat 2009
- 1.675
- 3
-
- Konu Sahibi gulbeseker
Teşekkürler sead,
Ya önceki bölümlerini biliyorum az çok,
Bu kızının öldürülmesinden sonra izlemeye başladık biz de,
Yani kırmızı vosvosu vardı,hani Haruna para lazım diye sattı,geri aldı,
Bahara vereceği yüzüğü sattı,Harun da o parayı gazinodaki kadına kaptırdı ya salak,
Oralarını biliyorum,bi cinayetin ardından Ercüye ulaştı zaten,ihale mi ne vardı,Müsteşar bu konulara
fazla girme falan dedi hatta,ama amirim durmadı tabi,
Ordan sonra sanırım Ercüyle takışmaları başladı,ama o zaman kızının ölümüyle ne ilgisi var Ercünün onu anlayamadım...:44:
Bu arada biz de izleye izleye Angaralı olduk,zaten Ankaralıyım da,şimdi tam olduk,
Eşimle konuşurken napıyon la?,hadi la,nerdesin la? diye konuşuyoz,inanamıyorum kendime çok kaba bi
kız oldum sayelerinde...
Karar verdim 1 . bölümden itibaren izleyeceğim ya böyle olmuyor.
Ercünün alakasını bende bilmiyorum.
Gerçi cd deki adam o mu belli değil siyah kapşonlu bir adam var, yüzü görünmüyor. :44:
Ankaraya her geldiğinde yığınla adam öldürdüğünden , hatta son bölümde liste tutuşturdular eline ama
adam 20 yılldır üzerine yatırım yaptığım memura kastettin dedi ama bir yerde okudum .Kasttetiği kişi Behzat değilmiş aman benimde kafam karıştı.
Bence izle. Öyle çok sevkli oluyor. Ben diziye çok sonradan başladım. Yanlış hatırlamıyorsam 20. bölümden itibaren. Daha sonra diğer bölümleri izledim. Reklamsız olunca daha zevkli oluyor. Hatta bölümler bitince boşluğa düştüm şimdi ne izleyeceğim diyeo kadar bağımlılık yapmıştı yani.
yok la kaba kız olmamışsındır
Asıl ben dvdsini bekliyorum. Bir yerde okumuştum, sansürlü sansürsüz diye iki seçenek olacakmış.Ama tüm bölümler mi olacak yoksa ayrı bir film mi olacak orasını anlamadım.
Ben de Ercü`nün Berna`nın ölümüyle alakasını pek anlamadım. Acaba diyorum emniyetten başka biri yaptırdı da Ercü de kaseti ele geçirip o kişiye şantaj mı yapıyor? :26:
yakında dvd si çıkacakmış sansürsüz bende ilk bölümünden itibaren izlemek istiyorum
ayrıca şulenin ercünün adamı olduğu ve kızını şulenin öldürdüğü gibi şüpheler varmış :44:
Karakol, adlı dizinin dünkü bölümünde Ankara tayfasına gereksiz göndermeler vardı.
Dizi başlamadan önce çok fazla Behzat Ç . ile kıyaslandı. Oyuncuuları benzerlik yok , sadece polisiye yönü benziyor dedi . Cidden alakası yok dizi amerikan özentisi
O kadar mukayese edilince kendilerini bir halt sandılar sanıyorum , asalakça dizimizden beslenmeye çalışıyorlar. Bizim umurumuz mu ? O da ayrı mesele tabi
hadi ya gönderme yapmışlar demekdizinin tanıtımları dönmeye başlayınca buram buram behzat ç.kokuyor demiştim yanılmamışım reytinglerden görürler günlerini laaa
Diziyi esim sayesinde izliyorum.. su hakana tahammul edemiyorum keske onun yerine baka biri olsa