- 21 Mart 2011
- 839
- 110
-
- Konu Sahibi gulbeseker
bu diziyi geçen 2 bölüm önce izlemeye başladım ben beğendim gerçektende ama anlamadığım bişey var daha doğrusu önceki bölümleri izleyemediğim için anlamamaşımdır mutlaka:) eda harunu seviyomuydu önceden sanki o da harunu seviyomuş gibi geldi bana yada sanırım harun platonik bi aşk yaşıyo. diğer kızı sevmiyo ama annesi evlenmesini istediği için evleniyo sanırım. benim izlenim bunlar doğru anlamışımdır inş.:)
Dizinin başından beri Harun Eda'yı Eda'da malesef Selim'i seviyor.Eda ve Selim geçenlerde nişanlandı. Harun'da nisbet olsun diye evlenmeye çalışıyor.Selim Edayı aldattığı için ileride bu iki düğünde gerçekleşmeyebilir ama her halukarda Eda Harun'la olmaz.Sevmiyor çünkü
Beni en çok etkileyen sahnelerden biri sende izle. Bu sahnede kim kimi ne kadar seviyor anlarsın(Dailymotion - Seviyorum Merkez ) Behzat Ç. - Film ve TV Kanalı
teşekkür ederim izliyorum şuan ve anladım olaylarıama harunla daha çok yakışıyo bence
Bencede Harun Eda'yı hakediyor ama işte aşkın gözü kör olunca Selim gibi bi eziğe bile aşık olunabiliyor.Napcaksın:)
O pislik abisinin iş yerine gitti orada Şuleyi falan gördü.Behzat bi ara Şule`ye sarılıyordu noldu merak ettim:26:
Azul,
Bende diziye geç başladım, Memduh başkan ve Ercünün Behzatla alakasını bilmiyorum.
Bir ara 1. bölümden izlemeyi düşündüm ama izlemem gereken 30 bölüm var
her biri 70 dk desek ooo
Ama efsane sahneleri youtubeden seyrettim .
Gelelim Ercüye zaten Şevkette , Şulede , Baharda gördü adamı ...
Daha önceki bölümlerde Baharı kaçırmıştı .Bu bölüm Şuleyi...
Unuttuğum detaylar ;Bu bölümde yerinde göndermeler vardı.
Behza, Esra ve Şule film izlerken ödüllere güzel bir gönderme yaptılar.İzledikleri filminin müziği olmadığı halde filme ''en iyi film müziği'' ödülü verilmesi üzerine
Şule : Behzat'a da ödül diye tabak verdiler, demesi üzene alttan Antalyadaki ödül törenine gönderme var gibi geldi.
2. gönderme İgın ve Hayalet arasında geçti.
Ilgın :İnternet gazeteciliği yapacağım ama o da 22 Ağustosta bitiyor.belki kitap yazarım.
Hayelet : Toplatılmazsa okuruz.
Selim , yine aldattı Edayı ... Kız Edaya anlatacakmış herşeyi ...İnşallah ...
Behzattan sıkı dayak yiyecek Selim ... Zevkle izleyeceğim.
Birde nasıl ödlek Hayaletle konuşması sırasından ben Hayaletin onu izlememsine rağmen öttüğünü sandım. Bazı yerleri kaçırdım da
Birde Harunun meyhanedeki çocuk hesabı süperdi.
Harun : Patlatırız 3 çocuk. 3-6-9
Yazacaklarımı yazmışsın
Ercüyü Nejat İşler`den başkası oynayamazdı herhalde. Bu role çok yakışıyor.
Ercü karakteri Berna`nın ölümünden çok sonra diziye katıldı. O nedenle Berna`yı Ercü `nün öldürmesi şaşırttı beni. Belki Ercü değil başkası öldürmüştür diye düşünüyorum. Ercü de sadece kaseti ele geçirmiştir. Adam her işini kasetlerle hallediyor.
Azul,
Bende diziye geç başladım, Memduh başkan ve Ercünün Behzatla alakasını bilmiyorum.
Bir ara 1. bölümden izlemeyi düşündüm ama izlemem gereken 30 bölüm var
her biri 70 dk desek ooo
Ama efsane sahneleri youtubeden seyrettim .
Gelelim Ercüye zaten Şevkette , Şulede , Baharda gördü adamı ...
Daha önceki bölümlerde Baharı kaçırmıştı .Bu bölüm Şuleyi...
Unuttuğum detaylar ;Bu bölümde yerinde göndermeler vardı.
Behza, Esra ve Şule film izlerken ödüllere güzel bir gönderme yaptılar.İzledikleri filminin müziği olmadığı halde filme ''en iyi film müziği'' ödülü verilmesi üzerine
Şule : Behzat'a da ödül diye tabak verdiler, demesi üzene alttan Antalyadaki ödül törenine gönderme var gibi geldi.
2. gönderme İgın ve Hayalet arasında geçti.
Ilgın :İnternet gazeteciliği yapacağım ama o da 22 Ağustosta bitiyor.belki kitap yazarım.
Hayelet : Toplatılmazsa okuruz.
Selim , yine aldattı Edayı ... Kız Edaya anlatacakmış herşeyi ...İnşallah ...
Behzattan sıkı dayak yiyecek Selim ... Zevkle izleyeceğim.
Birde nasıl ödlek Hayaletle konuşması sırasından ben Hayaletin onu izlememsine rağmen öttüğünü sandım. Bazı yerleri kaçırdım da
Birde Harunun meyhanedeki çocuk hesabı süperdi.
Harun : Patlatırız 3 çocuk. 3-6-9