Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

ben zaten şevket ç ye de ayrıca hayranım
bu adamı fiziksel olarak ta oyunculuk olarak ta çok beğeniyorum ben
bu şevket abi rolüyle de bitirdi beni
düşünüyorum başkası oynaya0bilirmiydi bu rolü bence olmazdı

kızlarrrr çok komik bişey paylaşacağımmm
[video=youtube;e3pbRb1SXzQ]http://www.youtube.com/watch?v=e3pbRb1SXzQ&feature=player_detailpage[/video]

ben en başından beri biliyordum tatile gideceklerini tesadüfen diziyi izledikten 1 gün sonra haber buldum hatta bir dizi sitesine eklemiştim , kızılcahamam da çekim yapıyorlarmış
romantik dkların içine turp sıkmışlar ama bu seferki zanlı sanırım Şevket :)

resme bakk

Son düzenleme:
Ağır abimizi böyle ormantik hallerde görmeye alışık değiliz ama yakışmış yani amirime...

Bir savcı ve bir polisin romantizmi ancak bu kadar olabilir.
Ben Harun`a bayılıyorum demekten yorulmayacağım herhalde. Kızılcahamama`a gelip telaşlı telaşlı Şevket Abi deyişi öldürdü beni
Hele Şevket`le Behzat`ın o dayanışması. Elleri birbirlerinin dizinde, arada parmaklıklar...
Yaaaa benim neden böyle abim yokkkkk:95::95::95: Kıskanıyorum artık.

bu bölüm şevket ç nin di romantizim filan hikaye
yahu o yeşil pantolonla otele geldiği andan itibaren gülme krizine girdim
tesadüf diyor ya bir de
mahkemdeki halleri çıkışı her hali başke müthişti
bu hafta harundan da çok kopardı beni
bir de hayaletin cevdeti gördüğündeki ilk tepkisi
goçumm şekllinde ne kadar gerçek ve güzeldi ya
behzatın kızının öldürülmüş olmasına sevindim intahara daha fazla üzülüyordu
savcım hatun kişim dim dik sahip çıkıyor aşkına ona da alkış
ama bu bölüm için ŞEVKET Ç diyorum yine

bu bölüm çok güzeldi yine
çok da komikti şevket karakterini bende çok seviyorum.
sadece türban olayını niye ısrarla sokmaya çalışıyorlar
onu anlamış değilim.

şu bernanın olayınıda bi anlayamadım gitti. adam harap oldu resmen

neresinden başlayayım bilmem ki
şevvkeeet yeşiller içinde gecenin yıldıızı
insanoğlunun başına ne geliyorsa meraktan
Esranın çekeceği var ya Nesime ye baksana bu kadınla olmaz dedi Neymiş Esra Behzatın üstüymüş , sanane be kadın
bu arada Esra - Şevket süperdi .Sevket ne diyeyim bu adama kapılarına da dayandı ya . Ayıp nedir bilmiyor bu adam
Harunum tosun paşam her genç kızın rüyasısın sen oğlum bir eda yüzünden istemediğin biriyle olmaz ki ... birde Behzat duysa varya çanına ot tıkar
Esra - Behzat süperdii
Esra güçlü bir kadın Behzat'a da güçlü, onun arkasında durabilecek, gerekirse hatalarını çatır çatır yüzünün vurabilecek bir kadın yakışırdı zaten ...

dipnot : Selimde bir haller vardı . demek Harunun nişanlanacağını öğrenmiş.

Son düzenleme:
harunun telefon suratına kapandıktan sonra kendi kendine uyduruk konusmaları beni yerlere yatırdı. cok gulduk:) emeklerine sağlık tüm ekibin

Yok yok romantik değil anca ormantik yakışıyor bizim çiftimize
Bizimkiler romantizmi 2 dk yaşayabiliyor.

Doğru valla,adamakıllı bi gezemediler Şevket yüzünden,adam kahvaltı bile ettirmedi ya amirime,kim

öldürdü diye diye öğrendi sonunda nolduğunu...

Tam bir Şevket komedisi yaşandı dün akşam aman allahım çok güldüm ya
hele şöyle bir konuşma geçti ki akıllara zarar

Nesime Yenge: Benim babam bir evde iki usta olmaz derdi
Şevket: Kızım sanayi mi burası?

işte koptuğum anlardan biridir
seviyoruz seni behzat ç

bu diziyi geçen 2 bölüm önce izlemeye başladım ben beğendim gerçektende ama anlamadığım bişey var daha doğrusu önceki bölümleri izleyemediğim için anlamamaşımdır mutlaka:) eda harunu seviyomuydu önceden sanki o da harunu seviyomuş gibi geldi bana yada sanırım harun platonik bi aşk yaşıyo. diğer kızı sevmiyo ama annesi evlenmesini istediği için evleniyo sanırım. benim izlenim bunlar doğru anlamışımdır inş.:)

Ağır abimizi böyle ormantik hallerde görmeye alışık değiliz ama yakışmış yani amirime...

evet evet yakışmış ...

ege aydanı hep beğenirdim zaten bu dizideki rolü de tam oturmuş rolü bu haftaki gibi daha fazla olursa daha eğlenceli olur ...
harunun behzatla telefonla konuşmaları yani onun mış gibi yapmaları çok güzel hadi öptümm deyişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…