Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

Ne izliyeceğimi sanamı soracam yahu
Parsellediniz mi en yaptınız
Alla , herkes bir cins
Yok Trt'nin reklam eziyeti , ilk defa böyle saçma bir şekilde dizi izledim :KK57:

Neden hemen saldırmış oldugunuzu anlayamadım.
Pardon ama Trt hariç diğer kanalların hangi birinde bu reklam eziyeti yok ki?
10 dk dizi 5 dk reklam..
Ama bir reklam yüzünden asla izlemeyi kesmiceğim tek dizi " Behzat Ç. "
Leyla ve Mecnun'da çok güzel bir dizi.
Ama siz öyle bir konuştunuz ki sanki Behzat Ç. izlenmicek saçma sapan bir dizi.
Anlatma tarzınız yanlış.
"Bu kadar çok reklam izlemek istemiyorum, sıkılıyorum, bunalıyorum bu yüzdende hevesim kaçıyor izlemicem" diyebilirsiniz.
Ama sizin söyleyiş tarzınız başka türlü anlaşılıyor.:KK34:

Leyla Mecnun karakterleri olmasaydı dünkü bölüm çok kastı beni yahu. Akmadı bir türlü. Harun ayrı bi alem zaten :)

dünkü leyla ile mecnunlu sahnelerde kufur trt için nasıl da aazaltılmış farkettiniz mi. ayrıca bu bolumu behzat ç den çok farklı dusuncelerle izledim. cunku sırf birleştirme yapmak icin çekilmiş bir bölümdü. güzel de olmustu. ama behzat ç nin özgün senaryosunun aksine bir kalıp almıştı tabii. olsun yine de güzeldi. behzat ne yapsa izleriz biz.:) akbabuşla hayaletin içme sahnesine bittim:) sarhoşken muhabbetleri de super oluyıor.
sizi seviyorum la:)

Leyla Mecnun karakterleri olmasaydı dünkü bölüm çok kastı beni yahu. Akmadı bir türlü. Harun ayrı bi alem zaten :)
babam seyrettirmedi inat etti ya :KK53: kaçırdığım yerler oldu banada biraz karman çorman oldu gibi geldi :KK1:
Leyla ile Mecnundaki daha seyrindeydeydi.LvM karakterlerinin olduğu sahneler komikti...Koskoca Behzat amir bir Zerafet :KK9: uğrana gitti adamları aldı geldi :KK61:bu kısım olmadı :63: başka bahane mi kalmadı yahu :63: olayı daha önemli kılan başka bir sey bulamazlar mıydı ?
selimin yokluğu ne güzeldi ya kasıntı herif ama onda da bir haller var sürekli dışlandığını sanıyor onlar -bizler ikilemi yaratıp duruyor.bu selim bir arıza çıkaracak sonunda ama hadi hayırlısı :63:
halbuki bak cevdet'e ne kadar azimli kendi ağzıyla söylüyor işte bende gelebilir miyim diye bu bölümde ödü birşeylere karıştı ama :KK1:
gelelim Behzat-Bahar- Esra üçlüsüne

Baharım tabi savcının bu kadar Behzatın etraında olmasın dolayı anladı aralarında birşey olduğunu iyide oldu.Baharda Esranın cesaretinin 10 da biri yok:63:

ve bitiriken benim ennn sevdiğim diyaloğu paylaşayım :KK52:

esra : birkaç günlüğüne bir yerlere gidelim mi ?
behzat :eek:lur . nereye gidelim ?
esra: bilmem biraz yalnız kalacağımız bir yere gidelim
behzat: e tamam şuleyi evden kovalım :KK60:
esra: yok canım kızın rahatını bozma şimdi
behzat : e tamam .
esra : kızılcahamam
bezat: kızılcaham :KK1:
esra:hıı
behzat: e hamama da gideriz
esra : olur keselemem ama :KK60:
behzat : olur ben keselerim :KK60::KK60:
esradan muzur bakışlar :KK69:
behzat : sırtının şu kadar bölümünü keselebiliyor musun
esra: he
bezat : nasıl keseliyorsun la ben keseleyemeiyorum
esra : ben keselerim neden keseleyemeyeyim (esra iki elini arkadan kavuşturur)
bezat: ötekisi ötekiyle şey oluyor :KK60: haydaa
esra: yaa
bezat : bizim tosun paşanın şurda kalıyor eli ha :KK60:
esra : hahaha
behzat : ben keselerim ama :KK60:
esra : tamam

Behzat Ç.’nin sırrı

En son “Sabit pazar akşamı programım” olduğunda herhalde ortaokul yaşlarındaydım.

Pazar banyomu yaptıktan sonra televizyon karşısına kurulur, Bizimkiler’i izlerdim.
Tatil gecesi olduğu için tatlı, ertesi gün pazartesi olduğu için ekşi, öyle bir tuhaf lezzeti vardı pazar gecelerinin.
İşte ta o zamandan beri galiba ilk defa, şu an benzer hislere sahibim.
Birçok insan gibi ben de pazarları işimi gücümü bırakıyor, Behzat ǒye kilitleniyorum.
Her ne kadar içimi karartsa da bir bölümü bile kaçırmadığımı itiraf edeceğim şu noktada. Bazen Behzat Ç.’yi izlerken, Allah’ım diyorum, ben öleyim bari. Bir içim kararıyor, bir içim kararıyor, sormayın. Ha, şikayet ettiğime bakmayın, hoşuma da gidiyor hani. Öyle bir durumdayım ki evde yoksam bile video kaydediciye kaydediyorum, dönünce izliyorum.
Neyse canım, hem iç kararması, hem sevmek, hem rahatsız olmak, hem de kendini alamamak; bu kötü bir şey değil, bu dizi bir noktada birtakım duygularımızı gıdıklıyor olmalı ki böyle seyrediyoruz.
Madem hal böyle, dedim ki küçük bir araştırma yapayım. Niçin böyle deliler gibi izliyoruz, anlayayım. Buyurunuz, anlatayım:
-Şimdi efendim, Erdal Beşikçioğlu’nun can verdiği Behzat Ç. isimli şahıs, tam o kadınların kendisini mutsuz edeceğini bile bile aşık olup bol gelgitli ilişkiler yaşadıkları adamlardan. Misal, aslında hepimiz Bahar’ı sevdiğini, unutamadığını biliyoruz, savcı hanım da biliyor ama kendini ona teslim etmekten alıkoyamıyor. Dizi bu özelliğiyle tüm kadınları bir defa kendine çekmiş bulunuyor.
Şimdi diyeceksiniz ki, olmaz olsun Behzat Ç. gibi sevgili. Ha, bence de olmaz olsun canım. Onu demiyorum. Ama bir yandan da “olsa da denerdik” dediğinizi duyar gibi oluyorum.
- Biraz kaba saba ama biliyoruz ki aslında ince. Hayat, ilişkiler, başına gelenler inceliklerini biraz törpülemiş. Yani kız arkadaşına bir ayılık ettiği zaman, öyle bir adam olduğu için yapmıyor bunu... Salon erkeği değil, sokakların adamı.
- Tamam, Behzat Ç.’yi kahpe dünya biraz kabalaştırmış olabilir lakin başına bir hal geldiğinde bilirsin ki seni ölüm pahasına korur, kollar. İnsanı kendini güvende hissettirir. Bu da bir kadının bir erkeği beğenmesi için önemli bir sebeptir.
- Dizide gerçek diyaloglar var. Seslendirme kullanılmıyor. Seslendirme demişken, şu konuya da bir gireyim.
Kimi dizilerde seslendirme kullanılmaması o dizinin mükemmel olduğu anlamına gelmiyor. Behzat Ç, sana söylüyorum, damat sen anla.
Mesela dikkat edin kimi dizilerde oyuncuların çoğu “mühim” bir konuşmaya başlarken önce ani ve kesik bir nefes alır, sonra o pek önemli konuşmasını yapar.
Allah aşkına söyler misiniz, ne zaman birine çok kızdığınız ya da önemli bir konuşma yapacağınız zaman sanki biri sizi korkutmuş gibi nefes alarak lafınıza başladınız? Bir dikkat edin, ne dediğimi anlayacaksınız...
Neyse efendim, lafı dağıtmayayım şimdi, neticede Behzat Ç., aynı gerçek hayatta söz konusu olan konuşmalar barındırdığı için seviliyor.
İnandırıcı, birbirine yedi dakika bakıp göz süzen kadınlar ve adamlara yer verilmiyor. Günlük hayatta asla kullanmadığımız sözler kullanılmıyor.
- Dizideki küfür dozu kimilerini rahatsız ediyormuş. Peki arkadaşlarıyla konuşmalarıyla günlük diline yerleşmiş küfürleri kullanan, trafikte her gün okkalı küfürleri sallayan da biz değil miyiz?
- “Kelle kadrajı” diğer dizilerdeki kadar yoğun değil, dozunda, sürekli “sırf kafa” görmüyoruz. Bu yüzden de ayrıca teşekkür ediyorum.
- Dizi gündeme gönderme yapıyor. Toplumun vicdanını sızlatan meselelere parmak basıyor, cezasını da kesiyor.
Baksanıza halimize, artık normal yöntemlerle rahatlayamıyoruz ama Behzat Ç. bir nebze olsun yardımcı oluyor darmadağın olan adalet duygumuzu biraz dengelemek adına, sağ olsun...
Toplum vicdanını adalet mekanizması değil, bir dizi rahatlatıyor!

11 Mayıs 2011

Melike Karakartal HÜRRİYET

Alıntıdır.

Neticede Behzat Ç., aynı gerçek hayatta söz konusu olan konuşmalar barındırdığı için seviliyor.

İnandırıcı, birbirine yedi dakika bakıp göz süzen kadınlar ve adamlara yer verilmiyor.

Günlük hayatta asla kullanmadığımız sözler kullanılmıyor.

Şiddetle katılıyorum.........:KK9::KK9::KK9:

''Toplum vicdanını adalet mekanizması değil, bir dizi rahatlatıyor!''
Bu yoruma katılmamak mümkün mü??
Akbabanın sırrını, Selim'in sonunu ve Behzat'ın kızının ölüm sebebini çok merak ediyorum ha birde hayaletin ailesi eşi dostu kardaşı yok mu kimsesi yok mu??.
Bu konulara değinsinler hocam cinayet cinayet nereye kadar:)

doğallık ,gerçeklik, iyi oyunculuklar ,
sisteme dair ince eleştiriler
sebep her ne ise ne
ama ben pazar günlerini iple çekiyorum ve behzat ç üzerine dizii tanımıyorum

doğallık ,gerçeklik, iyi oyunculuklar ,
sisteme dair ince eleştiriler
sebep her ne ise ne
ama ben pazar günlerini iple çekiyorum ve behzat ç üzerine dizii tanımıyorum

Ben bu diziyi çok seviyorum, süper demeye korkuyorum. Bir kaç diziye dedim ya dizi çok bozuldu ya da yayından kalktı. Aynı şeylerin bu diziye olmasından korkuyorum:18:

Ben bu diziyi çok seviyorum, süper demeye korkuyorum. Bir kaç diziye dedim ya dizi çok bozuldu ya da yayından kalktı. Aynı şeylerin bu diziye olmasından korkuyorum:18:

biterse diye ben de korkuyorm ya da popülerlik dizinin kalitesini düşürürse diye
ben harun olmassa kime böyle gülerim :)
umarım behzat ç miz hep aynı çizgide devam eder

biterse diye ben de korkuyorm ya da popülerlik dizinin kalitesini düşürürse diye
ben harun olmassa kime böyle gülerim :)
umarım behzat ç miz hep aynı çizgide devam eder

İnşallah...

Şuan tekrarını izliyorum yine aynı zevkle:KK16:

Selim`le ilgili bir senaryo yazdık geçen gün eşimle. İkimizde sevmiyoruz onu. Selim öyle bir hırslansın ki seri katil olsun. Bir kaç bölüm bizim ekip bu cinayetleri araştırsın. En son Selim`in olduğu ortaya çıksın. :KK52:

İnşallah...

Şuan tekrarını izliyorum yine aynı zevkle:KK16:

Selim`le ilgili bir senaryo yazdık geçen gün eşimle. İkimizde sevmiyoruz onu. Selim öyle bir hırslansın ki seri katil olsun. Bir kaç bölüm bizim ekip bu cinayetleri araştırsın. En son Selim`in olduğu ortaya çıksın. :KK52:

selimi harun öldürecek yoksa zaten edayı aldattığını da0 öğrenince kopar kıyamet kopar:))
selim i ben de sevmiyorum
tekrarını ben de izledim:)))yine koptum ya hele piyano sahnesi vardı ya
harun beni bitiriyor zaten

[video=youtube;BvjFX7wGmZ4]http://www.youtube.com/watch?v=BvjFX7wGmZ4[/video]

sanirim hamama gitmisler...

Nolmuş bunlara yaa hamamdan hapse mi düşmüşler ALLAH ALLAH......:44::86:

X