Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

ayça varlıer(bahar)diziden ayrılacakmış.ölüyormuş dizide.nedeni de aşırı derecede gıcık sevimsiz olan rolüymüş.insanlar ondan nefret etmeye başlamış.ve iki dk lık sahne yazıyorlarmış bir bölüme ankaraya boşu boşuna gidiyorum diyormuş.çok çok yakın arkadaşı olan yeğenim söyledi.
hadi sevinin gari..:KK66::KK66::KK66:

neeeeeeee :KK52:
nihayet ya :KK66:
güle güle parazit güle güle asalak :KK64:

ben ilk burada arkadaş söyleyince kulaktan dolma haber sandım ama Emrah Serbes sosyal paylaşım sitesinden açıklama yapmış . Behzatımız üzülecek ama seviindim bende :KK64::KK62:

Twitter

Son düzenleme:
ay uyuz bahar ya ona olmaz behzat buna olmaz behzat şunu yapma behzat bunu yapma behzat ne bu be mıymıylık abidesi. savcı öyle mi hiç şirine ya çok iyi oldu behzatla çok yakıştılar :KK69::KK69:

Behzat hayranları bu akşam Trt 1 de Leyla ile Mecnun dizisine Behzat ve ekibi konuk oluyo,çok çok

komik bi dizi,bizim tayfa da olunca daha da eğlenceli olur,kaçırmayın benden söylemesi!

Harun da var tabi,onsuz olur mu!
:KK1:

bahar'ın öleceğine dair bir haber yok!
arkadaşın söylediği kulaktan dolma ve fark ettim ki sosyal paylaşım sitesine yazılanda daha önce yayınlanan bir bölümle alakalı
evet bahar'ı dizi izleyicileri sevmiyor ama diziden çıkma gibi bir durum yok !

Son düzenleme:
şimdi netten seyrettim koptum ya bütün replikleri küfürleri harun'a yazmışlar.

bahçede balık yapan adama
biz greenpeaceten geldik seninkini ölçecez dedi ya koptum :KK60:
ay onca adam bir araba ankaraya nasıl gelecek :KK1:
4 fil bir arabaya nasıl biner öğrenmiş olduk :KK60:

Yeni Fragman
[video]http://www.startv.com.tr/BehzatC/behzat-c-bir-ankara-polisiyesi-108.html[/video]

Bahar seni öldürmek istiyorum.
Uyuz karı ya.
Yaptı gene yapıcağını gene herşeyi berbat etti.
Defolup gitsin artık şu diziden ya.
Görmek istemiyorum kadını!
Of Behzat of. Yapılır mı bu Esra'ya?

İki dizi bir araya geldi

TRT 1'de Çarşamba akşamları yayınlanan 'Leyla ile Mecnun' dizisi son bölümünde 'Behzat Ç.' oyuncularını konuk etti. Ortak bir bölüm çeken dizi ekibi izleyenleri kırdı geçirdi.

Dün akşam TRT 1'de on ikinci bölümü yayınlanan absürd komedi dizisi Leyla ile Mecnun'un 'Ankaralı' konukları vardı. Star TV'nin beğeniyle izlenen dizisi 'Behzat Ç.'nin iki başrol karakteri 'Leyla ile Mecnun' dizisine konuk oldu.

İki dizi ekibinin ortaklaşa çektiği bölümde, sevdiği kız Leyla için yapmadığı şey kalmayan Mecnun'un, rüyasına giren 'ak sakallı dede' ve mahalle sakinleri ile karıştıkları bir cinayet sonucunda olayı çözmek için devreye Behzat Ç. katılır. Ölünün Ankara'da bulunmasıyla harekete geçen Behzat Ç. soluğu İstanbul'da alır ve olaylar gelişir...

Sevilen karakterler 'Behzat Ç.' ve 'Harun'un renk kattığı bölümde, cinayete karışan Mecnun, İskender, ak sakallı dede, Bakkal Erdal ve Hırsız Yavuz gözaltına alınıp Ankara'ya götürülür.

Dizinin hayranları şimdi ise Pazar günü yayınlanacak olan Behzat Ç.'deki sorgulama sahnesini merakla bekliyor.

Pazar günü sorgu varmışşşşşş...:KK52:

Kızlar Behzatlı sahneleri koyacaktım ama yapamadım,nasıl ekliyoduk videoyu yaa,eklemeye

eklemeye unutmuşuz valla.......
:KK1:

behzat amirim keyifsiz bugün ya,
ama şevket ve harun beni bitirdi gülmekten ya
dakka bir gol bir :KK60:

X