Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

Bu haftaki adamım Akbabaydı arkadaş
Ağzı yok dili yok köpeğe mi gücün yetiyor diyerek adamı duvara fırlatmasına bayıldım.
Gönlümü kazandın akbaba

Meğer ne duygu yüklü bir adammışsın sen
adamımsın akbaba

şu baharı da vursunlar artık
parazit gibi giriyor araya uyuz kadın

evet ya hayvan sevgisinden dem vuruyolar 2 bölümdür
ve bu beni inanılmaz mutlu ediyo normalde çok sık rastalanan bişy değil çünkü
ayrıca savcı esra gözüme daha bi cici görünmeye başladı aşk yaradı hatuna
behzat da yazık mesaj atması rapor vermesi falan ne kadar da özverili biraz kalın olsa da

Son düzenleme:

evet o rapor mu veriyorsun muhabbetine koptum ya
ah behzat amirim ne hallere düştün
Savcının da tipik aşık halleri çok hoş oldu
ayrı bir tat geldi diziye

birde akbabanın köpeğe otopsi yapıp zehirlendi teşhisi koyma şekli taktire şayandı
nasıl anladın zehirlendiğni?
Midesinde et vardı kediye verdim o da öldü :)
Çocukken zeka fışkırıyormış adamdan bayıldım bayıdım :)

ben akbabanın rüyasında gördüğü kadın kim onu çok merak ediyorum
o kısmı kaçırdım sanırım rüyasında erik yerken korkarak uyandı falan
sonra kalktı bi kadının gazetedeki resmini birleştirdi ya

onu henüz bizde bilmiyoruz
zannediyorum 32. bölümde açığa çıkacak
halen maçhul o ablamız :)

Son düzenleme:
Azrasılam aklın hayalin durur küfürlere desem

geçen bölüm siz bana çete çökertiğim için değil o herifi bıraktığım için ödül verdiniz tabak güzel ama çekin ***** demesini takdir ettim

bu bölümde de ödül tabağında esra ile çilek yediler
sansürler midemi bulandırdı ki öyle böyle değillerdi yani ...
akbaba ben bu herifi çok seviyorum ya köpeğe otopsi hikayesi biraz uçuktu .çok alem birde test etmesi için kediye yedirmiş bak sen akbaboşa bir sitede birleştirdiği resmi Mine Tugay'a benzetmişler
Behzatın cd için neyden ödün verdiğini anlamadım .belki geç takip etmeye başladım kaçırdığım şey var .

Eklentiler

• $mine-tugay_2b.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 58
benzettiler ama o koz mine tugay değil
açıklama yaptı ben değilim diye

benzettiler ama o koz mine tugay değil
açıklama yaptı ben değilim diye

nerede yapmış o malum siteye mi ?
bir açıklama bulamadım ben ...
olsa anasayfadan verirlerdi .

sadece Engin Altan Düzyatan'ın diziye katıldığına dair haberler var .

Engin Altan Düzyatan'ın diziye geldiğini senden duydum, resmen şok oldum. O adamın oyunculuğuna da, tipine de uyuz oluyorum. Hemen gidip bir araştırma yaptım. Dizide değil, mayıs ayında çekilmeye başlanacak olan filmin; "Behzat Ç. Son Hafriyat"ın kadrosunda yer alacakmış. Diziye gelmediğine sevinsem mi, filmde olacağına üzülsem mi bilemedim. :44: Ayrıca filminin çekileceğini de yeni öğrendim, hiç haberim yoktu.

Bu arada Bahar'ın diziden biran önce çıkması gerektiğini düşünenlerdenim. Bir insanın mimikleri, bakışları, konuşma şekli bu kadar mı itici olur. Dizinin atmosferi içinde, ayrı bir dünya gibi kadın. Çok uyumsuz.

benim bahsettiğim dizi sitesiydi orada yok bir açıklama belli olmaz bence ortada bir şey yok daha
illa bu hatun hemen ortaya çıkacak değil ya ...

pardon filmi diyecektim yanlış yazmışım ...
evet izleyicide tepkili başka kişiler var milletin kafasında özellikle Behzat gibi daha ağır oturaklı adamlar bekliyoruz artık rolü ne bilmiyorum ... kitabı okumadığım için ...

bende baharı pek sevmiyorum. Behzatla bir şeyler geçmeyecekse arasından gitsin .çok kasıyor
zaten bu saatten sonra ne olabilir ki birde esrayı öğrenince tamamen koparlar

diziye katilmiyor sinema filminde oynayacakmis..diziye gelmesin böyle iyi

bizim kerpeteden demi daha çok küfür ediyorlar

bizim kerpeten küfür ediyor sadece burada hemen hemen herkes azracım ...
bende önyargılıydım izlemediğim için ama izleyince öyle olmuyor herkes çok doğal
yeri geliyor gülüyor yeri geliyor düşündürüyor o tarz bir dizi

savcı esra soğuk bi hatun gibiydi meğer çok şirinmiş resmen liseli aşık moduna geçti kadın
sürekli sırıtıyor ...behzatla mesajlaşmaları,arabaya harunu almama çabaları da çok hoştu.
bahar konusunda herkes haklı diziye yakışmıyor gerçekten.
akbabanın hikayesi de çok ilginç ve etkileyeciymiş köpeğin midesi ve kedi olayı...ve gizemli kadın
çok merak ediyorum onu bu kadar etkileyen bir şey demekki çok sevdi fakat kavuşamadı

Aşk buz gibi bi savcıyı bile liseli aşık moduna sokabiliyor onu gördük dün akşam Kadın ceset nerde derken bile gözlerinden okunuyordu heyecanı

ayça varlıer(bahar)diziden ayrılacakmış.ölüyormuş dizide.nedeni de aşırı derecede gıcık sevimsiz olan rolüymüş.insanlar ondan nefret etmeye başlamış.ve iki dk lık sahne yazıyorlarmış bir bölüme ankaraya boşu boşuna gidiyorum diyormuş.çok çok yakın arkadaşı olan yeğenim söyledi.
hadi sevinin gari..

Hadi gözümüz aydın...Yalnız Behzat baya etkilenir bundan da,hep sevdikleri ölüyo,savcı teselli eder artık ...:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…