- 15 Eylül 2007
- 7.816
- 2
- 37
-
- Konu Sahibi gulbeseker
Bu haftaki adamım Akbabaydı arkadaş
Ağzı yok dili yok köpeğe mi gücün yetiyor diyerek adamı duvara fırlatmasına bayıldım.
Gönlümü kazandın akbaba
Meğer ne duygu yüklü bir adammışsın sen
adamımsın akbaba
şu baharı da vursunlar artık
parazit gibi giriyor araya uyuz kadın
evet ya hayvan sevgisinden dem vuruyolar 2 bölümdür
ve bu beni inanılmaz mutlu ediyo normalde çok sık rastalanan bişy değil çünkü
ayrıca savcı esra gözüme daha bi cici görünmeye başladı aşk yaradı hatuna
behzat da yazık mesaj atması rapor vermesi falan ne kadar da özverili biraz kalın olsa da
ben akbabanın rüyasında gördüğü kadın kim onu çok merak ediyorum
o kısmı kaçırdım sanırım rüyasında erik yerken korkarak uyandı falan
sonra kalktı bi kadının gazetedeki resmini birleştirdi ya
onu henüz bizde bilmiyoruz
zannediyorum 32. bölümde açığa çıkacak
halen maçhul o ablamız :)
çok heyecanlı
bi atraksiyon daha geliyo demek
ben de kaçırdım sandım
çok tesirinde kaldı fena oldu çünkü
benzettiler ama o koz mine tugay değilAzrasılam aklın hayalin durur küfürlere desem
geçen bölüm siz bana çete çökertiğim için değil o herifi bıraktığım için ödül verdiniz tabak güzel ama çekin ***** demesini takdir ettim
.
benzettiler ama o koz mine tugay değil
açıklama yaptı ben değilim diye
nerede yapmış o malum siteye mi ?
bir açıklama bulamadım ben ...
olsa anasayfadan verirlerdi .
sadece Engin Altan Düzyatan'ın diziye katıldığına dair haberler var .
Engin Altan Düzyatan'ın diziye geldiğini senden duydum, resmen şok oldum. O adamın oyunculuğuna da, tipine de uyuz oluyorum. Hemen gidip bir araştırma yaptım. Dizide değil, mayıs ayında çekilmeye başlanacak olan filmin; "Behzat Ç. Son Hafriyat"ın kadrosunda yer alacakmış. Diziye gelmediğine sevinsem mi, filmde olacağına üzülsem mi bilemedim. :44: Ayrıca filminin çekileceğini de yeni öğrendim, hiç haberim yoktu.
Bu arada Bahar'ın diziden biran önce çıkması gerektiğini düşünenlerdenim. Bir insanın mimikleri, bakışları, konuşma şekli bu kadar mı itici olur. Dizinin atmosferi içinde, ayrı bir dünya gibi kadın. Çok uyumsuz.
bizim kerpeteden demi daha çok küfür ediyorlar
savcı esra soğuk bi hatun gibiydi meğer çok şirinmiş resmen liseli aşık moduna geçti kadın
sürekli sırıtıyor ...behzatla mesajlaşmaları,arabaya harunu almama çabaları da çok hoştu.
bahar konusunda herkes haklı diziye yakışmıyor gerçekten.
akbabanın hikayesi de çok ilginç ve etkileyeciymiş köpeğin midesi ve kedi olayı...ve gizemli kadın
çok merak ediyorum onu bu kadar etkileyen bir şey demekki çok sevdi fakat kavuşamadı
ayça varlıer(bahar)diziden ayrılacakmış.ölüyormuş dizide.nedeni de aşırı derecede gıcık sevimsiz olan rolüymüş.insanlar ondan nefret etmeye başlamış.ve iki dk lık sahne yazıyorlarmış bir bölüme ankaraya boşu boşuna gidiyorum diyormuş.çok çok yakın arkadaşı olan yeğenim söyledi.
hadi sevinin gari..