Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

yeni fragmanı çıkmış kızlar savcıyla ne şekerler yahu pazar olsada izlesem bi an öncce :KK69:

Yalnız ağır abimiz pek bi romantik görünüyo burda,hayret ettim,ama yakışmış...:KK23:

Demek ki erkeği erkek yapan biraz da kadındır,kadınsız yarım kalıyo erkekler sanırım...:97:

screenshot20110429at110.png

screenshot20110429at110i.png

ay şu resmi görünce aklıma geldi, behzatın savcıya hediye verdiği kısım ne komikti demi,:KK1::KK1:
savcının heykeli kırması falan, o heykeli kırma sahnesi hazıranmışmıydı, yoksa spontane mi gelişti acaba, çok doğaldı
:KK1::KK1:

Son düzenleme:
ay şu resmi görünce aklıma geldi, behzatın savcıya hediye verdiği kısım ne komikti demi,:KK1::KK1:
savcının heykeli kırması falan, o heykeli kırma sahnesi hazıranmışmıydı, yoksa spontane mi gelişti acaba, çok doğaldı
:KK1::KK1:
savcım başka hediye beklerken klasik terazi hediyesi gelince behzattan sinirlendi :)
Bilerek yapılmış :)

Son düzenleme:
gercekten öyle hani bende kapaliyim ama hic duymadim böyle tepkiler kendi ailemden duyduklarim disinda onlarda istemediklerinden dolayi..
birde gercekten bir sorun var gibi gösteriyorlar ben türkiyede okumuyorum yurt disinda okuyorum ama türkiyede de okusam acip giderdim ama sanki hic okulda acan yok gibi birakmis birini gösteriyorlar gercekten mesele var gibi belkide vardir ben bilmiyorum ama bu basörtüsü konusunda gereksiz yaklasimlar..tamam basinda baban mi kapatti demesi filan iyidi her kapali aile baskisindan kapali olamdigini gösterdi ama sonraki sey kadinin sözlü tacizi yok artik deidm

olabiliyo böyle şeyler.bende kapalıyım üç yıl önce ünv.de bir ders çıkışı arkadaşlarla bi hocanın bizi (kapalıları) sevmediğinden bahsediyoduk.meğer arkamızdan dekan geliyomuş duymuş söylediklerimizi ewet sizi sevmiyoruz çok mu gücünüze gitti dedi.çok üzülmüştük.
bide mezuniyetimizde kapalı olarak çıkamadığımız için kepimizi cübbemizi giydik seyirciler arasından kendi mezuniyetimizi izliyoduk bi arkadaşımla.arkadan 40-50 yaşlarında iki kadın bize pet şişe fırlattı.sizin burda işiniz yok açıcaksınız başınızı aşağı ineceksiniz diye.tabi cevabını verdik.etraftaki diğer izleyicilerde onlara tepki gösterdi.ama ne yapıcaksın çıkıyo bazen böyle densizler.
insanlar birbirlerine sadece insan oldukları için saygı gösterseler sorun kalmayacak ama ne yapalım...

bu diziyi geç keşfedenlerdenim kardeşim sayesinde son iki haftadır izliyorum.
ama annem hala alışamadı niye kaba kaba konuşuyor bunlar diyip izliyor :KK1:
çok hoş ve doğal bir dizi,erdal beşikçioğlunun işleri çok başarılı oluyor çok beğenirdim bu dizide de gene çok iyi.
haruna bayılıyoruz her dediğine her yaptığına gülüyoruz :)

aslında biliyorum ki süper bir dizi ama izlemek hiç kısmet olmadı ne hayrettirki bugün rüyamda behzat ç.yi ve seti görüyorum allahım bn bu süper diziyi neden izlemedim diyorum içimden(ne alaka rüyama girdi onuda bilmiyorum)

bu bir işaretmidir
izlemek için çok mu geç kaldım kızlar

Behzat ve Esra çok tatlıydılar. :KK69:
Şule durumu çaktı hemen :KK1:
Akbaba ne dövdü ama adamı.
İyi yaptı:KK47:

aslında biliyorum ki süper bir dizi ama izlemek hiç kısmet olmadı ne hayrettirki bugün rüyamda behzat ç.yi ve seti görüyorum allahım bn bu süper diziyi neden izlemedim diyorum içimden(ne alaka rüyama girdi onuda bilmiyorum)

bu bir işaretmidir
izlemek için çok mu geç kaldım kızlar

Geç kalmadın Azracım,gel sen de katıl bize,inan çok komik bi dizi,bir de az küfürlü konuşsalar daha

güzel olucak ama işte napalım...
:KK1:

X