- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- Konu Sahibi gulbeseker
cok komik dizi yaaa :) gelmis gecmis en dogal dizi..
son bölüm harikaydi gercekten
son bölüm harikaydi gercekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
savcım başka hediye beklerken klasik terazi hediyesi gelince behzattan sinirlendi :)ay şu resmi görünce aklıma geldi, behzatın savcıya hediye verdiği kısım ne komikti demi,
savcının heykeli kırması falan, o heykeli kırma sahnesi hazıranmışmıydı, yoksa spontane mi gelişti acaba, çok doğaldı
arkadaşlar gelecek haftaki yani 8 mayıstaki bölümde leyla ile mecnun dizisiyle ortak bölüm olucak leyla ile mecnun 4 mayısta trt1 deBehzat Ç. : Bir Ankara Polisiyesi'nin Videoları: Behzat Ç + Leyla İle Mecnun Fragman - TRT 1 ÇARŞAMBA | Facebook buda ortak bölümün fragmanı
gercekten öyle hani bende kapaliyim ama hic duymadim böyle tepkiler kendi ailemden duyduklarim disinda onlarda istemediklerinden dolayi..
birde gercekten bir sorun var gibi gösteriyorlar ben türkiyede okumuyorum yurt disinda okuyorum ama türkiyede de okusam acip giderdim ama sanki hic okulda acan yok gibi birakmis birini gösteriyorlar gercekten mesele var gibi belkide vardir ben bilmiyorum ama bu basörtüsü konusunda gereksiz yaklasimlar..tamam basinda baban mi kapatti demesi filan iyidi her kapali aile baskisindan kapali olamdigini gösterdi ama sonraki sey kadinin sözlü tacizi yok artik deidm
aslında biliyorum ki süper bir dizi ama izlemek hiç kısmet olmadı ne hayrettirki bugün rüyamda behzat ç.yi ve seti görüyorum allahım bn bu süper diziyi neden izlemedim diyorum içimden(ne alaka rüyama girdi onuda bilmiyorum)
bu bir işaretmidir
izlemek için çok mu geç kaldım kızlar
Geç kalmadın Azracım,gel sen de katıl bize,inan çok komik bi dizi,bir de az küfürlü konuşsalar daha
güzel olucak ama işte napalım...