Behçet derdi :(

Tokiarika23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
2.225
5.075
88
Bayanlar eşim ayağında çıkan yaralar ve ağız yaraları ve ağrılar için hastaneye gitmişti, test sonucları bugün cıktı ve doktor hafif seyirde behçet demiş
Dondum kaldım, hastalıkla ilgili her sitede farklı birşey yazıyor, yasayan var mı ne olur bilgi almak istiyorum ...

Korkmalı mıyım, ne gibi önlemler alabiliriz ??

Bir tanıdığım behçet hastası.Ara ara atak dönemleri oluyor.Ateş yükselmesi tara vs...ama geçiyor birkaç güne.Başka bir zararı varmı bilemiyorum.geçmiş olsun

Bir tanıdığım behçet hastası.Ara ara atak dönemleri oluyor.Ateş yükselmesi tara vs...ama geçiyor birkaç güne.Başka bir zararı varmı bilemiyorum.geçmiş olsun
Kalıcı bir hasar bıraktı mi acaba tanıdığınız da ?

Kalıcı hasar yok.Kontrol altında olunca sıkıntı olmuyor merak etmeyin.Ama çocukları olmadı.Behçet olduğu için sperm sayısı çok azmış.tüp bebekle çocukları oldu

Kalıcı hasar yok.Kontrol altında olunca sıkıntı olmuyor merak etmeyin.Ama çocukları olmadı.Behçet olduğu için sperm sayısı çok azmış.tüp bebekle çocukları oldu
8 aylık bir evladımız var çok şükür. Allah daha kötüsünden korusun inşallah.

Bir yakınım behçet hastası..
Ara ara atakları oluyor. İnatçı yüksek ateş, ağız ve boğaz yaraları, vücudun genelinde aşırı ağrı.

O ataklar olduğu zaman bir süre ağrı kesicilerle yatıyor sadece. Zaten kalkacak hali olmuyor. Behçet hastalarında vücut normal bir insanı sarsmayacak virüslere bile farklı tepkiler verip yatırabiliyor. Allah şifa versin zor hastalık..

Kalıcı hasarlar bıraktı mi gerçekten çok üzgünüm annem babam iyice telaşlandırdı beni ...
Ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum şoktayim.

Kalıcı hasarlar bıraktı mi gerçekten çok üzgünüm annem babam iyice telaşlandırdı beni ...
Ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum şoktayim.

Hayır gayet iyi. Küçük torun bakıyor her gün onun peşinde..
İlaçlarını falan düzenli içiyor.

Üstelik yeni değil en az 35-40 senedir yaşıyor bu hastalığı..

Allah razı olsun çok teşekkür ederim .

Hepimizden inşallah.
Bu kadar panik olmayın. Çevrenize çok kulak asmayın doktoru dinleyin. Her kafadan ses çıkar. Çok biliriz biz milletçe ahkam kesmeyi.

Yaşadığınız ili bilmiyorum da İstanbul Anadolu yakasında Medipol hastanesinde bir doktor ismi duymuştum bu konuda uzman. Bir araştırın isterseniz.

Bahsettiğim kişi 55 yaşında gençliğinden bu yana yaşıyor bu hastalığı. Eşiniz bununla yaşamayı öğrenecek malesef. Allah şifa versin inşallah..

Bursada yaşıyorum tekrar Allah razı tekrar burda da medipol var annem baba kör oluyorlar dedi ölümcül dedi benim kanım döndü resmen çok ağladım ama yorumlariniz biraz olsun rahatlattı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…