Gelinlik Modelleri Begüm Kütük-Erdil Yaşaroğlu evlendi

Alishia

bekliyorum meleğim...
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2007
7.258
41
158
Antalya
Begüm Kütük gelinlik için Privenuptia’nın ödüllü tasarımı Azra modelini, Erdil Yaşaroğlu ise takım elbise ve kravatın ilk tasarımcısı olan ve İngiliz kraliyet ailesini 18. yüzyıldan bu yana MTM formatıyla giyindiren Beau Brummel’i tercih etti.

Eklentiler

• $bgm.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 2.281
  • $bgmmm.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 4.849
  • $bgmmmm.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 1.179
  • $bgmmmmm.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 305
ben açıkcası gelinliğini beğenmedim düğünde görüntüleri izledim kuyruğunu çekiştirip duryodu hep sempatiksalakcinni

dizilerde falan mı onuyordu bu kız TV de gördüm ama necidir pek hatırlamıyorum.Gelinliği değilde makyajı güsel olmuş. Aslında kuyruk daha kısa olabilirmiş ama zevk..

erdil yasaroglunun nikah sahidi cem yılmazmıs.sahıtlık edıyormusunuz dıye soruldugunda.hayir demıs ardında sız evlenemezsınız cunku kardessınız dıye esprı yapmıskaydirigubbakcemile3 cem yılmaz heryerde aynı.bayılıyorum adama yasempatiksalakcinni

kiz guzel gelinlik guzel ama adam kabasakal!
bari ozel gunlerinizde su sakallarrinizi kesin be adam.

gelinliği çok güzel,ben çok beğendim...duvakta aynı şekilde...tam benim tarzım...

benimde gelinligimm kuyrukluydu ama bukdr uzun kuyruk hoş durmuyor

ALLAH C.C mutlu mesut etsin darısı tüm evlenmek isteyenlerin başına inşALLAH maşALLAH çok güzel gelinlik. gelinlik privenuptianın ankara ve istanbulda sanırım şubeleri var başka illerde var mı bilmiyorum bakın internet sitesine gelinlik tek kelimeyle harika hayallerimin gelinliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…