- 6 Nisan 2020
- 213
- 88
- 28
-
- Konu Sahibi CatLover06
O değil de şu geçmiş fotoları likelama olayı bir bana mı tuhaf geliyor?
Senin ondan hoşlandığını ve ne amaçla konuştuğunu anlamış kendini geri çekmiş istemediği için
Sevgilisi olduğunu zannetmiyorum. Manyak gibi beğeni çektirtecek tarzda bir kadın, sizi de takipten çıkarttırırdı.%99 sevgilisi var. İstemediği daha iyi. Karşıma çıkan erkekler hep böyle. Adım atıyorlar sonra bir de bakiyorum ki sevgilisi ya da sevdiği var. Türk erkegi işte
Sevgilisi olduğunu zannetmiyorum. Manyak gibi beğeni çektirtecek tarzda bir kadın, sizi de takipten çıkarttırırdı.
Istemese de üşenmeyip girip like çekmesi saçma. Olgun, normal bir birey yapmaz bunu.O da doğru. Beni istemiyor galiba.
Istemese de üşenmeyip girip like çekmesi saçma. Olgun, normal bir birey yapmaz bunu.
Sevgilisi yoktur da istemiyordur canım üzmek için söylemiyorum prim verme sil gitsin%99 sevgilisi var. İstemediği daha iyi. Karşıma çıkan erkekler hep böyle. Adım atıyorlar sonra bir de bakiyorum ki sevgilisi ya da sevdiği var. Türk erkegi işte
Ahh zıpzıp nerdesin . Üşüyoruz reis cccyaşlar kaç canım ?
edit: zipzipi hatırlayanlar fav : D
Sevgilisi yoktur da istemiyordur canım üzmek için söylemiyorum prim verme sil gitsin
Ya boşver Allah aşkına bunu mu dert edindin kendine? Dönerse senindir dönmezse çay demle
Yavrucum tamam bakmadın da bu kadar ne yapmış diye takip de etme. Kendin için...Merak ettim sadece. Dün snap atmıştı bakmadım. Sabah silmiş
Beğenileri geri alsam mi?
o aldıysa sende al
Yavrucum tamam bakmadın da bu kadar ne yapmış diye takip de etme. Kendin için...
Ben olsam "önce beğenip sonra geri çekmek zor olmuyor mu? Ve de boş. Her neyse" yazıp atardım ve de anında silerdim
Böyleleriyle mi uğraşcam
Gülerim ama ağzımla değilOlgunluk zihindedir diye snap atmış bir de. Güler misin ağlar mısın
Gülerim ama ağzımla değil
Bulursun inşTakipten çıkardım şimdi. Böyle ergenuslarla kaybedecek vaktim yokBana boş boş beğenileri geri çeken değil de benimle yabancı dil öğrenen erkek lazım ama nerdeeee