Begeniyi geri ceken erkek

Karşıdaki takip attı diye bu ne hız. Şunları beğendim bunları yaptım. Keşke azıcık bekleseydiniz zaten o niyetle ekleyen size adım atardı afedersiniz ama koşmuşsunuz neyse bekleyin bakalım gönlü varsa devamı gelecektir

Arabeski komiklik olsun diye koydum :)

Ben beğenileri geri çektiğini nasıl anladın onu merak ettim tek tek kontrol mu ettin nasıl oldu? Yazanlar olmuş ama ben de izlenimimi söyleyeyim. Bana da kız arkadaşı olduğu halde heyecan arayan bir ergen kardeşimiz gibi geldi. Muhtemelen de yengeye yakalanmış

İstek geldiği için bildirimleri açtığımda farkettim

Sevgilisi farketmistir diyenler benim hesabım gizli ortak takipcimiz de yok. Nasıl anlamistir ki?

Neden ne oldu ki
'Ben takıntılı gibi senin begendigin fotolara günlerce bakıyorum. En son bakışımda bir de ne göreyim?? Tee kasimdaki beğeniyi geri çekmişsin. Anında farkettim işte, misilleme olsun diye ben de beğenilerimi geri cektim! Hıh' demek çünkü bu.
Çok akıllı bir hareket olmaz. Takıntılı gibi görünebilirsin.
İlisme adama bir süre,takip etme, storilerini izleme (ille de merak ediyorsan, şu siteden gizli bak,herkese açiksa.
Elbet konusacaktir, konusunca çıkar heralde kokusu.

Beğeniyi geri çektigini nerden biliyorsun begenenlere bakıyor musun sürekli yoksa bildirmden mi silinmis? Neyse iki türlü de farketmis olman çok zavallıca görünür bence. Ben olsam hiç geri çekmem likeları falan bi şey yazarsa da cevap vermem. Gerçi ben olsam likeları geri çektiğini de fark etmezdim.

Biri takip isteği atmış bildirimlere girince farkettim. Zaten çok bi foto atan biri değilim. En son 2 şubatta fotoğraf atmistim

Haklısınız umursamamak en iyi yontem bence

Eşim beni sosyal medyadan eklediğinde kabul etmiştim ama geri istek atmamıştım sonrasında o arkadaşlarına cafe de otururken bu kızın dikkatini nasıl çekerim diye sormuş onlardan biri de böyle eski fotolarından 1 yada 2 foto beğen hani profilini geziyormuş, inceliyormuş mesajı versin anında o da senin fotoğraflarını beğenecek görürsün yada mesaj atacak demiş o da yapmış ama ben geri karşılık vermemiştim sadece eski fotoğrafımı beğenince kim bu diye ona istek attım o kadar istekten sonra mesaj da atmadım. Arkadaşı çok şaşırmış nasıl ya bu taktik hep tutar aslında nasıl geri dönmedi diye evlendikten sonra söyledi bana bunu.

Yani siz beğeni yapınca hemen karşılık vererek, sürekli peşinde gölgesi gibi her attığı hikayeye bir şeyler yazarak ilginizi fazla belli etmişsiniz şuan yapacağınız tek şey onu sosyal medya hesaplarınızdan silmek. Kendisinin yaptığı hareketin sebebi ise ya sevgilisi görmüştür ya da konuştuğu biri vardır o görmüştür bir ihtimal daha var dengesiz biri olabilir.

sevgilisine/flörtüne yakalandı bence
yada yakalanma ihtimaline karşılık unlike

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…