- 6 Nisan 2020
- 213
- 88
- 28
-
- Konu Sahibi CatLover06
yaşlar kaç canım ?
edit: zipzipi hatırlayanlar fav : D
Ben olsam takipten çıkar veya bundan sonra hiç tepki vermezdim. Hikayesine falan da bakmazdım.Ben 20 o 22 23 falan. Ben de mi geri çekeyim beğeniyi?
Ben olsam takipten çıkar veya bundan sonra hiç tepki vermezdim. Hikayesine falan da bakmazdım.
Tepki verecekseniz ya tamamen çıkarın, ya da görmezden gelin. Size bir beğeni yapınca hemen ardından beğeni, bir mesaja mesaj vs yapmışsınız ilginiz belli olmuş. Şimdi her hareketini takip ettiğinizi anlayacak. Ben olsam ya çıkarırdım, ya da hiç tepki vermez ve takip etmezdim, mesajlarına , beğeni vs de koymazdım. Kısacası kafa yormayın, yolunuza devam edin.Beğenileri geri alsam mi?
Amacı ruhundaki dengesizlik. Niye diye düşünüp üzme kendini. Onun seviyesine düşüp misilleme yapma. Sadece bu saatten sonra onu biraz takip etme yokluğunu hissetsin .Yaklaşık 1 2 ay önce bolumumden galiba son sınıf olan bi erkek takip isteği atti ben de gt yaptım. Bir iki resmini begendim. Snape kedi resmi atmistikoydum o da mesajimi begendi. Pazartesi günü Kasımda paylaştığım fotoyu saat 2de beğenmiş. Ben de birkaç resmini daha beğendim o da beğendi. Dizi film önerisi diye snap atmış ben de kitabını okuduğum bir filmi önerdim. Konusunu sordu yazdım. Babam dogum günümde kitabını hediye etmişti yazdım o da demek ki değerı var bugünkü gündemim bu film olacak yazdı. Teşekkür etti. Dün kedi resmi atıp arkaya arabesk koymuştum o da koydu. Sonra konuştuk inşallah kedin olur neden almiyorsunuz yazdı. Az önce bir de baktım ki resimlerimdeki begenilerini geri çekmiş.
Sizce amacı ne?
Gençlik ne guzel sey anne..Ben 20 o 22 23 falan. Ben de mi geri çekeyim beğeniyi?
Amacı ruhundaki dengesizlik. Niye diye düşünüp üzme kendini. Onun seviyesine düşüp misilleme yapma. Sadece bu saatten sonra onu biraz takip etme yokluğunu hissetsin .
Tövbe estağfurullahBen 20 o 22 23 falan. Ben de mi geri çekeyim beğeniyi?