Beğenip,çalıp,derlediklerim :)

gmmzmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
262
1
Anasının gözü'yle Ebesinin nikahı'nı uzaklık birimi olarak kullanan bir milletten çok şey beklenmemeli :)

Ben 5 dakika komşulara gidiyorum. Yarım saat sonra çay koy baban gelicek.
-tüm anneler

Az önce içerden kendime bağırdım öteki odadan çıkıp efendim diye cevap verdim. Yalnızlık insanı ne hale getiriyor.

Yatağa girdikten sonra su içmeye, çişe gitmeye üşenen insanlar olarak bir araya gelsek dünyayı ele geçirebiliriz ama ÜŞENİYORUZ :)

Az önce bisküviyi “buradan açınız” yazan yerden değil de tepesinden parçalayarak açtım. Yine kural tanımaz asi ruhum üzerimde.

Nöronlar uyanacak da,beyni uyaracak da,
Selebral kortexin frontal lobundaki miyelin kaplı aksanlar kalbe ulaşacakta..
Sevmek zor iş,çay var mı çay ?

Eğer sana mesaj atmıyorsa sinirlenme. Pozitif düşün, belki de ölmüştür :)

Bir kız gözünüzün içine bakarak konuşamıyo yüzünü yere eğiyorsa eğer, kaşlarını aldırmamıştır o ondandır :)

'' İyi ki hayatımdasın. ” mesajı gibisi yok. Gerçekten yok yani, gelmiyo öyle bi mesaj :))

Basketbol mu ? Futbol mu ? deseler tenis derim. Çünkü voleybol daha eğlenceli, bu yüzden yüzmeyi tercih ediyorum :))

Allah iyiliğini versin ya, özellikle şuna çok güldüm 'Eğer sana mesaj atmıyorsa sinirlenme. Pozitif düşün, belki de ölmüştür :)'

Bir kız gözünüzün içine bakarak konuşamıyo
yüzünü yere eğiyorsa eğer, kaşlarını aldırmamıştır
o ondandır :)

allahım yaa

son cümle aslında bir tutarsızlık örneği :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…