Saç Rengi ve Saç Boyama Beğendiğimiz kuaförler...

AyShE GuL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
1.383
15
158
Kayseri
kızlar bulunduğumuz şehirlerde
veya başka bir yerde gidip
beğendiğimiz
memnun kaldığımız boya, balyaj
röfle konusunda uzman kuaförleri
paylaşmaya varmısınız..:81:
artık kuaför mağduru
olmayalım..

bulunduğum şehirde iyi bir kuaför bulamadım
ben henüz ama bulursam paylaşıcam mutlaka show
bayan kuaförü biraz pahalı ama çok iyi diye duydum kızlar bilginize..

sizin yokmudur bayanlar boya topiği burası
hemen hemen herkes gitmiştir kuaföre
memnun kaldıklarınızı paylaşın ki hemşehrileriniz yararlansın..

Son düzenleme:
ben izmirde bir sürü kuaför denedim ama ne bileyim, alsancak orduevindeki sözleşmeli sivil bir kuaför var. ondan şaşmıyorum artık çok güzel boyuyor çok güzel kesiyor çok çok çok güzellll.
öyle bir imkanın varsa dene, orduevlerindeki kuaförler de güzel oluyor

istanbul anadolu yakasında suadiyede şu an adını hatırlayamadığım çok iyi bi kuaför biliyorum ilgilenene yerini tarif edebilirim :)

ben ikeadaki ali güre gidiyorum anadolu yakasında... kesım ve dıp yaptrdım henuz ıyıydı memnun kaldım he ama urun satmak ıcın takla atısları cok ıtıcı he fıyatlarda herkese uymayabılır kesım 90tl falandı sanırım.
evlenmeden oncede suadıyede bı kuafore gıdıyodum barlar caddesınde oda fena degıldı..

Ben bugun kendı oturdugum semtte kı arkadasımın yenı actıgı kuaforde saclarımı actırıp boyattım.. ben bıle basta teredutteydım ama ınanın bekledıgımden dahada guzel yaptılar sacımı... Islerını tam anlamıyla basardılar dıyebılırım.. ufak bır dukkan ancak cok uygun fıyatlar ve gercekten ısten anlıyorlarrmısbende < bugun tam emın oldum buna> Anadolu yakası maltepe cıvarında .. ısteyen varsa tarıf edebılırım kendısıne..

aydın tanere dgunum ıcın gttım lanet olsun dedım sadce ne ılgılendıler ne bısı berbat bı sacla cıktım ordan sakın gtmeyın. makyajımda uctu 2 kgda boya surdlar aldıkları parayı hak etmıyorlar.

ben uzun zaman önce gitmiştim oraya, saçlarımın bir iki ton açığı ile aydınlatma yaptırmıştım. herkes soruyordu saçlarımı kime yaptırdığımı, ben de çok beğenmiştim işin doğrusu.. o nedenle yazdım ama üzüldüm şimdi, değişmiş demek ki... düğünde öyle birşey olsaydı kafayı yerdim heralde geçmiş olsun valla..!

saçımı başka yere kestiriyorum,kaşımı başka yere aldırıyorum,boya röfle başka yerde hangisini vereyim bilmem ki!!!

annem yuzunden gıttım pendıkte ıyı kuafor olurmu hıc malesef sırf trafıkte klmıyım dıye gecıkmıyım dıye oraya gtmıstım neyse onmlı deıl onmlı oln evlılıgın guzel olması allaha sukur

kızlar saçlarıma flamingo balyaj yaptırmak istiyorum.adanada bildiğiniz iyi bir kuaför var mı

Pendik Aydın Taner kuaför, Antalya M.E.Y, Ankara yakında göreceğiz.. :)

pendik aydın taneri eledik o kesin
Antalya M.E.Y. süüüpperrr o da kesin
Ankara'da da tavsiye edebileceğim bir yer var artık : Tigi Creative Academi gayet temiz, kesim güzel, boya röfle güzel... güzel yani ne lazımsa :) deneyebilirsiniz, burada tavsiye ediyoruz hepimiz ama kendi deneyimlerimiz ışığında elbette... güzel göreceli bir kavram değil mi? :) ben son derece memnunum valla!

kızlar Avcılarda veya kadıköyde istediğimiz rengi tam anlamıyla yakalayan boyası güzel olan bir kuaför arıyorum yardım edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…