aydın tanere dgunum ıcın gttım lanet olsun dedım sadce ne ılgılendıler ne bısı berbat bı sacla cıktım ordan sakın gtmeyın. makyajımda uctu 2 kgda boya surdlar aldıkları parayı hak etmıyorlar.
annem yuzunden gıttım pendıkte ıyı kuafor olurmu hıc malesef sırf trafıkte klmıyım dıye gecıkmıyım dıye oraya gtmıstım neyse onmlı deıl onmlı oln evlılıgın guzel olması allaha sukurben uzun zaman önce gitmiştim oraya, saçlarımın bir iki ton açığı ile aydınlatma yaptırmıştım. herkes soruyordu saçlarımı kime yaptırdığımı, ben de çok beğenmiştim işin doğrusu.. o nedenle yazdım ama üzüldüm şimdi, değişmiş demek ki... düğünde öyle birşey olsaydı kafayı yerdim heralde geçmiş olsun valla..!
aydın tanere dgunum ıcın gttım lanet olsun dedım sadce ne ılgılendıler ne bısı berbat bı sacla cıktım ordan sakın gtmeyın. makyajımda uctu 2 kgda boya surdlar aldıkları parayı hak etmıyorlar.
hayır ya benımkı cok aceleye geldı esımle bulusmaktan hıc bısı ayarlayamadıkkı hergun 12lere kadarprovaya gitmemişmiydin cnm :26:
saçımı başka yere kestiriyorum,kaşımı başka yere aldırıyorum,boya röfle başka yerde hangisini vereyim bilmem ki!!!
Pendik Aydın Taner kuaför, Antalya M.E.Y, Ankara yakında göreceğiz.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?