Yatak Odası Dekorasyonu Beğendiğim yatak odaları

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
Bu yatak odasını cok begendim, sizlerle paylaşmak istedim, henüz fiyatını araştırmadım, 1-2 hafta sonra gidip araştırıcam yatak odası fiyatlarını, Markası milano mobilya, fiyatını çok merak ediyorum.
Siz nasıl buldunuz kızlar.Gördükçe eklemeye çalışıcam yine aralarından karar vermem zor olucak sanırım, ama yinede begendiklerimi bi yerde toplamak, belki karar vermemi kolaylaştırır diye düşündüm..

1kino.jpg

n_1429_m.jpg

n_1432_m.jpg

n_1625_m.jpg

Bir de bu model var begendiklerimin arasında bu da milano mobilyadan.Bu modele de bayıldım

n_1440_m.jpg

n_1636_m.jpg

n_1635_m.jpg

n_1634_m.jpg

n_1632_m.jpg

n_1631_m.jpg

n_1637_m.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yatak odasını cok begendim, sizlerle paylaşmak istedim, henüz fiyatını araştırmadım, 1-2 hafta sonra gidip araştırıcam yatak odası fiyatlarını, Markası milano mobilya, fiyatını çok merak ediyorum.
Siz nasıl buldunuz kızlar.Gördükçe eklemeye çalışıcam yine aralarından karar vermem zor olucak sanırım, ama yinede begendiklerimi bi yerde toplamak, belki karar vermemi kolaylaştırır diye düşündüm..

1kino.jpg

n_1429_m.jpg

n_1432_m.jpg

n_1625_m.jpg

Bir de bu model var begendiklerimin arasında bu da milano mobilyadan.Bu modele de bayıldım

n_1440_m.jpg

n_1636_m.jpg

n_1635_m.jpg

n_1634_m.jpg

n_1632_m.jpg

n_1631_m.jpg

n_1637_m.jpg

aayy çok süper ikiside beyaz da mükemmel ama ben krem renkli olana bayıldım...

bencede iki modelde cok güzel ama beyaz çabuk kirlenir.Bide oturma odası veya misafir odanda beyaz kullancaksan bence krem kullan yatak odanda.Krem renkli olan daha bi güzel bence :)

bence krem renkli olan güzelmiş ayrıcada kullanışlıymış seçim yapmak zor gerçekten kolay gelsinn

Beyaz takım cidden mükemmel gözüküyor. Bence krem rengindeki desenlerin bi süre sonra gözüne batma olasılığı çok yüksek. Uzun süre kullancağımız eşyalarda sadelikten yanayım.

Buanbuan arkadaşımıza katılmıyorum, mobilyada beyaz renk toz göstemediği için daha avantajlı :1:

fikirleriniz için tşk ederim kızlar krem olanıda cok begendim walla çok zor gercekten benim işim

beyazın depolama alanı çok az uzun süre kullanacaksınız eğer eviniz küçük olacaksa bir süre sonra yer sıkıntısı başlar
baza daha kullanışlı dar alanlar için
genel söylüyorum sizin durumunuzu bilemem
bir de katalogdaki ya da geniş mağazadaki görünüm sizi yanıltmasın kafanızda kendi odanızda nasıl duracağını iyi düşünmelisiniz diğer eşyalarınızla,aksesuarlarınızla uyumuna falan dikkat etmelisiniz

Krem olani su dolabi begendim, ama yatak odasi olarak beyaz cok guzel, ama bende beyaz yatak odasi bakiyordum, vaz gectim, degisik renkleri varsa guzel olur !!

2. .ok güzl çok mantılı yapılmış =)
tuvalet aynası çok kullanışlı bişi öylee ayy her bayana lazım o evli olsun olmasın :D

krem renkli olan çok kullanışlı bence diğerii kullanışsız görünüyor ve de çok çabuk kirlenir

fiyatlarını öğrenebildin mi canım?

Kızlar bu takımların fiyatı uçmuş, beyaz olana 16 bin dedi, krem olanada yine 12 bin civarı bişey dedi, krem olan için peşin alırsanız o açılır kapanır makyaj dolabı hariç fiyatı 9 bin dedi:) aman yarabbim yani.

Yorumlarıma gelince iki takımda lake, parlak.
beyaz yatak odasının inanılmaz büyük bi giysi dolabı var kaç m2 odaya sıgar bilemem çok büyük, tamam guzel ama saray evine anca sığar bence.Çok abartılı geldi bana.

Krem olanında o dolaptaki desenlerini yakından görünce çok da hoşlanmadım bilmiyorum belki fiyatı itici gelmiştir birden duyunca,Çünkü gerçekten çok abartılı. Krem olan yatak odasının resimde görünen yatagı kendinden bazalıymış, tam istedigim alçaklıktaydı, çok yüksek değildi, yatak ve komodin kısmını çok beğenmiştim en çok zaten.

Biz en fazla 5 bin civarı bi yatak odası istiyoruz daha fazlasını çok gereksiz buluyorum 10 bin inanılmaz bir rakam ki 10 binden de fazlaymış bu yatak odaları.Beğenip emin olunca paylaşıcam sizlerle de inşallah.

Ayrıca dolap olarak İkeadaki dolaplara baktım inanılmaz kullanışlı kızlar, kapak seçeneklerinide, renk seçeneklerinide kendiniz seçebiliyorsunuz.

Ben yatak odamı beyaz düşünüyorum, yatak komodin ve şifonyer alıcam beyaz yatak odalarından begenirsem, ama dolabıda beyaz olarak ikeadan alıcam kesinlikle iç düzenlemeleri müthişti dolapların. Ben tavsiye ederim.

bence beyaz şahane tam istediğim gibi ama kreminde makyaj dolabı çok güzel. en iyisi mobilyacıya yaptırmak hem daha uyguna gelir beyaz takıma uygun o model bi makyaj dolabı yapılırsa bence süper olur.:34:

Back
X