• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Beğendiğim ve almayı düşündüğüm eşyalar..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

todisch

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
607
9
318
İstanbul
bu oturma odası için düşündüğüm oturma grubu..

cadornaog.jpg

cadornaog2.jpg

bu ünitenin sadece duvardaki kısmını (koltuklarla uyumlu olacak) kullanıcam..altındaki zımbırtıları değil.. çok kalabalığa gelemem.. :P

51614281.jpg

bu da yemek odası takımı..

yemektk1.jpg

yemektk2.jpg

yemektk3.jpg

bu koltukları değil ama derisi (dokusu) ve rengi aynı böyle olsun istiyorum..

ekran1q.jpg

ekran3p.jpg

bu koltukların oturma yeri çok rahat ama maalesef kenarları yüksek olmadığı için elini kolunu bi yere sığdıramıyorsun )

yatak odası yok maalesef.. onu da özel yaptırmayı düşünüyorum..

kızlar sizce nasıl bu mobilyalarr ?

Todisch'cim mutlu gunlerde kullanmani nasip etsin Rabbim.
Oturma odan icin dusundugun takimin yastiklari iki turlu kullaniliyor sanirim.
Ikinci ekledigin oturma grubu da cok hosmus canim ya, ama rahat degil yazmissin.
Insallah gonlune gore bulabilirsin.
Simdiden sana ve esine cok mutlu bir omur diliyorum:asigim:

hepsi çok güzel cnm bnmmmmm hemen acele etme düğününe daha varmış:)inan her gün yeni modeller geliyorrr:)temmuzda almanı tavsiye ederim:):):)ama cidden öok güzeller bunlar özellikle halı ve perdeyle birleşince mükemmel olurlar:)

Todisch'cim mutlu gunlerde kullanmani nasip etsin Rabbim.
Oturma odan icin dusundugun takimin yastiklari iki turlu kullaniliyor sanirim.
Ikinci ekledigin oturma grubu da cok hosmus canim ya, ama rahat degil yazmissin.
Insallah gonlune gore bulabilirsin.
Simdiden sana ve esine cok mutlu bir omur diliyorum :asigim:
Bal perimm teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
Evet canım çift taraflı yastıklar.. aslında tek taraflı olsa daha güzel olurdu bence.. yani tümden krem.. çok fazla karışık renkleri sevmiyorum..
Beyaz olan oturma grubu da çok güzel ama gerçekten rahat değil.. dediğim gibi oturma yeri rahat ama kollarını bi yere koyamıyorsun artı olarak çok uzun bi koltuk geriye yaslanmak istediğinde ayakların yerden kesiliyor :D
aamin canım tekrar teşekkür ederim..

hepsi çok güzel cnm bnmmmmm hemen acele etme düğününe daha varmış:)inan her gün yeni modeller geliyorrr:)temmuzda almanı tavsiye ederim:):):)ama cidden öok güzeller bunlar özellikle halı ve perdeyle birleşince mükemmel olurlar:)
nemcim canım benim haklısın daha çok bakıcam aslında ama şimdiye dek baktıklarım arasında bunları çok beğendim diyebilirim..
mobilyalar birbirini halıyla tülle perdeyle tamamlıyor.. birleşince daha güzel oluyor..
evim çok büyük değil kaba eşyalar olsun istemiyorum o yüzden daha çoook bakıcam oyh kafamçokkarıştı

bizde evimize ilk resimdekine benzer bir grup almayı düşünüyoruz. yakından görmedim ama netten bakmıştım. sen yakından gördün mü kullanışlı mı acaba ?

cadorna oturma grubundan bahsediyorsun sanırm..
evet canım bir kaç kez baktım hatta.. kesinlikle çok rahat..
üçlüsü yatak oluyor.. ikilisi sandık.. çok kullanışlı..

Bal perimm teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
Evet canım çift taraflı yastıklar.. aslında tek taraflı olsa daha güzel olurdu bence.. yani tümden krem.. çok fazla karışık renkleri sevmiyorum..
Beyaz olan oturma grubu da çok güzel ama gerçekten rahat değil.. dediğim gibi oturma yeri rahat ama kollarını bi yere koyamıyorsun artı olarak çok uzun bi koltuk geriye yaslanmak istediğinde ayakların yerden kesiliyor :D
aamin canım tekrar teşekkür ederim..

nemcim canım benim haklısın daha çok bakıcam aslında ama şimdiye dek baktıklarım arasında bunları çok beğendim diyebilirim..
mobilyalar birbirini halıyla tülle perdeyle tamamlıyor.. birleşince daha güzel oluyor..
evim çok büyük değil kaba eşyalar olsun istemiyorum o yüzden daha çoook bakıcam oyh kafamçokkarıştı
cnm bak ben gecen istikbalde vitrinde bu takımı gördüm birebir aynısıydı rengi falanda inana çok begendim yatakta oluyor..ve kabada deillllll çok kibarrr az yer kaplıyor..kesinliklee odam dar olsaydı bunu alırdım düşünmeden ama oturma odam çok büyük ondan benimki biras daha büyük bu modele göre..kesinlikle bak zaten senin begendigin oturma grubuda istikbalin:)benzerlerde:)

mobilyaların güzelmiş canım ama tv ünitesi ile yemek takımı zıt olmayacak mı yanyana olurlarsa kötü durmasın.

yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize..
speedy canım ben tv yi oturma odasına koyucam.. oturma grubum kahve tonlarında olacak tv ünitesini de koltuklara uyumlu bir renk yapmayı düşünüyorum..
1. eklediğim koltuk takımını alıcam sanırım.. yemek odası ve yatak odasını da dün maskodan beğendim,almayı düşünüyorum inşallah yakın zamanda eklerim..

Çok Zevkli hepsii benimm Begendiimm yemek odasıı çok güzel :)))
Güle güle Kullanırsın İnşallahh...
Tv üniteni de istikbalden mi aldın??

zevkli kankam benim bu takımlarıda cok beenmiştim son karar verdiklerinide ...eminim çok güzel bir saray olacak yerleşsinde bağaz manzarı terasında bi kahve höpürdetelimsempatiksalakcinni

yemek odasının masası çok yer kaplamazmı bende istikbal ve bellonaya çok bakıyorumda bu takımın masası bana kaba geldi sandalyelerde masanın içine girmediği için çok yer kaplar gibime geliyor.birde istikbal prestij yemek odası modeline bak derim ben onu aldım ama henüz gelmedi

yemek odası harika ama masa ayağı biraz kullanışsız gibi geldi bana... VEEEEE çok pahalı bir ürün o...
büfe ve aynası çok hoş... gerçeği güzel yani...

Back
X