- 7 Haziran 2015
- 1.238
- 1.658
-
- Konu Sahibi Gokyuzuaksamustuu
belkı stv nın ıbretlık kısa filmlerinde ara sıra küçük rolü olan biridir
çalışmıyorum yazıyorda o yüzden dedimbenim 5 yıl oldu ankarada mısınız?
3 5 soru sorabilir miyim sevgili meslektaşımKaçıncı yılda kendi büronuzu açtınız? Ankarada çevreniz var mıydı? İlk yıldan davalar gelmeye başladı mı? İcra işiniz varmı, icra olmadan da çok şükür geçinip gidiyoruz diyor musunuz? Son olarak babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
Ben daha 3 aylığım da bulmuşken 3 5 soru yönelteyim dedim
4 yıl okurken zaten hukuk bürosunda çalıştım getir götür işi yaptım staj falan orda oldu hep.ilk yılda çalıştığım büroda kaldım.sonra atıldım birden ama iyi ki okurken çalışmışım diyorum her şeyi orda yaptım çünkü.sonra 1 yıldan sonra büromu açtım arkadaşımla.icra yok ama kazancım çok şükür çok iyi.son olarak ankarada bir tane akraba eş dost yoktu.tamamen öğrenciyken çalışmama çevre edinmeme bağlı benimki :)
4 yıl okurken zaten hukuk bürosunda çalıştım getir götür işi yaptım staj falan orda oldu hep.ilk yılda çalıştığım büroda kaldım.sonra atıldım birden ama iyi ki okurken çalışmışım diyorum her şeyi orda yaptım çünkü.sonra 1 yıldan sonra büromu açtım arkadaşımla.icra yok ama kazancım çok şükür çok iyi.son olarak ankarada bir tane akraba eş dost yoktu.tamamen öğrenciyken çalışmama çevre edinmeme bağlı benimki :)
vallahi tebrik ediyorum, darısı başımıza. İşleriniz hep daha iyiye gider umarım. Ben de açmak istiyorum ama daha vaktim var biraz :))
Özel mesaj atacaktım ama kapalı özel mesajlara. Kesinlikle ağır ceza mahkemesi istiyorum ben de. Kamu avukatlığı da düşünmüyorum. Serbest avukatlık.her geçen gün artıyor diyelim ağır ceza ağırlıklı olduğu için kazancım çokşükür iyi.okurken çalışmanı tavsiye ederim yorucu olsa da.sonra katkısı oluyor.benim ankarada tanıdığım yoktu mesela çalıştığım yerde staj falan her şey halloldu.sonra ilk yıl orda çalıştım bir yıl sonra kendi büromda çok iyi kazanmaya başladım.bu tamamen senin çabana bağlı.bizim işler genelde reklama bağlı.tanınman gerek tavsiye üstüne geliyor insanlar
birden atlama zaten canım vallahi ben işler ne olacak diye korka korka bulaştım.zamanla olacak şeyler.hakkında hayırlısı olsun :)
çok dert gibi gelmedi bana daDert okumaktan keyif alıyor olmalısın?
bibicim oyle buyuk dert ki 30 sayfadr çozemedikSorma nekadar büyük bi dert olduğunu konu başlığından anlıyoruz tövbe tövbegit kimle takılmak istiyosan takıl adam senle evlenir belki
Sorma sorma aşağıdan saf saf bakıyor ancabibicim oyle buyuk dert ki 30 sayfadr çozemedik
olsun reklam olmasın yinede.Olmadığına eminim. Ben buraya fakemi diye tartısmaya gelmedim. Ne yapmam ne yazmam gerektigi icin actım konuyu .