Beğendiğim ünlü

çalışmıyorum yazıyorda o yüzden dedim benim 5 yıl oldu ankarada mısınız?

3 5 soru sorabilir miyim sevgili meslektaşım Kaçıncı yılda kendi büronuzu açtınız? Ankarada çevreniz var mıydı? İlk yıldan davalar gelmeye başladı mı? İcra işiniz varmı, icra olmadan da çok şükür geçinip gidiyoruz diyor musunuz? Son olarak babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi

Ben daha 3 aylığım da bulmuşken 3 5 soru yönelteyim dedim

4 yıl okurken zaten hukuk bürosunda çalıştım getir götür işi yaptım staj falan orda oldu hep.ilk yılda çalıştığım büroda kaldım.sonra atıldım birden ama iyi ki okurken çalışmışım diyorum her şeyi orda yaptım çünkü.sonra 1 yıldan sonra büromu açtım arkadaşımla.icra yok ama kazancım çok şükür çok iyi.son olarak ankarada bir tane akraba eş dost yoktu.tamamen öğrenciyken çalışmama çevre edinmeme bağlı benimki :)

bu arada hayırlı olsun başta zor oluyor ben hiç olmayacak gibi hissettim çoğu zaman.ama zamanla her şey oturunca oluyor.ama kendi çevrenizin olduğu yerde olmanız faydadır.en ufak şeyde bak ayşenin kızı avukat ona danış olayı oluyor

vallahi tebrik ediyorum, darısı başımıza. İşleriniz hep daha iyiye gider umarım. Ben de açmak istiyorum ama daha vaktim var biraz :))

vallahi tebrik ediyorum, darısı başımıza. İşleriniz hep daha iyiye gider umarım. Ben de açmak istiyorum ama daha vaktim var biraz :))

birden atlama zaten canım vallahi ben işler ne olacak diye korka korka bulaştım.zamanla olacak şeyler.hakkında hayırlısı olsun :)

Aman ya resmen oyun oynuyorsun bizle merak uyandiracak bir baslik sacma bir konu madem eminsin unlu olduguna soyle nasilsa unlu cnm hem de cok sacma bir unlu cevap verecekte vs vs bencede kandiriliyorsun bos ver he hala ne yazayin diyorsan ne istersen yaz konu sacma yaniiiii

Özel mesaj atacaktım ama kapalı özel mesajlara. Kesinlikle ağır ceza mahkemesi istiyorum ben de. Kamu avukatlığı da düşünmüyorum. Serbest avukatlık.

Hemen gidip Emre Kaya'ya yazıcam bende ulen gaza geldim bee sesini çok seviyorum da

Konu sahibi arkadaşım, guzel bir bayansan resmini de koyduysan senden faydalanmak isteyebilir belki de. Çünkü "beni nerde ağırlayacaksın?" sözü başka şeylere çekilir bana kalırsa. Ya da sizi birisi fena keklemiş adamın da Dünya'dan haberi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…