Beğendiğim ünlü

sabahtan beri fake degil diye kendini yırtmışsın onun yerine kim oldugunu söylesen daha saglıklı yorum yapardık bizde.. tanımadığın birini kıskanman çok saçma neyse evlenirseniz haber ver :)))

Yardımcı olamıycam hiç bi ünlüyle mesajlaşmadım daha önce, tecrübem yok
xenforo-smilies-kk53.gif

Başlığa baktım da ölüm kalım meselesi sanarak geldim.
İyilerin dostu kötülerin düşmanı gazman gibi her konuya atlıyoruz ama elde var sıfır
xenforo-smilies-kk53.gif

Herkes neden sahte hesaptır o demiş anlayamadım. Ünlüler o kadar da ulaşılmaz değil.. Çok büyük star ! ise bilemiyorum da çoğu cevap yazıyor size..
O anda , sarhoş olabilir, madde kullanmış olabilir, aklı başındadır, flörtleşmek istemiştir v.s
Herşey olabilir..

Takıldığım nokta , klasik sapık erkek yazışması olması.. Bu tip erkekler ünlü olunca değişiyor diye bir kaide yok. İlla o hallerinin çıktığı bir saat vardır.

Ve ikinci takıldığım nokta , madem kesin eminsiniz sahte olmadığına o adam ( erkek hayran olduğunu varsayıyorum) öyle yazdıktan sonra bile ona hayran olmakta devam edip haddini bildirmemek.. Ha evet bunu tabiki kendi düşüncelerim ve prensiplerimle yazıyorum. Herkeste farklıdır.

Aynen zaten cok ünlü degil ve cok güzel yazmıssınız. Bildigim ve gördügüm kadarıyla magazinlerde hic kızlarla haberi yok. Takip ettigi kız yok tamamen sanatla ilgili gözüküyor. Benim sasirdigim buydu. Ben yerinde olsam kibarca tesekkür eder iyi günler derdim. Ama sohbet cok degisik oldu

Bide su var onu ben de düsündüm mesela icmistir yazmıstır diye. Ama konusma 1 hafta boyunca devam etti. 8 saat arayla falan yazdı o ayrı.

aa kızlar konu sahibi haklı sonra mesaj atarız felan ne gerek yani söylemesin bosverin :)) biz iyi niyet gösterdik anlamak istemedi kendi bilir

Allah kitap askina actigin konu bumudur ??

Ya sen bizi kekliyorsun yada biri seni keklemis. Eminim diyorsun unluler takip ediyor bellki onlarda fake. Unlu biri cevap yazmayi birak okumaya bile tenezzul etmiyor. Bosa umitlenme...

konusmada biyer ayarliyim oraya gel demen nasil bi dusunce yarattin acaba adamda.???

Yani iki ucu b.... deynek nerden tutarsan tut konu cok sacma.

X